Du læser nu
Sæsonpræmiere på de bare ben..

Sæsonpræmiere på de bare ben..

moss-copenhagen-plisseret-nude-nederdel-7-of-16

19,5 grad sagde termometret i bilen, da vi kørte afsted lørdag formiddag og sagen var altså klar – det var dagen for sæsonpræmiere på de bare ben. Jeg har taget tilløb længe, men det har simpelthen været så koldt i år, at det ikke har kunnet nytte noget. Men i lørdags skulle det altså være – jeg trak i ny nederdel fra Moss, som har god elastik i taljen og kan sættes over min voksende ‘bump’. Jo, den er allerede en favorit:)

Vi var på Souls iøvrigt – jeg har haft det på listen længe, og nu skulle det altså være. En acai-bowl og en gang dele-pancakes senere skulle jeg nærmest trille hjem, men en dejlig lørdag formiddag var det.

REKLAME-LINKS:

Nederdel – Moss Copenhagen // T-shirt – ASOS // Læderjakke – Mango (similar) // Solbriller – Celine // Taske – Gucci

moss-copenhagen-plisseret-nude-nederdel-3-of-16

moss-copenhagen-plisseret-nude-nederdel-4-of-16  moss-copenhagen-plisseret-nude-nederdel-11-of-16    moss-copenhagen-plisseret-nude-nederdel-6-of-16

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top