Du læser nu
En gammel ven i en god sags tjeneste..

En gammel ven i en god sags tjeneste..

danske-bank-pondus-50-3-of-5
annonce

Jeg dimser i Cornichonens hjørne. Ikke så meget for pladsen er begrænset, men der er nu alligevel noget lidt hyggeligt og redebygger-agtigt over, at gå og indrette til hende. Jeg drømmer om flere kvadratmeter (det ved I), og et dedikeret børneværelse… Pinner de pæneste “nursery inspiration” billeder på Pinterest og håber, at vi når dertil en dag. Indtil da, klarer jeg mig med hjørnet. Og dér er Pondus altså flyttet ind.

danske-bank-pondus-50-4-of-5danske-bank-pondus-50-2-of-5Han fylder nemlig 50år i år, og i den forbindelse er han blevet foreviget på den her fødselsdagsplakat, der koster 25kr (.. overkommeligt) og kan fås i alle Danske Bank landet over (og man behøver altså ikke være Danske Bank kunde for at købe den:)). Pengene fra salget går ubeskåret til Unicef og Børnefonden, så det er altså i sandhed en gammel ven i en god sags tjeneste… Og well – det gør da ikke noget, at han er blevet lidt pænere og mere sofistikeret end den der plastiksparebøsse jeg selv havde stående som barn;)

danske-bank-pondus-50-5-of-5

Det har jeg også tænkt på (så absolut en fagskade for en uddannet økonom…) – børneopsparing og den slags.. Det skal man jo også have styr på. Men vi har jo tid. Og måske det sker helt af sig selv. Det var iøvrigt slet ikke dét, dette indlæg skulle handle om, men blot en strøtanke foranlediget af minderne om plastik-Pondus (som altså – åh gru – måske stadig findes og således kan forventes at flytte ind i mit smukke Pinterest-inspirerede drømme-nursery!? Vi, Skjorten og jeg, har nemlig Danske Bank, og selvom begge hendes forældre er økonomer, regner jeg ikke med, at Cornichonen selv går ud undersøger bankmarkedet, så mon ikke hun også får det?! ;)). Anyways. I denne version er han mere end velkommen, min gamle ven Pondus. Og selvom han jo egentlig ikke er specielt barnagtig, så passede han bare lige så fint dér i messingrammen i Cornichon-hjørnet.

 

(som kuriosum kan jeg iøvrigt tilføje at man betaler de 25kr med MobilePay – jeg havde ellers bakset med at finde kontanter (.. har aldrig kontanter), men dem ville banken ikke have (… det kan man jo ikke fortænke dem i).. I stedet skulle jeg betale med MobilePay. Jeg ved ikke hvorfor det overraskede mig, men altså…) 

 Kommentarer (12)
 • Jeg begyndte også straks at gætte på pigenavne med E 🙂
  Jeg har selv en lille Ellie på 5 måndeder, så det kan jeg varmt anbefale. Lille Ellie Egholm 😉

 • Er du økonom? Ej hvor sjovt, jeg havde slet ikke tænkt, at det var det, der var din uddannelse. Nok at du var ovre i noget mere kreativt 🙂

  • Jojo – officielt er min titel M.Sc. in Business & Economics med speciale i ledelse, så ikke specielt kreativt, hehe 🙂 Mit job er nu alligevel endt i et krydsfelt mellem tal og kreativitet, så det er ikke helt off – ude i den virkelige verden arbejder jeg som nordisk digitalchef i L’Oréal og er ansvarlig for at forme den digitale kommunikation for en række brands de fleste kender, så det er lidt mere krea, selvom det self ikke er sådan noget med bruge hænderne:)

 • Har selv købt den fine plakat for et par uger siden – jeg kan huske den som sparegris da jeg var barn 🙂 KH Maiken

  • Baby Egholm 😉 Har ikke heeeelt styr på navnet endnu.. Omend Enya var et spændende bud. Enya Egholm. Fnis 😉 ;-*

  • Øv, jeg var ellers lige kommet frem til, at det var baby Elinor ☺️ Kunne du egentlig forestille dig at skrive lidt om navne-overvejelser? Jeg er helt med på, at I gerne vil holde navnet for jer selv indtil efter fødslen, men bare sådan generelle overvejelser? Jeg synes, navne er SÅ spændende, og kan næsten ærgre mig helt over, at jeg nok ikke kommer til at få børn nok til at kunne bruge alle de navne, jeg godt kan lide 😄

  • Ahh sådan. Min yngste niece hedder Enya. Det er et virkelig fint navn 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top