This Time Last Year... | Acie
Du læser nu
This time last year…

This time last year…

Noget af det fine ved, at have sådan en blog, er at der er rig mulighed for at gå i arkiverne – havde nogen spurgt mig, ville jeg ikke ane, hvad jeg lavede i Maj sidste år. Jo. Jeg var i New York til min storebrors fødselsdag, men det er også dét – men med bloggen hér, kan jeg jo få syn for sagen og det er ret hyggeligt. Så derfor – et lille tilbageblik herfra<3

outfit-weekday-jeans-og-gucci-dionysus2-1 outfit-weekday-jeans-og-gucci-dionysus0

[Jeg købte – lidt impulsivt – en Gucci Dionysus da vi var på bryllups-planlægnings-weekend i Firenze og den har hængt på mig siden<3 ]

bryllup-badekaabe-med-broderi0-1

[Jeg viste jer også min – indrømmet – lidt cheesy ‘monogram robe’, som jeg havde bestilt til bryllup. Jeg endte med at være rigtigt glad for den og brugte den, da jeg blev gjort klar både i Danmark og i Italien – et varmt tip herfra.]

rejser-10-ting-du-skal-lave-i-soho1-1

[Jeg var i New York og delte 10 tip til hyggelige ting I skal lave i SoHo, hvis I på et tidspunkt skal til The Big Apple]

opskrift-falafel-dressing-der-smager-af-marais2-1

[Jeg lavede falafler – og ikke mindst, den helt rigtige dressing, der smager som den gør i falaflernes højborg Marais i Paris. Nom!]

en-langsom-luksuslomme-i-toscana8-1 en-langsom-luksuslomme-i-toscana10-1

[Og så tog jeg jer med på forlænget weekend til Toscana og delte mine allerbedste tip til 10 ting man kan få en get-away til at gå med hér – det er nu ikke svært. Altså. At få tiden til at gå i Toscana;)]

diy-festlig-flag-guirlande7-1

[Og så DIY’ede jeg en masse bryllupspynt i hvid og guld – blandt andet den her fine flagguirlande, som jeg har endnu, og som jeg tænker, skal op og hænge på Cornichonens værelse, når hun får sådan et]

hverdagsmad-asiatiske-koedboller-og-kaalsalat3-1

[Og sidst, men ikke mindst, delte jeg en opskrift på hverdagsmad á la bridaldiet – asiastiske kødboller og en sprød kålsalat. Det er faktisk alt for lang tid siden vi har fået det – måske det skulle på menuen i aften? 🙂 ]

Jo, Maj du var fin i 2016 – lad os gøre 2017-versionen mindst lige så herlig<3

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top