Du læser nu
This time last year…

This time last year…

Noget af det fine ved, at have sådan en blog, er at der er rig mulighed for at gå i arkiverne – havde nogen spurgt mig, ville jeg ikke ane, hvad jeg lavede i Maj sidste år. Jo. Jeg var i New York til min storebrors fødselsdag, men det er også dét – men med bloggen hér, kan jeg jo få syn for sagen og det er ret hyggeligt. Så derfor – et lille tilbageblik herfra<3

outfit-weekday-jeans-og-gucci-dionysus2-1 outfit-weekday-jeans-og-gucci-dionysus0

[Jeg købte – lidt impulsivt – en Gucci Dionysus da vi var på bryllups-planlægnings-weekend i Firenze og den har hængt på mig siden<3 ]

bryllup-badekaabe-med-broderi0-1

[Jeg viste jer også min – indrømmet – lidt cheesy ‘monogram robe’, som jeg havde bestilt til bryllup. Jeg endte med at være rigtigt glad for den og brugte den, da jeg blev gjort klar både i Danmark og i Italien – et varmt tip herfra.]

rejser-10-ting-du-skal-lave-i-soho1-1

[Jeg var i New York og delte 10 tip til hyggelige ting I skal lave i SoHo, hvis I på et tidspunkt skal til The Big Apple]

opskrift-falafel-dressing-der-smager-af-marais2-1

[Jeg lavede falafler – og ikke mindst, den helt rigtige dressing, der smager som den gør i falaflernes højborg Marais i Paris. Nom!]

en-langsom-luksuslomme-i-toscana8-1 en-langsom-luksuslomme-i-toscana10-1

[Og så tog jeg jer med på forlænget weekend til Toscana og delte mine allerbedste tip til 10 ting man kan få en get-away til at gå med hér – det er nu ikke svært. Altså. At få tiden til at gå i Toscana;)]

diy-festlig-flag-guirlande7-1

[Og så DIY’ede jeg en masse bryllupspynt i hvid og guld – blandt andet den her fine flagguirlande, som jeg har endnu, og som jeg tænker, skal op og hænge på Cornichonens værelse, når hun får sådan et]

hverdagsmad-asiatiske-koedboller-og-kaalsalat3-1

[Og sidst, men ikke mindst, delte jeg en opskrift på hverdagsmad á la bridaldiet – asiastiske kødboller og en sprød kålsalat. Det er faktisk alt for lang tid siden vi har fået det – måske det skulle på menuen i aften? 🙂 ]

Jo, Maj du var fin i 2016 – lad os gøre 2017-versionen mindst lige så herlig<3

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top