Du læser nu
Om den forestående indretningsopgave..

Om den forestående indretningsopgave..

indretning-patriciervillaaffiliate-bar-1

Tusind tak for jeres søde ord og store interesse for husprojektet. I er altså go’e, er I! Jeg glæder mig til at kunne vise jer mere og byde jer velkommen for alvor, men for nu er det jo endnu nogle andre menneskers hjem og deres privatliv vil jeg gerne respektere, så de indvendige rammer må I vente lidt med at se<3

Vi er self allerede nu gået igang med at tænke de store tanker om, hvordan vores kommende hjem skal indrettes – det meste giver sig selv, og vi starter naturligvis også bare med vores eksisterende møbler. Men møbler fra en 80m2 lejlighed fylder ikke ret meget i et hus på 250m2, så der skal self også investeres i lidt nyt… Her kan I se en liste over de rum, der skal indrettes i forbindelse med indflytning:

Jo dét er vist dér vi er so far… Men inden vi flytter ind er der også lige nogle praktiske ting, der skal klares – vi har bla. bestilt en maler, have slebet+lakeret gulve (nogle bud på en god gulvmand?) og flyttet nogle radiatorer (igen – gode bud på god VVS’er?).

 Kommentarer (14)
 • Elsker din indretningsstil og glæder mig SÅ meget til at følge med i jeres nye projekt 🙂

  Tillykke med slottet – wow, det ser stilet ud!

 • Vinrum, jeg elsker det!
  Glæder mig til at følge med, og få stillet mine husdrømme gennem dig, vi et ikke helt klar til ud af byen endnu. Tillykke

 • Hejsa, vi har spisestuestolene, og de er rigtig pæne. De er dog lidt svære at holde og rengøre. Der samler sig rigtig meget tydeligt støv i mellemrummene i ryggen og vi har måttet investere i læderhynder for at undgå konstante ( små fedtede) fingeraftryk på sædet. Jeg er stadig glad for dem, men havde nok valgt noget andet i dag, hvis jeg havde muligheden- jeg har måttet købe sådan en gammeldags støvekost 😊

 • Så dejligt og inspirerende at læse om dine tanker på møbel og indretningsfronten. Vi flytter også fra lejlighed i København til hus nord for byen. Vi overtager huset 1/7, så vi (mest mig) er også i fuld gang med at planlægge og bestille møbler, bestille håndværkere m.m. Sofa, spisebord og spisestole synes jeg er det aller sværeste. Det skal jo helst ikke komme til at se for småt ud, til de store rum vi får.
  Jeg vil bestemt kigge mere på både den sofa og det spisebord du linkede til 🙂

 • Vi har Mikadostolene i sort. Købt hos coop.dk. Dem sidder man overraskende godt i. Man kan vist se dem i FDB butikken i Lyngby. De har også sorte spiseborde 🙂

 • Verdens bedste gulvmand (fantastisk dygtig, flink, pålidelig og til at betale) hedder Per. Per har Dine Ønskegulve. Han har lavet mine plankegulve til UG, og halvdelen af mine bekendte har brugt ham med stor tilfredshed! Gogogo 👌🏼

 • Tillykke med huset. Mht. gulvmand: Vi har renoveret 2 lejligheder og fået slebet og lakeret gulvene af KD Gulve. De får vores varmeste anbefalinger. Godt arbejde og yderst fair priser. Og de rydder op efter sig. Der er rent, når de er færdige – hvilket man desværre ikke altid kan regne med, men det kan man med KD Gulve.

 • Hvor er det bare spændende med jeres nye hus – kæmpe stort tillykke! 🙂
  Vi står også foran en flytning – dog lejlighed, men vi venter lidt med hus (når der kommer børn..) 😉

  Kan du anbefale den maler, som I har bestilt? Følger også med på bud til gulvmand, for sådan en skal vi også have forbi.

  Kram – og god fornøjelse med indretning.

  • Ih, jeg ville gerne, men han er en familiehemmelighed med svært booket kalender og måneders ventetid – jeg er bange for, at min far gør mig arveløs, hvis jeg deler hans maler med hele verden 😉

 • Stort tillykke med jeres nye smukke hjem:-)
  Meget flot hus.
  Det bliver spændende at komme på plads og indrette jer på ny og orne have osv. Der er mange gode projekter og tidssluger.
  Rigtig god fornøjelse:-)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top