Du læser nu
Et bryllup fra brudens POV – del IV

Et bryllup fra brudens POV – del IV

mads-christine-254-of-344

Så er det endelig lykkedes mig, at få skrevet 4. og sidste del af bryllupsberetningen. Jeg smiler stadig – meget bredt – når jeg tænker på de magiske dage vi havde tilbage i oktober. Tænk, at det ikke engang er et år siden? So much love. Ak ja. Har I ikke læst de første dele af beretningen, så start endelig dér. I finder del I HER, del II HER og del III HER.

mads-christine-250-of-344

[Mandag kl 18:32 – jeg har taget tilløb på trappen op til tårnet og forsøger at lade både puls og åndedræt finde et normalt leje inden jeg tager de sidste trin op. Der er langt op i tårnet. Især i høje hæle. Og det hjælper ikke, at jeg samtidig er enormt spændt på Skjortens reaktion til brudekjole nr 2..]

mads-christine-252-of-344

mads-christine-2-of-5  mads-christine-288-of-344

[Mandag kl 18:48: Vi får taget parbilleder i vinmarkerne omkring slottet.. Det passer med, at solen langsomt er ved at gå ned bag de bløde Toscanske bakker og lyset er helt magisk..]

bryllup-9-of-24

mads-christine-309-of-344

bryllup-20-of-24

mads-christine-75-of-344 mads-christine-53-of-344

mads-christine-49-of-344

mads-christine-3-of-5 [Mandag kl 19:02: Mens vi har fået taget billeder, har vores gæster samlet sig foran slottet, hvor der er stillet op til pre-dinner drinks, snacks og blød italiensk jazz i baggrunden. Vi skåler igen-igen, griner og min nevø&niece synes at min DIY-gynge har været hele besværet værd. Den er et hit!]

bryllup-10-of-24

[Mandag kl 19:11 – der er drinks i glassene og alskens lækre snacks.. Damernes mænd bonder med bobler, og der her billede er måske startskuddet på et gyldent venskab. De her 4 er gode hver for sig, og helt geniale sammen. What a crew! <3] bryllup-18-of-24 bryllup-7-of-24

mads-christine-79-of-344mads-christine-314-of-344

[Mandag kl 19:17 – det slår mig pludselig, at vi ikke har fået sat bordkort på bordene… Da vi gik ud for at få taget parbilleder var de stadig igang med at blive dækket og vi har ikke skænket kortene en tanke herefter. Jeg sender Skjorten op i fuld firspring til vores værelse for at hente dem i en kuffert og med lidt hjælp fra toastmaster og brudepige får vi lynhurtigt placeret kortene. Jeg har gjort mig umage med bordplanen – forsøgt at placere folk sammen, som jeg tror vil grine (meget), og det giver pote. Den dag idag, er der stadig folk, der tagger billeder med #bord1 (.. og de sad altså ved bord 4)…]

mads-christine-78-of-344 mads-christine-132-of-344 mads-christine-171-of-344

Processed with VSCO with a5 presetmads-christine-165-of-344mads-christine-317-of-344 mads-christine-330-of-344

menu-1

[Mandag kl 20:02 – som mørket falder på går vi til bords i slottets indergård… Det er præcis ligeså smukt og romantisk, som jeg har gået og forestillet mig i snart et helt år op til. Lyskæderne, de runde borde og det gamle slot. Jo. Det er helt perfekt. Vi spiser 4 retter klassisk italiensk mad – ikke noget alt for avanceret, men bare god, lækker mad. Det er perfekt – rammer præcis det der afslappede feel vi har drømt om hele vejen igennem.

Der er mange smukke taler undervejs, og jeg får våde øjne mange gange – ikke mindst, da min mindste mandekærlighed Pix, stiller sig op og får hele selskabet til at grine med sandheder om os…

Som mørket falder på, daler temperaturen også, men det er ok – vores gæster pakker sig ind i tæpper og i starten af oktober kan man dårligt forvente andet. Jeg fryser næsten ikke selv – nok fordi jeg er helt høj på al den kærlighed og varme vi er omgivet af.]

mads-christine-196-of-344

mads-christine-193-of-344

mads-christine-339-of-344

[Mandag kl 23:37 – vores toastmaster, der ellers ikke altid brillierer med sine time-keeping-skills, har holdt tiden perfekt og middagen er færdig lige omkring halv-tolv. Der er absolut ingen stress på og kl 23:37 går Skjorten af jeg ned i vinkælderen som de sidste – under de hvælvede lofter venter alle vores gæster og vi lægger hurtigt an til brudevals. Vi får ikke stil-point, men klarer os igennem uden fodfejl og det er nogle helt magiske minutter. Vi var sikre på, at vi begge ville synes, at det var lidt pres, at skulle stå dér og være centrum for det hele, mens vi hakkede os igennem en vals, men da vi faktisk står der, føles det slet ikke sådan.]

mads-christine-205-of-344

[Mandag kl 23:45: Da vi har danset færdig opstår der lidt forvirring… Vores italienske DJ, der ikke kender den danske brudevals (… can’t really blame him) er ikke klar over, at han skal slukke for musikken, så valsen spiller videre og Skjorten og jeg står i et par sekunder og kigger lidt forvirret på hinanden. Vi har set episoden på video efterfølgende, og hvad der føles som et eller to, hvor vi står og ikke rigtigt ved hvad vi skal gøre af os selv (hvorfor stopper musikken ikke? hvorfor tager drengene ikke Skjorten?), drejer sig i virkeligheden om under 5 sekunder. Pludselig griber de fat i ham og før jeg ved af det hænger min (ikke specielt lille mand) højt oppe i luften mens min bror ihærdigt saver hans sokker over med en steakkniv, fordi de ikke havde kunnet finde en saks]

mads-christine-216-of-344 mads-christine-344-of-344

mads-christine-5-of-3

mads-christine-3-of-3

[Tirsdag kl 01:23: der er knald på dansegulvet. Vores italienske DJ får i sandhed vinkælderen til at koge og flere af mændende har efterfølgende rapporteret om hullede knæ i suit-bukserne, fordi de har været nede og “rulle på skjoldet” i løbet af natten. Man er selvfølgelig farvet, men det er virkelig den sjoveste fest jeg nogensinde har været til – vi har de bedste venner!]

img_2812

[Tirsdag kl 03:11: Efter adskillige varme timer på dansegulvet har vi brug for at blive kølet af og festen sætter kurs mod poolen. Vi har bobler med og jeg hopper i med kjole og blomsterkrans, finder mig til rette i en poolfloat og skvulper rundt under stjernerne. Drengene er fulde på teenage-måden, plasker, sprøjter og skubber hinanden i – på et tidspunkt får de mig til at grine så meget, at jeg næsten vælter ud af min svaneven. Jo. Det er den perfekte afslutning på vores bryllupsfest og alt jeg nogensinde havde drømt om <3 ]

Og det var så fortællingen om et 3-dages bryllup – det var den vildeste fest og jeg er så lykkelig over, at vi valgte at holde bryllup præcis som vi gjorde. Det var så meget os<3

[ Alle billederne i indlægget er taget af enten FunkyBirdPhotography eller Christina ]

 Kommentarer (10)
 • Åh altså! <3 <3 <3 <3

  Det er næsten ikke til at holde ud, at det er slut med så smuk en fortælling og billeder!

  Sig lige, at der kommer mere ikke ? ,-) Fx bryllupsrejse relateret 🙂

  Og sig så, hvordan Skjorten tog imod kjole 2 ??? Det står ikke i indlægget, men han ser – forståeligt – svært glad ud 🙂

 • Hvor ser det bare fortryllende ud! Hvis omstændighederne havde været anderledes i min svigerfamilie, så havde vi nok også valgt et mere intimt bryllup i udlandet. Suk! Vi håber i stedet på et brag af en fest herhjemme, næste somme 🙂 Hvor er din smukke kjole fra?

 • Hvor er det FANTASTISK at laese! her sidder jeg nu selv med giga sommerfugle i maven og bare venter paa mit eget italienske eventyr om 36 dage <3

  • Du er sød – jeg glæder mig sådan til at følge lidt med på sidelinjen til jeres store dag også <3 #sosoooooon

  • Tusind tak søde Katja – vi er også virkelig tilfredse med hvordan det endte <3

 • Det ser simpelthen fuldstændig fantastisk ud. Og hvor er du bare gennem-smuk på de billeder!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top