Du læser nu
Pæne pasteller til poterne..

Pæne pasteller til poterne..

palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-1-1-of-1
affiliate-bar-1

Prø’li’å’se dem her<3 Mine nye Reebok Club C 85 Pastels i lyserød. Armen altså. They had me at hello. Ren sko-kærlighed. Jeg har levet i dem siden jeg klikkede dem hjem og knus-elsker dem. Ikke mindst fordi de er mega behagelige at have på – hvilket mine fødder sætter umådelig pris på, nu hvor de gerne hæver lidt op i løbet af dagen.

De er liiiidt store i størrelsen (lidt) – jeg er normalt en 39,5 og har disse i 40. I anledning af varme preggo-fødder, hælder jeg til lidt ekstra plads til fødderne nemlig – men hvis nu jeg ikke var gravid havde jeg nok (måske?!) nappet dem i 39 istedet.

Jeg bestilte dem online hos Rezet (.. der leverede dagen efter – my kind of www-shopping) og I kan finde dem online HER. 

palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-60-of-64

 Kommentarer (2)
  • De er jo Så fine! Men jeg har allerede købt to par lyserøde sneakers, som er på vej hjem til mig med posten, så endnu et par er måske lidt i overkanten? 😂🙈

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top