Du læser nu
En bid af himlen, findes i en kælder i St Kongensgade..

En bid af himlen, findes i en kælder i St Kongensgade..

img_2965inviteret-markeringSom jeg nævnte i det her indlæg, har jeg været sygemeldt fra job de sidste par uger med strenge ordrer om at slappe af og forholde mig i ro. Ikke det letteste i verden, for en Agurk, der generelt kan lide at have mange bolde i luften på samme tid. Jeg bliver så hurtigt rastløs, men kærligheden til min lille Cornichon i maven sætter alt i et nyt perspektiv, og det handler ikke længere om mig, men om hende… Så jeg har gjort mig umage. Har sovet lur hver eftermiddag. Gået nogle ture. Cyklet nogle ture. Og trisset rundt hjemme på Kajen. En masse.

For et par måneder siden, fik jeg en invitation til at prøve Mother-To-Be behandlingen hos Arndal Spa – og nok lød det lækkert, men skulle omvendt også helst planlægges mellem mandag og torsdag, for at undgå spidsbelastning hos Arndal. Og så skød jeg lidt en hvid pil efter dét – for let’s be real, kontorrotten hér kommer ikke ret mange andre steder end.. well.. kontoret, lige mellem mandag og torsdag.

img_2816

Men pludselig stod jeg dér med en masse tid på hænderne, som skulle fyldes med afslapning og hvad mere oplagt end sådan en gang kærlighed til mit gennemtrætte korpus? Ikke mindst med et råd fra min preggo-yoga-lærer in mind: massage frigiver et hormon i kroppen, som er ‘godt’ (ja sorry, preggohjernen kan ikke huske detaljerne, men det kan man garanteret google sig frem til) for både mor og baby, så hun opfordrede os til at booke så meget massage vi kunne. Eller få vores mænd sat i sving. Jeg havde ikke held med sidstnvænte;)

Jeg bookede derfor en tid og indfandt mig hos Arndal en eftermiddag i sidste uge. Og holy smokes, hvor var det rart. Virkelig. I to timer blev jeg hhv. æltet og nusset fra top til tå. Jeg lå på maven (!) og nød at BabyE for en gangs skyld ikke lå og trykkede på min rygsøjle og mine organer, mens jeg kunne mærke de trætte muskler i min lænd og mine skuldre løsne op én for én. Massagen afsluttes af en ansigtsbehandling og efterfølgende var jeg simpelthen så blød og mør, at jeg dårligt kunne kende mig selv.

 • Hvad: Mother-To-Be behandling hos Arndal Spa, St Kongensgade 21, 1264 København K. Læs mere om behandlingen hér.
 • Hvem: Alle gravide damer
 • Hvorfor: Som gravid er der pres på kroppen – ikke mindst på muskler i lænd, bækken, nakke og skuldre (og også trætte ben og fødder). Det er helt fantastisk rart, at få løsnet lidt op.
 • Hvornår: Jeg var lidt bange for, om jeg måske var for tidligt ude, men jeg vil anbefale at man gør det midtvejs i graviditeten – hér er man begyndt at blive tung og træt, men kan omvendt stadig ligge på ryggen under ansigtsbehandlingen uden for store gener.
 • Hvor dyrt?: 1.395kr for 1 time og 55 minutters behandling.
 • Hvordan: Ønsk dig den i ‘babyshower’-gave eller af din mand – eller forkæl dig selv og din trætte krop med behandlingen. Det er en ‘luksus-oplevelse’ alle gravide burde være forundt.
 • Hvad skal jeg have med: Man behøver ikke have noget med, men det er en god idé at have bikini eller badedragt med, så man kan nyde spafdelingen efter behandlingen (helst bikini faktisk, for det er lettest i forbindelse med massagen). 

img_2966

 

 Kommentarer (5)
 • Det lyder som en helt fantastisk treatment.. gravid eller ej 🙂
  Måske jeg er langsom i betrækket, men har I fundet et navn til jeres lille pige? Har lagt mærke til, at du de sidste par gange har omtalt hende som “babyE”, og tænkte måske det var forbogstavet i hendes navn 🙂
  Ingen pres til at fortælle noget, men det er satme så hyggeligt at følge med i din graviditet, og alt hvad der er involveret heri 🙂

  • Du er sød – og ja, vi har faktisk valgt et navn, men ikke et jeg har fortalt om i dette forum. BabyE betyder bare BabyEgholm 🙂

 • Gravid eller ej det både lyder og ser ret fantastisk ud. I min tvillinge graviditet fik jeg 90 min ugentligt de sidste 6-8 uger, det var så skønt. Selvom jeg hverken kunne ligge på maven eller ryggen 😂

 • Det lyder lækkert. Er du sygemeldt pga plukkeveer?
  Jeg blev sygemeldt med plukkeveer da jeg var gravid sidste sommer. Havde tre uger på sofaen (lægeordrer om Netflix) og så var det meget bedre, selvom det til tider var sygt kedeligt. Men lillemanden blev inde indtil uge 38, og så er det jo godt givet ud.
  Held og lykke med den lille pige – det er så fantastisk en tid I går i møde.

  • Ja, lige præcis – det er lidt træls, men går heldigvis bedre, så jeg regner med at starte op på nedsat tid i næste uge og så må vi se hvordan det går. Der heldgivis kun 6 uger til jeg går på barsel for alvor, så det skal nok gå. Tak for den ‘gode’ historie – I needed that :-*

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top