Du læser nu
12 gange hverdag..

12 gange hverdag..

I er godt og vel 20.000 flere herinde end I er på min instagram @acieagurk (ja sorry, jeg kan ikke lade være med at forundres over det, og har mange små lommeteorier om, at det er fordi mange af os, der er bevæger os hér på domænet, ret beset er lidt for gamle til instagram som medie, og stadig finder glæden i lidt fordybelse i små tekster, fremfor tæppebombning af indtryk – som sagt, lommeteorier..). Nuvel. Derfor vil jeg tillade mig at dele lidt hverdagslykke á la nylige shots fra instagram;)

acie-instagram-1

[I weekenden fik jeg en flot (!) rejemad på Meyers Spisehus i Lyngby efter 4 timers fodboldstævne med mit mindste mandehjerte. Han fik en medalje (… men ok, det gjorde de vist allesammen) og jeg fik ondt i måsen af at sidde på en græsplæne;) Og så bagte jeg koldhævede grovboller og serverede morgenmad på sengen for min mand]

acie-instagram-2

[Derudover har den seneste tid stået på lidt mere fritid end vanligt, og dermed altså en udflugt til Ilva (prø’li’å’se nogle flotte puffer) og en gang brunch på Wulff & Konstali på med min preggo-friend, LaChrissen]

acie-instagram-4

[Der er også blevet serveret carbs i fløde i form af tortellinis i en flødesvampe-sovs (lavet helt på slump), og struttet lidt ekstra med babymaven. Jeg er lige på nippet til 3. trimester og min lille Cornichon møffer rigtigt rundt – det er det hyggeligste jeg ved. Min lille møfflemus]

acie-instagram-5

[Inden vi flytter, forsøger jeg at trække Kajen helt ned i maven – ikke mindst vandudsigten og mit lille koøje i soveværelset. Jeg vågner sådan her hver morgen. Helt langsomt. Mens jeg tæller bølgetoppene og spejder efter både. Det bliver ikke bedre<3

Og så har vi været i sommerhus for første gang i år. Nu hvor vi ikke selv fik taget hul på det store byggeprojekt, har vi istedet lokket mine svigerforældre til at bygge nyt sommerhus – så vi får stadig snakket materialevalg, kigget plantegninger og diskuteret placering af stikkontakter. Forhåbentligt står det helt klar omkring årsskiftet og vi GLÆDER os]

acie-instagram-6

[Jeg har levet i mine denimshorts de sidste par uger – jeg har det simpelthen så varmt hele tiden. Cornichonen er en effektiv radiator, der sidder midt på maven, så den står på sandaler og shorts. Også selvom temperaturen for andre mennesker måske ikke retfærdiggør det. Således var der absolut heller ingen problemer i at spise middag udendørs på Søllerød Kro. Så godt. Selv med juice-menu;)]

untitled-3

[Og så har jeg for alvor fået taget #pinkonsdag til mig. I sidste uge iført lyserød fra top til tå, næsten. Og så har jeg klamret mig lidt ekstra til min Skjorte. Vi rykker på de store beslutninger for tiden. Hus. Baby. Om bare 4 måneder vil vi nok ikke kunne genkende vores nuværende liv – men det er ok. For vi har hinanden.]

.. og hvis nu I er nogle, der alligevel synes det kunne være hyggeligt, at følge med på insta, så er det altså HER det foregår.

 Kommentarer (8)
 • Det er sjovt som det altid kommer oveni hinanden. Jeg skiftede afdeling, min mand fik nyt job, vi fandt drømmeboligen og jeg blev gravid alt sammen indenfor 3-4 måneder. Helt tosset!
  Og det med varme kan jeg kun nikke genkendende til. Både undervejs – hold op hvor jeg kæmpede da der var indian summer sidste år – men i den grad også efter hun er kommet. Sådan et par natteamninger kan få en til at tro at man er gået i overgangsalderen. Skaf dig en god vandflaske (eller to) som du kan have stående på natbordet. Og kan du finde en med forstøver, så er det endnu bedre. Tørstig og super ophedet. Så fed en kombi!

  • Haha. I can imagine. Bliver også allerede helt opkogt ved tanken om en vikle. Ahrg.

 • Jeg er 23 og altså i den grad en del af Instagram-segmentet, men jeg har aktivt fravalgt mediet, så jeg følger kun dine små skriverier herinde ❤️ Jeg synes blogs er så hyggelige og følger kun dem, hvor jeg kan mærke det personlige – Instagram er for mig ofte et forsøg på at vise det perfekte liv og der vil jeg gerne have lidt mere personlighed 😉 Og jeg har et relativt godt kendskab til mediet, da jeg arbejder med kommunikation og herunder rigtig meget Instagram, da det jo er her de unge er 😂 Dog tror jeg også, at man bliver virkelig bevidst om valg/fravalg af medier, når man sidder med dem 8 timer hver dag på arbejdet, så jeg er faktisk ikke særlig aktiv nogen steder..

 • Skønne billeder!
  Det er simpelthen så varmt at være gravid. Og endnu varmere, når baby er født. Jeg havde også kronisk “for lidt” tøj på i den periode – i forhold til normen.

 • Jeres nye liv bliver helt fantastisk! I kan godt glæde jer, og ikke alt kommer til at forandre sig heller. Og jeg er bestemt ikke romantiker, men jeg er alligevel tilbøjelig til at sidde på en lyserød sky, når det kommer til mine børn. (Selvom de også er enormt irriterende 😉💋)

 • Ihh, hvor kan jeg nikke genkende til det hele, pånær sommerhuset, selvom det godt kunne trænge til en renovation 🙂
  Om små 4 uger bliver forældre til vores første barn, og om 2,5 mdr. får vi nøglerne til vores drømmebolig -så tror heller ikke vi kan kende vores ‘gamle’ liv om ganske kort tid. Men jeg GLÆDER mig til det hele, glæder mig til babyduften, til at bo uden over- og underboer, til at blive en familie og til at lære os selv og hinanden at kende igen <3 Det er sådan nogle skønne følelser der er på spil..

 • Selvom jeg er trofast følger på Instagram, kan jeg nu godt lide, at få uddybet historien bag dine billeder 😊😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top