Du læser nu
Palmesus og babybule..

Palmesus og babybule..

palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-10-of-64

Puha, jeg har det varmt for tiden venner. Det er vist en del af konceptet – det har jeg ihvertfald ladet mig fortælle;) Det her outfit er faktisk et par uger gammelt, så bulen er allerede vokset i mellemtiden – jeg synes det går hurtigt for tiden, men er omvendt også virkelig hyggeligt… Selvom det nu stadig er lidt mærkeligt det der med, at man pludselig ændrer form på den måde.

Det er iøvrigt kun én af mange forunderligheder jeg har konstateret som gravid (.. og lige maven havde jeg trods alt forventet) – jeg har, personligt, også erfaret at både hånd- og øjeneksem er blevet langt mindre end ellers. Heldigt, når nu Cornichonen virker til at have hang til hjemmebagte boller, og hendes trætte mor sætter umådelig stor pris på, at kunne løfte øjenlågene vha lidt mascara. Og så synes jeg også mit hår er blevet både mørkere og tykkere. Er dog heldigvis gået glip af (so far og 7-9-13) andre festlige graviditetsfølger som graviditetsacne, vand i kroppen og større fødder, men det kan jo nå at komme endnu;)

Lige for tiden er den største gene, næsten det med at jeg har det så varmt. Kan sidde helt mussestille og udvikle sved på overlæben. Helt syret. Har alle dage været et “varmt barn” (som min mor siger), og en sommer-graviditet oven i hatten, har ved Gud ikke hjulpet på temperaturen – også derfor jeg har forsøgt at finde noget kort og meget luftigt til weekendens bryllup. Jeg kan lige forestille mig, hvordan makeuppen vil nå at være smeltet inden bruden går op af gulvet. Nej tak. Jeg beder til højere magter om en temperatur, der ikke hopper over 20 grader og en let og konstant brise. Det ville være perfekt. Tak. Hilsen Sweaty Betty.

palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-25-of-64 palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-30-of-64 palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-44-of-64 palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-45-of-64

 Kommentarer (9)
 • Uha jeg husker det især fra de to af mine børn der er født i september og hvor det lige de to var ekstraordinært varme somre😳😬
  Men så snart du har født er alt glemt😁
  Nyd hver en dag❤️

 • En lille kommentar til din teaser for indlægget på FB: Jeg synes slet ikke det er overshearing (kan selvfølgelig godt være du selv føler sådan). Jeg synes kun det er rart at høre om den slags, nu her imens jeg selv går og håber på snart at blive medlem af klubben 😉

 • Jeg var til bryllup en uge før min tvillingetermin. Det var i august og over 25 grader. Vi måtte medbringe en positionshavestol, for det var det eneste, jeg kunne holde til at sidde længe i. Kjolevalg var en by i Rusland. Kjolen jeg bar, var den eneste jeg kunne passe 😂

 • Må jeg være så fræk at spørge, hvad størrelse din kimono er i? Fandt den i udsalget (H&M Odense har en håndfuld!!) Men der var såååå meget stof og den klæder bare dig så godt!

 • Ja, det med håret og varmen var også igennem. Og jeg havde endda vintergraviditeter begge gange! Kunne sidde helt stille på kontoret og bare kampsvede..

  Og håret blev lækkert under graviditeten, og så faldt lidt af det af igen efter.. Men det var ikke så slemt i mit tilfælde, så det kan være du er heldig der 🙂

 • Jeg har en søn fra september sidste år. Og omg sommervarmen altså… mine hænder og fødder var gigantiske. Få din mand til at give akupressur hvis du begynder at få væske i kroppen ❤️
  Vi var også 3 uger i Spanien fra slut juli til midt august og jeg var iført så lidt tøj som overhoved muligt (det er vores eget hus, så ingen andre at skulle tage hensyn til)
  Og de sidste par uger inden jeg fødte blev DK ramt af hede, så jeg lå nøgen hjemme i min seng med alle vinduer åbne for at få luuuuuft.
  De sidste 3 måneder i graviditeten kunne jeg bare ikke få tøjet hurtigt nok af 😂❤️🔥

 • Mit hår er også blevet meget mørkere under min graviditet og kan bestemt også tilslutte mig svede-klubben…pyh 😉

 • Jep, mit hår blev også tykkere under begge mine graviditeter – og tåbeligt tyndt under amning…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top