Du læser nu
#onsdagsønskelisten – the sales edition..

#onsdagsønskelisten – the sales edition..

onsdagsoenskelisten-21062017

affiliate-bar-1

Udsalget er så småt gået igang – i gamle dage synes jeg, at det lå i januar og august, men these days synes jeg nærmest der er udsalg hele tiden. Nevertheless, har jeg spottet, at flere af mine sædvanlige go-to-shops er begyndt at sætte sommervarerne ned og især baby-stuff virker oplagt at nappe på udsalg… Lige for tiden har jeg det her på listen – skjortekjolen med flæser fra Asos er allerede på vej hjem til mig, sengesættet fra Liewood til Cornichonen ligeså og ditto med sengeranden fra CamCam. Resten kredser jeg om, som katten om den varme grød;)

 1. Pænt sofabord – for once ikke i marmor – der vil være sååå flot til vores nye petroleumsblå veloursofa. Det er fra Ellos, der kører -25% på hele Ellos’ egen kollektion med koden 355447 indtil d. 25/6.
 2. Flagranken jeg har vist ca 1000 gange. Den virker obligatorisk i baby-start-kittet og nu har CamCam sat den på udsalg til 89,95kr. Well don’t mind if I do 😉
 3. Fin sommerkjole med smukt print fra Stine Goya – god og luftig og med plads til maven. Haps.
 4. Jeg ved ikke, hvad det er med mig og de lyserøde sko – I just can’t help it. De her er fra ASOS og heldigvis ikke hjemme i min størrelse. Phew. Saved by the bell;)
 5. Skjortekjole fra ASOS med flæser og god maveplads – all things I like. Jeg har kigget på den længe, men synes den var liiidt dyrt (altså i ASOS-målestok), men så røg den på -50% og klik klik klik.
 6. Indkudsborde perfekt til coffee table books og smukke lamper. Den slags man pludselig får plads til, når man pludselig får stuer en suite og mange kvadratmeter. Også fra Ellos – og husk koden 355447.
 7. Uro til at hænge over pusleborde og distrahere det lille myr mens der pusles – nedsat til 149,95 hos CamCam.
 8. Årets hotteste badedragt er røget på udsalg i alle størrelser og ferie-sæsonen er ikke engang gået rigtigt igang – I’m baffled. Find den her.
 9. Sengerand fra CamCam i lyserød med det fineste svaneprint – det er på vej hjem til mig <3 Find det her.
 10. Blødt tæppe, perfekt til sofaen og en voksen erstatning for vores nuværende ‘sofadyne’, som vi ikke kunne leve uden, men som ikke ligefrem bidrager positivt til indretningen 😉 Nedsat til 149kr HER.
 11. Babysengesæt fra Liewood med det fineste print (og for once noget, der ikke er lyserødt. Skjorten approves;)). Find det nedsat til 228kr HER.
 12. Flere lyserøde sko – denne gang med en mere moderat hæl og lukke tå, så de kan anvendes hele året rundt. De er fra Notabene og findes HER.

Har I mon nappet nogle gode ting på udsalg endnu?

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top