Du læser nu
Weekend i hvide flæser og camouflage..

Weekend i hvide flæser og camouflage..

asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-6-of-18 affiliate-bar-1

Åh – så kom solen endelig tilbage. For en stund ihvertfald. Få ting er altså mere kedeligt end sådan noget gråt heldagsregn -især i juli måned. Men ok – to be honest, så satser vi i høj grad på en smuk sensommer (gerne en indian summer), som vi kan nyde i vores nye have, når vi flytter i midten af august.. Et par uger endnu, og så begynder den første forsigtige nedpakning.

Indtil da bruger jeg tid på at redebygge. Har i denne uge investeret i alt fra slyngevugge til puslepude til babydyner og sengesæt. Jeg kan godt blive lidt overvældet over det udstyrsstykke det er, at få et barn – men det har vi jo talt om tidligere. Slyngevuggen endte jeg iøvrigt med at købe på Den Blå Avis og brugte således det meste af fredag aften på at vaske, stryge og tørre.  Helt underligt at se den med den lille pandadyne og tøjdyret liggende i, da den var tør igen. It’s getting real 🙂

Anyways – igår var vi til fødselsdag. Det synes jeg vi er hver weekend for tiden – der er mange sommerbørn derude. Og jeg var i dagens anledning trukket i den her flødeskumskagede sag fra ASOS white – den er udsolgt lige nu, men jeg synes tit at ASOS får ting på lager igen, hvis bare man tjekker ofte nok. Støvlerne er fra Chloé og jakken er en oldgammel sag fra Minimum, som jeg for 5 eller 6 år siden vandt i drag queen bingo på et PR bureau. Skør aften. Men jakken er jeg stadig glad for 🙂

asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-8-of-18asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-1-of-18-copy

asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-3-of-18 asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-5-of-18  asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-9-of-18 asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-10-of-18 asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-11-of-18 asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-12-of-18-copy   asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-14-of-18 asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-15-of-18 asos-white-ruffle-shirt-dress-poplin-17-of-18

 Kommentarer (8)
 • Jeg kan mærke at jeg er ved at være et par år på den anden side af redebygnin, selvom det hele er meget nuttet og småt… Men drag bingo lyder virkelig sjovt, det gad jeg godt prøve! 😉 Er vildt fascineret af mænd som kan lægge pænere makeup end jeg nogensinde kommer til 😀
  Hvis du mangler en bingo stand-in i din barsel, så bare sig til.

  • Haha – jeg har desværre kun været til det den ene gang, og det er som sagt 5-6 år siden. Men jeg skal nok råbe op, hvis det er 😉

 • Så smuk du er. Jeg har selv termin et par uger efter dig, og kan sagtens følge dig med at være udstyrsovervældet 🙈 Håber du vil skrive lidt om hvilken pudslepude, dyne og alt det der du har købt. Ved du overvejede Ikea pudslepuden, men måske har du købt en anden. Som du har tænkt dig, har vi også lavet et DIY pudslebord/kommode og det er blevet så fint i lys grå. Ellers er der ikke kommet så meget hjem endnu…..elsker at følge dig, især nu hvor vi begge venter os, men har fulgt dig i mange år

  • Hvor er du bare sød – tak for den rare kommentar <3

   Og jo – det kan du tro jeg vil. Jeg er faktisk igang med at skrive en opdateret liste over indkøb, for som du helt rigtigt er inde på, så er én ting jo de gode intentioner, og noget helt andet er hvad der så blev købt i praksis. Det kommer op i løbet af ugen <3

 • Er det bare en sue long du bruger under de korte kjoler? Jeg er nemlig selv 1.82, og jeg synes ret ofte at kjolerne bliver liiiige lovlig korte på min lange krop, også selvom de har en normal/pæn længe på andre. 😂

  • I ‘gamle dage’ (altså inden bolden på maven), så synes jeg det var nok med Sue Long, men nu bruger jeg faktisk altid et par denimshorts under mine kjole (også på disse billeder) i kombination med Sue Long. Så slipper jeg for at gå og bekymre mig om noget <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top