Du læser nu
10 boligdrømme til det nye hus..

10 boligdrømme til det nye hus..

10-boligdromme-til-nyt-hus

affiliate-bar-1

Som flytningen rykker nærmere, begynder drømmene om vores nye hus også at blive mere og mere konkrete – og at fylde mere og mere. Det er nok meget naturligt. Jeg finder mig selv travlt optaget af at gå på opdagelse i nye boligshops og -kollektioner, og lader drømmende få frit spil.

Det fornuftige er selvfølgelig at starte med det man har. Langt henad vejen. Og det gør vi selvfølgelig også. Indtil vi ligesom har ‘mærket’ huset og fundet ud af, hvad de helt rigtige indretningsløsninger skal være. Meeeeeeen – derfor kan man jo godt drømme lidt. Og ikke mindst lige nu, hvor sæsonnyhederne langsomt er ved at gøre deres indtog rundt omkring. Nedenfor er 10 af mine seneste bolig-ønsker… Blandt andet fra en ny webshop jeg ikke kendte, men som jeg tilfældigt faldt over på instagram – jeg vil ca. have det h.e.l.e…

 1. Fin lampe – perfekt som en del af et par på fx en konsolbord. Lige dele enkel og pampøs – just the way I like it. Fra IKEA her.
 2. Plakat fra Desenio, som jeg synes vil gøre sig ekstra godt på vores nye kontor.. For det er jo dét man skal sådan et sted – drømme.
 3. Lyserød længestol i velour til Cornichonens’s værelse, hvor hendes mor kan sidde og amme uden at blive generet af armlæn. Fra Ellos HER. Psssssst – der er -20% på bolig indtil d. 10/7 (1 vare pr kunde). 
 4. Skrivebord i pæn lysegrå farve – det er måske vores kommende kontor, der kan få mit hjerte til at banke allerhurtigst. Lidt skørt. Men det bliver bare så mega mega mega rart, at have et dedikeret workspace. Et sted hvor jeg kan have alt mit kameraudstyr og et sted, hvor vi kan lukke døren til, når det bliver fyraften. Yes. Vi skal deles om kontoret og skal således have to skriveborde. Sådan to hér overfor hinanden kunne godt være en fin løsning. Fra IKEA hér. 
 5. Jeg er ved at være liiiiidt træt af den marrokanske tæppe-trend (there, I said it…) og drømmer istedet om et ensfarvet viscose-tæppe med smukt farvespil. Det hér er en affordable løsning – fra Ellos HER.
 6. Lyserød velourpuf til vores walk-in – yeeees, it’s happening. Den her er fra svenske Layered Interior og alt derfra er simpelthen bare så mega pænt, og ikke crazy dyrt.
 7. Astha i velour med messingben fra Sofakompagniet – vi bestilte den for et par uger siden (omend i en booold petroleumsfarvet velour istedet), og glæder os til at kunne erstatte vores nuværende 2-personers med denne flyder. Jeg har kaldt dips på chaislong-enden 😉
 8. Langhåret rya-tæppe, også fra Layered til vores soveværelse. Tænk jer lige, at stikke fødderne ned på dét som det første en kold januarmorgen?! Som var det gulvet, der nussede éns tæer. Jo tak. Find det HER.
 9. Spisebordsstole fra HAY – efter lang tids jagt og søgen har vi besluttet, at det er disse, der skal flytte ind. Vi har én i forvejen og synes man sidder rigtig rart i den – vigtigt, når man som os, gerne vil samle venner og familie om middagsbordet i maaaaange timer.
 10. Fin lille bordlampe, igen til kontoret. Enkel og uden for meget hurlumhej – og så gør det ikke noget, at den er lidt tøset 😉 Fra Ellos HER.

 

 

test

 Kommentarer (8)
 • Sikke mange fine ting. Glæder mig til at se jeres sofa – den lyder utrolig smuk.
  Er forresten enig mht armlæn. Jeg har en baby på 4 måneder og det er klart mest behageligt for mig, at have et armlæn når jeg ammer. Man bruger jo ikke ammepude så længe (jeg gjorde ihvertfald ikke), men selv da jeg brugte den, var det rart med et armlæn under til støtte.
  Men som du selv siger, det er så forskelligt hvad folk siger. Mit bedste råd må være at prøve dig frem. Og lad være med at købe for meget på forhånd – selvom det er mega svært 😄

 • Enig med Ninna! Kan slet ikke amme uden støtte! Ammepuden er bedst når den også er understøtter. Min datter er tre en halv måned og det bliver jo ikke lettere!

 • Jeg er enig med Ninna – armlæn er klart at foretrække når der skal ammes, du skal bare sørge for at den er “bred” nok så der netop er plads til at ammepude. Den erfaring jeg har gjort mig siger desuden, at det er ret vigtigt med noget der kan støtte dig i nakken – så er det nemmere lige at læne hovedet tilbage og få en lur 😝

 • Nu hvor lyserød (og virkelig fin!) lænestol endnu kun er på din ønskeliste, vil jeg anbefale at overveje stol netop med armlæn til amning. Jeg synes personligt, at det er ret hårdt at amme på stole uden armlæn, især når ungen begynder at veje lidt 😉 Jeg har en dreng på 4 måneder og en lænestol med armlæn i den rigtige højde er det mest behagelige sted at amme.

  • Tak for input – nu er jeg for alvor forvirret;) Sidst jeg lagde en ‘ammestol’ op (netop med armlæn), blev jeg rådet til at finde én uden, fordi det var svært at få både ammepude og baby til at være dér. Som med så meget andet ‘babystuff’ har alle vist deres egne erfaringer og præferencer – jeg må hellere vente med at købe noget til jeg selv har prøvet mig frem 🙂

  • Jeg vil også 100% sige MED armlæn! Det er SÅ hårdt når barnet begynder at veje bare lidt mere – så kan man hvile både arm og skulder et kærkomment øjeblik fra at slæbe rundt på baby 🙂
   Især hvis man, som jeg, har lidt store bryster. Så skal der altså gerne lidt støtte til armen også 🙂

  • Forvirringen føles altså bare total når man er gravid første gang! Jeg synes helt klart også at armlæn er et hit til en ammestol. De skal bare sidde lidt lavt, så man kan slappe af i skulderen og få baby til at ligge rigtigt i forhold til babs 😉
   Der kommer jo lidt ergonomi ind i billedet – hvor lang overkrop, hvor store eller små brystet og hvor stor ammepude. Men man hitter jo ud af det efterhånden, og behovene ændrer sig hele tiden, fordi bebsen også gør det.
   Det er så hyggeligt at følge med i dine forberedelser!

  • Stolevalg er virkelig individuelt. Brugte selv kun ammepuden i starten, så ved ikke om det har indflydelse, men vil også anbefale armlæn, da man jo skal støtte den lille mus, hvilket bliver hårdere med tiden – du bliver dog også stærkere… gratis træning 😉
   Men det kommer jo også virkelig an på din højde og selve stolen.. Så min anbefaling vil nok være at vente, til du har fået cornichonen og så prøve at amme i forskellige slags stole med hende 😊
   Elsker din stil og alt det lyserøde babypige hygge… Får næsten lyst til at klæde min dreng på 2 i lyserødt.. Du ved, bare en times tid 😅

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top