Du læser nu
Cornichon-post: en opdateret liste over indkøb..

Cornichon-post: en opdateret liste over indkøb..

baby-update-udstyr-2-of-2 affiliate-bar-1

Én af jer spurgte pænt forleden, om jeg ikke ville komme med en opdatering på den liste over ‘baby buys’ jeg delte for nogle uger siden – det var utroligt ‘hovedet på sømmet’-agtigt, for én ting er jo gode intentioner om praktik og what not og noget andet er jo den faktiske virkelighed og min svagelige rygrad, når det kommer til all things cute i kombination med udsalg…. Og så blev jeg jo, naturligvis, også klogere af jeres gode input – så derfor, en lille opdatering herfra <3

SLYNGEVUGGE: Nogle er fans, andre er ikke – lige i min omgangskreds virker den til at være et hit, og vi slog derfor til, da vi fandt øko-versionen fra Natures Sway til en god pris på Den Blå Avis. Jeg brugte det meste af fredag aften i sidste weekend på at vaske den – selve slyngen kan vaskes ved 60grader i maskinen og madrassen fik en tur både i hånden og på maskinens uldprogram. Sidstnævnte er altså ikke en ‘officiel’ retningslinje, men fungerede nu upåklageligt hér. Nu er slyngevuggen klar til, at der flytter en lille Cornichon ind i den <3

baby-update-udstyr-2-of-15

DYNE: Jeg regner med at vi skal have to dyner at skifte i mellem og har indtil videre købt denne fra Bilka – det er en allergivenlig helårsdyne med høj bæreevne og det var dét jeg gik efter. Da den lå dér på udsalg, holdt jeg mig ikke tilbage og efter en tur i vaskemaskinen ligger den nu klar og venter på at blive taget i brug;)

baby-update-udstyr-5-of-15

SENGETØJ: Jeg har købt to sæt til en start, og tænker, at det godt kunne være sådan en ting, man også fik i gave til fødselsdag eller babyshower. Det ene er det her panda-sæt fra Bilka og det andet er det fine paperplanes-sæt fra Liewood, som jeg købte på udsalg hér. Jeg ønsker mig stadig ‘Swan’-sættet fra CamCam, men det står pænt og venter på ønskesedlen (men som iøvrigt også er på udsalg her).

BABYNEST: Hér tippede én af jer om babynests fra Snabelreden og sådan blev det altså – da først jeg så den fine model med pandaprintet (… ja, der er noget med pandaer herhjemme) var jeg s.o.l.g.t.. De er helt hjemmesyede og der er derfor noget leveringstid – min er sat til produktion i uge 29 og jeg glæder mig sådan til at modtage den.

baby-update-udstyr-6-of-15

PUSLEPUDE: Jaja – jeg havde jo gode intentioner om at købe den praktiske fra IKEA, og endte istedet med at købe den pæne fra CamCam. Delvist fordi den ville være så mega pæn på det DIY-puslebord vi skal have gang i og delvist fordi den pludselig var på udsalg. Jeg er helt klar over, at I vil sidde nogle mødre derude og fnise bedrevidende af min dumhed, men bær over med mig. I couldn’t help it. (og jeg ved godt, at skal man være ultra praktisk, så siger alle Leander – jeg synes bare ikke den er ret flot…. Men gi’ mig lige par måneder med remoulade på svaneprintet og vi kan snakkes ved;) ). Den ser ud til at være blevet udsolgt i mellemtiden (SE lige hvor godt, det var jeg nåede at købe den ;)) – men her er i samme stil.

baby-update-udstyr-7-of-15

STOFBLEER: Hér har jeg købt lidt forskelligt – et ordenligt vred helt hvide købt i Bilka (der er flere end dem I kan se på billedet hér, bare rolig..), og ca. halvt så mange med lyserøde stjerner på også fra Bilka. I var et par stykker, der tippede om, at det var godt at have nogle med farver/mønstre og nogle helt plain hvide, så man vidste hvad kan skulle bruge hvor, så det har jeg lyttet til. Derudover har jeg købt en masse af de her små hvide håndklæder fra IKEA (efter tip fra LaChrissen), som jeg tænker, også vil være gode at have liggende ved puslebordet – og til 2kr stykket tænker jeg, at det er dém man bruger til at redde de værste remoulade-katastrofer med, for skulle de endelig dø, så er det til at overskue.

baby-update-udstyr-8-of-15

TØJ: Hér er jeg også ved at være i mål – 10 bodyer med kimono-lukning i str 50 og 56 til en start, nogle små bukser, nogle små strømpebukser, nogle natdragter, et par huer og nogle strømper. Det burde være et fint basis-lager, som jeg tænker nok skal blive suppleret af diverse gaver. Hun er allerede blevet begavet med både en lille strikdragt og en lille cardigan fra Petit Bateau fra hendes smoster<3

Derudover har jeg sat både den kommende mormor og farmor i sving med at strikke. Mormor er igang med disse pandabukser (smelte smelte smelte), mens farmor er blevet sat i sving med disse små bloomers.  Jeg har masser af søde sager på min strikkeliste, så så snart de melder klar, sender jeg nye projekter i deres retning;)

baby-update-udstyr-1-of-2

BABYSVØB: Jeg havde slet ikke tænkt på, at sådan ét kunne være smart at have indtil jeg så hvor stor glæde LaChrissen har haft af sit. Det er et ret stort strikkeprojekt (men opskriften kan altså findes hér, hvis man har mod på det), så både mormor og farmor har fået lov til at slippe for denne tjans (.. * farvel sommerferie * ellers). Istedet har jeg købt det på instagram hvor Katrine sælger ud af hendes farmors fine strikkesager på @farmorsstrikkeunivers. Det er simpelthen så smukt og jeg elsker tanken om, at det er en superstrikkende farmor, der har lavet det og ikke bare masseproduceret på en fabrik somewhere… Oooog den lille bjørnehue med pelsørerne – well.. den måtte altså også med <3 Udover Katrine følger jeg også @HandmadebySus, som strikker fiiiine bloomers og huer og @Babystrik som laver de sødeste små sko… Og så @StrikDet og @Strikleriet for fine opskrifter jeg sender til mormor og farmors hjemmeproduktioner;)

SUTTEKLUD: Jeg bestilte den lille Jellycat-kanin så vi har én liggende – i var flere der tippede om, at det var godt at købe ekstra, så den står også stadig på ønskesedlen, for igen tænker jeg, at det godt kunne være sådan noget man fik i babyshower eller fødselsdagsgave (har jo følle en god måned inden termin)..

ANDET: Jeg har købt en enkelt sut og en suttesnor fra CamCam bare for at have det, just-in-case… Og så den fine musik-uro – også fra CamCam… Og derudover har vi også købt barnevogn og arvet både vugge og voksipose, så helt på bar bund er vi slet ikke længere.. De næste store køb bliver autostol og babyalarmer, men så tror jeg også vi nærmer os mål:)

 Kommentarer (14)
 • Hej vil spørge dig angående tæppet er det tykt og tæt tæppe eller tyndt i det .. er nemlig meget i tvilv om hvilket slags tæppe det skal være i forhold til uldet 🙂 håber på svar

  • Puha – svært at svare på. Det kommer jo lidt an på definitionen:) Altså, umiddelbart ville jeg sige, at det var et tyndt tæppe!

 • Man kan få panda-strømper med små fine ører i Bilka – just sayin’ 😋 har dem i både grå og hvid 🐼 Jeg skal også have strikket et par nye panda-bukser til min lillemand, de er SÅ fine! Strikkede dem i str. 62, og han nåede måske at have dem på tre gange 😬 sleeet ikke spildt arbejde 🙄
  Hilsen fra Maria aka mor til Kung Fu Panda 🐼🐼🐼

 • Tillykke med forestående Cornichon-forøgelse <3 en ting jeg fandt ud af ca en måneds tid efter at vi havde købt slyngevuggen er at man ikke må bruge dynen nede i den fordi baby får det for varmt. Du ved det sikkert godt, men vil lige skrive det fordi jeg følte mig lidt dum da en ekspedient sagde 'du bruger vel ikke dyne i slyngevuuuuggen' (evil eyes, dårlig mor look) vi brugte et strikket bomuldstæppe istedet efter den melding 🙂 derudover har jeg været virkelig glad for at rulle min søn ind i en dyne som en pølse, vi behøvede ingen fancy svøb og han elskede det. Pøj pøj med det hele!

 • Jeg ville købe i hvert fald et ekstra sengesæt til at starte med. En nat med to gange bæpruttisbrækgylp i træk så har i ikke flere. Just sayin’. It’s gonna happen.
  Desuden var jeg meget (!) glad for at have en brystpumpe i huset fra starten af.

 • De fineste ting! Hvis man må adde til shoppelisten (det må man vel altid) så er et aktiveringstæppe/stativ en fin ting. Det kan de ret hurtig bruge, og en barnevognssnor måske. Og en lille kam og børste og et babybadekar. Og køb også lidt fint karton og fingermaling allerede inden hun kommer så i kan lave små fodtryk. Vi har fra begge unger fra de er 1 uge, 6 måneder og 1 år og er så glade for dem. Det var bare det 🙂

 • Ihh det er så hyggeligt at følge med, når man også selv er gravid og skal have købe en masse lækre ting til baby.

  Her er der også planer om en Babynest men tror jeg vælger den fra Konges Sløjd. Og så hapser jeg en Leander puslepude.

  Men man kan jo simpelthen få SÅ mange fine ting!

  Er stofbleerne fra Bilka egentlig økologiske?

 • Jeg har også fin puslepude. Bruger IKEA-håndklæde til 2 kr under numsen og har et par ekstra betræk (fra Liewood, det er sådan nogle lagen-agtige nogen med elastik som er meganemme at skifte).

  Havde til gengæld ikke behøvet stofbleer i andet end hvid. Bruger jo netop IKEA-håndklæder under numsen ved bleskift, så stofbleer bruges kun til savl og gylp.

 • Jeg er fan af, at du køber tingene løbende! Her er det hele købt efter jeg gik på barsel – det var måske lige optimistisk nok 🙂 Du skriver at Mary tæppet er et stort arbejde – ved du hvor stort? Min svigermor har store strikkeevner, så jeg går og overvejer at ønske mig et af hende, men det er måske bedre at købe, hvis det er et større arbejde? Vil jo nødigt nappe al hendes fritid 😉

 • Jeg har altså også valgt en pæn blå puslepude fra CamCam og her 9 måneder senere står den stadig flot uden remoulade pletter 😉 bruger dog altid en stofble over ved bleskift og her er dem fra Bilka/Føtex ganske glimrende. Vi har været meget glade for to dyner. En til at ligge i sengen og en i barnevognen, så kunne man altid hente den anden hvis der er uheld, men dette har vi nu også været ret forskånet for. Lyder som om du er ganske fornuftigt på vej 😉

 • Bare et lille tip – hvis du vil undgå for meget remoulade på din fine puslepude, så bare ha’ en stofble under numsen. Den skulle kunne tage det meste😉

 • Ej, hvor sjovt. Vi deler navn og har begge en snabelrede-babynest i pandastof til produktion i uge 29 😍 Held og lykke med baby-projektet 🎈

 • Et lille tip er at købe flere forskellige typer sutter.. Jeg havde mange planer om at mine drenge skulle have natursut og halløj, men det gad de overhovedet ikke have i munden.. Så det er en god ide at have 3-4 forskellige typer til at ligge, indtil du ved hvilken en den unge dame bedst kan lide 🙂

  • Jeg skulle lige til at skrive præcis det samme. Her er min datter 11 måneder og jeg forsøger stadig at overbevise hende om at natursutten er vejen frem. Hun vil stadig kun tage de grimme sutter fra MAM og Avent, og tror den pæne natursut er legetøj, haha. Så ja til flere forskellige – de kan komme til at redde dig.
   Derudover er jeg også en af dem, der aldrig har haft brug for særlig mange stofbleer (kommer jo meget an på gylpeniveauet). Så sådan nogen findes også.
   Jeg har i øvrigt Camcam puslepuden, og har altså ikke noget problem med det – jeg har abre en stofble ovenpå (og det er primært det, jeg bruger stofbleer til).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top