Du læser nu
Postkort ønskes..

Postkort ønskes..

postkort-acie-blog-rejser-1-of-16

Der er vist ikke nogen tvivl om, at disse uger er de helt store ferie-uger. Københavns gader virker underligt øde og jeg kan se på min Google Analytics, at min læserskare har fået noget mere geografisk spredning end I plejer. I kigger ind fra de mest eksotiske steder og tænk, hvor er jeg beæret over, at I gider bruge dyrbar ferietid hér med mig <3

Når det er sagt, så gibber det også i mig – for egne eventyr og udlængsel. Og bevidstheden om, at ‘sidste chance’ nærmer sig for en kærestetur sans enfants. Vores rejser kommer til at være af en helt ny slags, når først Cornichonen har gjort sit indtog på matriklen. Det er ok – vi glæder os. Men det er også en lidt mærkelig følelse – skulle vi ikke liiiiiiiige nå sådan en babymoon, som er blevet så populære? Niks. Det går ikke. Skjortens feriedage er stramt allokeret til flytningen, hvor jeg – af åbenlyse årsager – kommer til at være til ca. ligeså lidt hjælp som en nullermand. “Ja, sofaen kan I sætte derovre. Nej ikke sådan. Den skal vende den anden vej. Eller. Arh. Nu fortrød jeg! Kan vi vende den om igen?“, hørte man hvalen kommandere fra en stol i hjørnet. Irriterende type.

Så altså venner. Kunne I ikke – for gammelt venskabs skyld – lige sende et lille virtuelt postkort til jeres agurkeven? Bare i form af en flag-emoji i kommentar-sporet eller et “Sydfrankrig!”, “Blåvand” eller hvor I nu engang holder jeres ferie?  Jeg vil bare gerne feriere lidt med jer. Drømme mig lidt væk. Inspireres lidt til egen #wanderlust-liste.

Ovenfor får I et postkort fra mig. Det har været lidt tid undervejs, for det blev stemplet på Gran Canaria i påsken <3

 Kommentarer (63)
 • 3 ugers sommerhus i Nordjylland med min mand og vores to børn. Ungerne elsker ‘Oldemors sommerhus’ og med fn nyafleveret PhD (min mands) og dermed følgende jobsøgning, passer det rigtig godt både økonomisk, praktisk og mentalt med en helt rolig danmarksferie, men jeg kan ikke sige mig fri for at have drømt lidt videre på vores families rejsebucketlist.

 • Jeg er ikke helt færdig med at arbejde, men når min ferie kommer, så smutter jeg over til dig/København 😊 Derefter står den på sommerhus i Nordjylland, og så slutter jeg ferien af med Smukfest i Skanderborg 😊
  Udlandsrejsen bliver til efteråret 😉

 • Noget så eksotisk som Færøerne 👍🏻 Men idag er vejret dejligt og her er smukt uanset vejret ⛰

 • Sri Lanka herfra. Vi er på en babymoon inden termin i november☀️ Lige nu dyrker jeg wifi i solen, da min kæreste har fået madforgiftning. God sommer til dig

 • Er lige kommet hjem fra skt. petersborg – som var en kæmpe positiv overraskelse, så smuk og inspirerende! Helt klart en post-baby mulighed, nem at finde rundt i, hurtig at komme til, og bare helt overvældende smuk! Har lagt lidt billeder på min instagram @amalievilhelmine, hvis du er blevet nysgerrig 😛
  Nu vil jeg smutte til Norge (Heja heja) til min kærestes familie, spise rømme-grød, spekemat og blåbær i lange baner. Livet er meget godt 😀

 • Lige nu på kontoret…men næste uge første tur ever til Samsø 🙂
  Festival, nyt telt, verdens dejligste kæreste, søde veninder og forhåbentligt masser af sol og lækre kartoffelmadder 😉

 • Jeg holder vandreferie med min kæreste i det vestligste Irland, hvor vi går the Western Way, drikker Guinness og holder i hånd. Her er skønt og fyldt med får og stendiger 🇨🇮
  God sommer 🌺☀️

 • Lige pt. arbejder jeg en masse, men om små 3 uger går turen til Barcelona og jeg glæder mig så meget til at genopleve Spanien som jeg har boet lidt i som Au Pair og ikke mindst at opleve Barcelona for første gang 😀

 • Min sommerferie starter først i august, men jeg glæder mig som et lille barn! Vi tager et par uger ned gennem Europa ☀️ Første stop bliver Prag 🇨🇿, derfra tager vi toget til Wien 🇦🇹 Og så toget derfra til Budapest 🇭🇺 Og så lige en uges tid i skønne København inden både studie og arbejde begynder igen 🇩🇰❤️

 • Blokhus med mand og min datter på 3 måneder. Sommerferien bliver totalt tour de sommerhus da familien har huse i både Thy, Juelsminde og altså Blokhus 😀

 • Staycation på Solbjergs bibliotek med et speciale foran mig, der skal skrives (indsæt grædende smiley) – lever bl.a. min sommer gennem kommentarsporet her 😀

 • Jeg “nyder” dagene på kontoret indtil fredag. 3 dage tilbage – not that I am counting 😉
  På tirsdag smutter jeg med cirkus-karavanen rundt i Danmark og bruger min sommerferie på at arbejde frivilligt på Grøn Koncert sammen med 700 andre frivillige – kræwere.
  Det bliver kærlig, øl og musik i 12 dejlige dage!

 • Hola fra Mexico 😊
  Vi har taget vores to piger på (lige fyldt) fire år (meget vigtigt, ha ha 😄) og 8 måneder under armen og bruger 5 uger på eventyr, inden hverdagen kalder igen.
  Vi er startet i Playa Del Carmen, og tager videre til Isla Mujertes i morgen. Derudover står den på 14 dage i Tulum og den sidste uge på Isla Holbox 😍

  • Ej en lækker rute! Vi har booket fly til Cancun i november og aner ikke andet end, at vi har 3 uger, en tumling på 1,5 år og en stor portion rejseiver. Hvis du har tid og lyst, må du endelig dele do’s and dont’s ift. Yucatan, for vi er pt en smule lost 😅✌🏼

  • Ja, jeg sidder også og savler. Vi havde snakket om samme område til honeymoon (og faktisk booket hotel i Tulum), men endte med at afbooke for at det hele ikke skulle blive for stresset med bryllup. Vi tænkte, at vi bare ville gøre det til foråret henover påsken. Og så blev jeg gravid. Og så var der sådan zika-virus. Så jeg sidder også og bliver helt kåd ved tanken om at kunne tage til Mexico MED Cornichonen. Alle erfaringer modtages med kyshånd <3

  • Indtil videre kan jeg i hvert fald kun anbefale at tage herned, med eller uden børn. At rejse ned små børn er ikke en begrænsning i sig selv, men der er selvsagt en anden rytme der må følges.
   Når det så er sagt er jeg KÆMPE fan af vores tur allerede 😍
   Vores første to uger i Playa Del Carmen var ret stille og rolige, da vi lige skulle have styr på (primært børnenes) døgnrytme og vænne os til varmen.
   I Playa skal man spise på Taqueria El Fogon ved MEGA – supermarkedet. Afsindig god mad til ingen penge. Især deres tacos al pastor, quesedillas med kylling og queso furnidor! El Jurada, der ligger næsten ved siden af laver desuden virkelig gode fish tacos. Træk lidt væk fra Av. 5, og spis med de lokale. Ikke mange taler engelsk, kommer man bare en anelse væk fra hovedstrøget (der desuden er afskyeligt turistet)

   Vender lige tilbage… 😄

  • Uhh Thea må lige kommentere på Tulum – der var vi i februar og sikke en skøn lille hyggelige boheme agtig by 🙂 I må ud til Gran Cenote og snorkle med skildpadder og se om I ikke kan få et bord på Hart Wood – fantastisk lækker mad – book i GOD tid. GLÆD jer, der er så skønt – og fortsat god ferie
   PS Vores børn var 6 og 8 da vi var der og ret vilde med det

 • Foreløpig staycation hjemme i Norge, 🇳🇴men om en uke går turen til favoritt-feriebyen: København 😉🇩🇰

 • Drøner tilbage til underskønne Budapest i overmorgen, og glææææder mig! Kan i øvrigt rapportere, at alle de mennesker, der mangler på de københavnske gader, befinder sig på lige netop den café, hvor vi havde planlagt at spise brunch i formiddags, haha! 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Ingen ferie her heller – er dog bosidende i Chicago, og når man kun har sammenlagt 14 feriedage om året så de bliver gemt til koldere tider. Nyder dog godt af Midt-Vestens klima der gør at det er 33grader om aftenen/eftermiddagen når jeg har fri 😎

 • Hjemvendt fra evigt skønne London i onsdags – og om halvanden uge tager jeg et smut til Helsinki. Det er tid til at opleve nyt <3 solferier gemmer jeg til november, hvor en uges venindeferie venter i Marrakech.

 • Flyver til Seychellerne på lørdag 🙂 Ja tak til ferie ovenpå specialeskrivning de sidste mange måneder. Og ja tak til ferie efter to uger på mit første ‘voksenjob’ efter studiet haha. Det er sgu hårdt at være ny 🙂 Og heldigvis var ferien booket inden samtalen, så de vidste at jeg smutter en 14 dages tid. Rigtig god sommer herhjemme, og glæder mig til at følge med når cronichonnen kommer.
  PS. Altså .. nu har jeg fulgt med her på bloggen i et lille halvt års tid. Og med mellemrum kommer jeg til at tænke på ‘hvorfor hedder bloggen mon som den gør? Hvad er der for en agurk?’ 😀 Kan du opklare sagen?
  Knus Maja

  • Det forstår jeg godt – det er en skør gammel historie, for bloggen fylder 9 år nu i juli måned (s.y.g.t. nok iøvrigt;)) og den har altid heddet det samme. Den korte historie er, at mange ude i den virkelige verden kalder mig for AC (fordi der faktisk står Anne Christine, på mit sygesikringsbevis, selvom jeg oftest nøjes med Christine) – da jeg i sin tid startede med at læse, var der er en meget sød (og meget fuld studiekammerat), der i en brændert fik det snøvlet frem som ‘asie’ – og asier er jo som bekendt sådan nogle små syltede agurker, man (… nogen) ynder at spise. Og så hang det ved 🙂

 • Jeg har fået et nyt job. Mit første voksenjob faktisk så jeg hopper ferien over og har en fest på kontoret i stedet 😀 (Arj ok. Tager 8 dage til Paris i august, hurra!)

 • Om et par uger drager jeg til Portugal for første gang. Før det tager vi en weekend til et spasted i Skåne 🙂

 • Jeg sidder simpelthen i næsten samme ferie mode som dig. Dog fåe vi os 5 dage i sommerhuset alene, lige op til nøglerne til det nye hjem og en måned længere fremme på året end du, blir også vores liv beriget ❤️

 • Om 2 uger sender jeg et postkort fra Færøerne 🇫🇴 Det er ca min 8 gang deroppe og det er lige flot hver gang jeg kommer derop 😍 Jeg ønsker nu alligevel dig og din lille familie rigtig god sommer 💕

 • Jeg tjekker ud til 14 dage i Grækenland fra på fredag 🇬🇷🇬🇷 Og GLÆDER mig til strand, sol, drinks og bøger 🙂
  Jeg tror aldrig, jeg har kommenteret før – og har ellers fulgt troligt med i 5-6 år (?!). men nu er det ferietid, så nu skulle det være 😉

 • Jeg blev færdiguddannet cand mag for et halv år siden, og er siden startede i mit allerførste “rigtige” job. Jeg har derfor absolut ingen ferie, men hygger med på kontoret med podcast, kaffe og lyden af regn mod ruden 🙂 Tak for dig og din blog, Acie – jeg har fulgt dig siden i 5-6 år, og det har været en udelt fornøjelse!

 • 🇩🇰 Vi holder ferie i Danmark denne sommer, og det er sgu meget rart! Pt. Huserer vi i Odsherred, specielt Rørvig – det dejligste dejlige sted!

 • En hilsen fra sofaen (DK), er gravid (termin 24. september) og er ved at færdiggøre mit speciale, som skal afleveres 1. august.

  Jeg kan godt genkende din tanke om den sidste ferie i tosomhed. Det kommer vi dog ikke til, kommende babyfar lægger i stedet sin ferie i forlængelse af barsel. Det skal nok blive godt:)

  Held og lykke til jer med flytning og babygirl:) Her venter vi en babyboy:)

 • En hilsen fra Amsterdam 🇳🇱 Første flyferie med vores pige på 11 mdr. Vi har med vilje valgt en destination med kort flytid (m i n i m a l plads på flysædet med hende på skødet! 😑) Men så langt, så godt. Det er anderledes at være på ferie med baby, men også rigtig dejligt 😊❤️🐭

 • En hilsen fra Provence 🇫🇷 Hvor min baby ligger uden tøj på i klapvognen og jeg sidder med min bog i skyggen.

 • Her en hilsen fra flyttekassernes land, måske bedre kendt som min lejlighed lidt udenfor Roskilde. Her bliver ferien spenderet med at pakke hele mit, min mands og 1 1/2 årige søns liv ned i flyttekasser, da vi flytter til Aarhus her 1/8. Jeg er nemlig blevet optaget på journalistuddannelsen på DMJX og eftersom det er for langt at pendle hver morgen og eftermiddag (😝), ja.. så flytter vi. Selvom, det betyder, at der ikke er meget plads til afslapning. Men det havde det nok alligevel ikke med en knægt på 1 1/2 år med krudt i måsen 😜
  Har dog en forfærdelig udrejselængsel og håber på at kunne komme afsted til foråret

 • En lille hilsen fra anden sal på cbs’ bibliotek. Ingen ferie her, men er speciale der langsomt, for langsomt, bliver skrevet færdig. Så det er dejligt med en lille pause i dit yderst æstetisk og acie-farvede univers 😍

 • Jeg er lige tilbage fra fire dage i Kassel, Tyskland. Min mand, 4-måneder gamle datter og vennepar med dito baby var på Documenta og kigge på samtidskunst. Fungerer super med de små i tørklæde. Det med samtidskunst gider de nok ikke om et par år, så det er bare med at udnytte lejligheden – og så har man altid en undskyldning for lige at holde en ekstra café pause:-)

 • Det her er hyggeligt ☺️ Jeg er i klitmøller, frisk luft, hygge og surf🏄🏼‍♀️ God sommer til jer alle

 • Det mørke Jylland her 😉 Men på fredag går turen til Bulgarien med hele familien i anledningen af en rund fødselsdag, så det bliver skønt! 🙂

 • Lige nu får du en sommerhilsen fra Frederiksberg, men om nogle uger skal der læses med fra Norditalien (hvis du har nogle tips dertil, så modtages de med kyshånd!). Glæder mig som et lille barn til road-trip med min yndlingsmand. 😄🇮🇪 ☀️

 • Sommerhus hilsen fra (lidt syd for) Århus 🇩🇰 Vi tilbringer 6 uger af vores ferie her i Danmark og elsker det. Vi har byttet varme temperaturer og Pool i Beijing ud med rejer, blød Danbo ost, koldskål Osv. samt familiehygge i massevis.

  Tror ikke at det bliver vores sidste sommer her i landet. Mine tre børn elsker det og får en smag af mit land på denne måde.

 • Jeg er altså på ferie i Danmark i disse dage! Jeg er islandsk og bor i Island og tog lige en tur til Sønderjylland for at besøge noget familie. Er her med min mand og min datter som lige er blevet et år. Selvom det danske sommervejr er ikke liiiige så godt som jeg havde håbet på så er her altså noget varmere end i Island 😉

 • Nyc og nola!! Tak for glimrende tips til nyc. Vi fik dejlig brunch på Jacks wife Freda😊

 • Postkort fra København, inden turen i morgen går til New York for 8 gang på 2,5 år, hvor min kæreste er fra. Vi skal bo en måned i Soho. Derefter skal vi til min anden hjemby, Berlin, så Barcelona. Jeg glæder mig helt vildt efter en lang periode med eksaminer og sommerskole!

  Jeg følger trofast med på bloggen fra NYC, og jeg glæder mig helt vildt til at “møde” Cornichonen <3

 • Hej fra London! Dog er det ikke ferie, da jeg har boet her i 11 år efterhånden. Vores ferie blev tilbragt i Cornwall, og så skal vi en tur forbi København og Blokhus, inden den står på Berlin i starten af september (vores rejsemål er ikke så eksotiske med en 3-årig på slæb). Kunne I forresten ikke klemme en weekend i Berlin ind, inden den står på baby? 💕

 • Jeg befinder mig et så eksotisk sted som Valby, på min helt egen bopæl. Jeg skal ingen steder hen, ikke engang et lille bitte smut. Jeg er lige ved at gå til og drømmer om alt fra eksotiske destinationer, til bare et par dage solo i et sommerhus eller en europæisk storby. Ooooj, jeg gad godt.
  Et ikke så eksotisk hej, men dog et hej 🙋🏻

 • Du får fra en af dine yndlings-byer om små to uger – der skal jeg nemlig på roadtrip på vestkysten, og vi starter selvfølgelig med LA 🙂

 • Jeg er lidt ramt af samme ferie som dig – hjemme i vores nye hus post-baby og udlængslen er til at føle på! Det er over et år siden vi sidst var afsted og tror tidligst det bliver til en forlænget jule-weekend i Hamborg 😣
  Men glæd dig til hus og have og baby – så glemmer man alligevel lidt de rejser for en stund 😊

 • Aalborg Universitetsbibliotek 😂
  Hilsen hende, der blev færdiguddannet i juni, havde udsigt til 6 ugers sommerferie uden arbejde for første gang siden 5. klasse oder so, men som så blev anbefalet at forsøge sig med at udgive sit speciale og derfor FRIVILLIGT inddragede dele af sin sommerferie til projektet. Omfg. Det er længe siden det virkede som en god idé 🙈

 • Jeg har endnu ikke ferie, men snart går min første sommerferie efter barsel igang 🙂 Det glæder jeg mig vildt til! Vi skal introducere lille Iben for Sverige, telt og kanosejlads. Helt ned i gear og væk fra hverdagens mange gøremål. Hvornår og hvor længe ved vi ikke endnu – det burde være grænseoverskridende for en kontroltype som mig, men jeg glæder mig til bare at tage tingene roligt og gøre det i vores helt eget tempo 🙂 Rigtig god sommer og snarlig flytning til jer <3

 • Ihh hvor bliver det spændende med jeres nye hus! Glæder mig til at følge med! 🏡
  Jeg går og venter edderspændt på, at jeg næste fredag går på ferie i 5 uger fordi jeg skifter job som jeg først starter på til september. Min søster kommer hjem fra Australien, så vi skal bare på vaccation i Aarhus og København. Men det går jo nok når man har verdens lækreste selskab og når vi alligevel er så heldige at stikke snuden mod Australien og muligvis Bali i en måned til jul😍
  Ellers skal mine uger bruges på at investere tid i min blog som jeg netop er blevet færdig med efter at have arbejdet på det i 3 måneder – puh ha! Nogle gode tips til at komme ud til alle læserne – udover de åbenlyse; Instagram fb, Bloglovin 🙏🏼

 • Lige nu står den på arbejde på Bryggen, men om kun 4 dage sidder jeg i det mest idylliske sommerhus i Søndervig, 🇩🇰 .

  Og børn er altså ikke en hæmsko for ferier! Jeg har aldrig rejst så meget som efter jeg har fået børn. Du ser nogle andre ting, og i et andet tempo, men minderne bliver forstærket 100 gange, fordi du deler dem med barnet. Glæd dig 🙂

 • Hermed en hilsen fra Ebeltoft 🇩🇰 Vi mødtes engang til en rejemad i Stockholm, da jeg var på udveksling. Det er hyggeligt at følge med i rejsen med barn og hus – har selv hus i forstaden, konsulentkarriere og to børn nu ☺️

 • Vi har allerede været på sommerferie, det blev til 3 uger i Florida – og det var med en lille baby på 7 måneder. Sidst på måneden smutter vi 4 dage til Paris, også med børnene for vi skal i Disneyland ✌🏻

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top