Du læser nu
#Onsdagsønskelisten

#Onsdagsønskelisten

onsdagsoensker-19072017

affiliate-bar-3

Sååå’ det onsdag og dermed tid til en lille onsdagsønske-ønskeliste. Som altid lidt en blandet landhandel – et par udsalgskup, lidt bolig og nogle kjoleønsker der helt tydeligt demonstrerer, at min garderobe, så småt er ved at ændre sig fra office appropriate til ‘jeg har det varmt hele tiden’. Det er nu meget fedt – altså, jeg kan mærke, at jeg ‘graviterer’ (… totally made that word op. I ved hvad jeg mener) mod nogle helt andre sager end for bare et par måneder siden.. Det er helt sikkert en konsekvens af at jeg ikke skal på et kontor igen. Før om virkelig lang tid. Strange. På en god måde. Nuvel – onsdagens top10 får I her:)

  1. Alle kjoler i ‘normal’ længde, er nu reduceret til toppe på mit i forvejen lange korpus, og jeg drages mod maxi-sager, der tidligere har virket aaaalt for dramatiske til min smag. Den her – uhlalalaaaa.. Kan I lige se mig i sommerhuset i den? Med bare brune tæer og saltvandshår? 
  2. Den er lidt åndssvag og ingen nyhed – men nu er den på udsalg, og hvem kunne så ikke tænke sig at gå rundt med fritter på (.. og i, for den sags skyld) maven!?
  3. Det fineste palmevedhæng som vil gøre sig godt i en tynd guldkæde om min hals..
  4. Jeg forestiller mig, at mine kontor-sko ikke vil være mig ret bevendte, når først Conichonen kommer. Jeg skal være sådan én, der traver forstæderne tynde med min barnevogn og lydbøger i ørerne – og så må der indkøbes en masse sneakers.
  5. Er det en top? Er det en kjole? Er det en undertrøje? Jeg ved det ikke – i praksis tænker jeg at den vil være fin med en t-shirt under (.. trods alt) til et par denimshorts. #jeghardetvarmtheletiden
  6. Pænt mat messingbestik – på udsalg.. 
  7. Hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at fortsætte med at kunne have bare en minimal tilstedeværelse i dette digitale univers, når Cornichonen kommer, vil det kræve noget planlægning. Så selvom “work” på sin vis er misvisende lige i mit tilfælde, tænker jeg, at den hér sag fra Future Planner vil være g.e.n.i.a.l. til planlægning af indlæg. Den skal hænge på vores nye kontor <3
  8. Den er hvid, den er flowy, den er flæset – need I say more!? #ithadmeathello
  9. I New York forelskede vi os i Jonathan Adlers inretningsunivers og havde butikken som fast stop på alle vores ture – den her bænk er i samme stil, og virkelig pæn. Men skal man have fat i den, må man et smut over sundet. Typisk!
  10. I starten af min graviditet overlevede jeg nogle dage på jorbærmilkshakes – de var kolde og havde alligevel en lille smule substans, der kunne fylde i maven. Dén kombination kunne jage kvalmen på porten og ‘gøre plads’ til mere almindelig mad. Og så er den sjov. Og på udsalg. I ved.
 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top