Du læser nu
S o m m e r h u s..

S o m m e r h u s..

acie-gul-sommerkjole-hm-slipon-dress
Vi er kørt i sommerhus, og skal være her de næste par dage.. Faktisk næsten en uge. Det er nemlig følleweekend, for jeg fylder jo hele 31 på mandag (ok, jeg stopper med at sige det nu. Y’all get it;)) og den slags kan man jo ikke lade gå ubemærket hen. Vi har ikke ret mange planer andet end den slags der hører sig sommerhus til. Grille, bade, læse, sove, spise is. Den slags. Jeg håber på godt vejr, for på søndag får jeg besøg af Pix&Nix og der er få ting, jeg ønsker mig mere end at kunne tage et søndagsdyp i bølgerne med mine to yndlings-mini-mennesker. Jeg vil derfor også tillade mig at holde lidt fri imorgen, lørdag, men på søndag er jeg her igen. G O D  W E E K E N D, søde damer.

Klem,

Agurken, stadig 3.0

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top