10 ting jeg vil lave i September.. - Acie

10 ting jeg vil lave i September..

acie-ilva-velour-pink-hus

.. Tænk, at det allerede er september, venner. Jeg har set frem til den her måned lige siden januar – for one obvious reason;) Så altså. Min september kommer til starte med B – baby og bolig.. Jeg håber, at jeres at I til gengæld vil B-ære over med en-sporetheden (.. to-sporetheden?). Og dermed altså, listen over 10 ting jeg vil lave i september:

 1. Føde en baby. Shit. Vildt. Hvis ret skal være ret, så kan jeg godt gå nok over tid til, at vi kommer ind i oktober, men kunne I ikke allesammen lige hjælpe mig med at krydse lidt fingre for, at det ikke kommer til at ske?
 2. Komme ordenligt på plads i huset – det er nok naivt at tro, at det kommer til at lykkes, men altså; i det mindste få pakket alle flyttekasserne ud og få styr på Cornichonens værelse – så må resten komme senere.
 3. Nyde nogle sensommerdage på langs i haven.
 4. …. Forhåbentligt undgå alt for mange søvnløse nætter. Har altså været lidt hårdt ramt på det sidste, og oven i en flytning trækker det altså lidt tænder ud.
 5. Have besøg af alle vores nærmeste – vise domicilet frem inden vi forsvinder i en babybobble.
 6. Lære at bage surdejsbrød. Jeg er forstadsfrue på barsel – nu skal det skisme være. Surdejen står allerede og prutter ude i køleskabet.
 7. Spise rejemadder på Rungsted Havn.
 8. Tage til et par hyggelige events – blandt andet noget om møbler, og noget om en bog. Og lidt andet 🙂
 9. Bage brombærtærte og lave friskpresset æblemost med, hhv, brombær og æbler af egen avl.
 10. Fylde fryseren med lette fryseretter, så vi har let med, når Cornhichonen dukker op. Lasagne, tærter og den slags.

Jo. Det er planerne. Ikke sådan actionpacked. Men ret hyggeligt. Og voksent. September, jeg glæder mig sådan til dig!!

 

15 kommentarer

 • Du skal prøve BurgerGrillen på Rungsted havn 🙂 MUMS.. det smager så godt og hjemmelavet icetea.. 😛

  • TAK for tippet – vi hentede mad derfra i lørdags og det var super godt!!! 🙂

 • Babyværelset får man alligevel ikke brug for det første lange stykke tid (bortset fra puslearrangement hvis det foregår der), så hold hellere fokus på resten.
  Når baby så er ude ved man mere, hvad man egentlig har brug for på sådan et børneværelse…

  • Det ville simpelthen være så fedt, hvis eksisterende mødre ville lade kommende mødre gøre deres egne erfaringer – medmindre de direkte bliver spurgt. Og hvis en erfaren mor alligevel har et uundværligt tip, bør det serveres med omsorh og uden den mindste form for bedrevidenhed 🙂

 • Din septemberliste lyder helt perfekt! 🙂 Og tilpas sensommerlig/start efteråret, præcis som september er bedst. Jeg elsker den måned 😀
  Jeg glæder mig også mest til to ting, der starter med B. Bryllup og bryllupsrejse <3

 • September er vidunderlig – ikke mindst (nok faktisk størst, ha!) fordi jeg har fødselsdag den 6. og jeg ELSKER at have fødselsdag 😍 ..det ved jeg du kan relatere til 😉 Flere september-babyer kan kun gøre måneden endnu bedre og fyldt med glimmer og andre gode sager 🎈

  • Haha, ja! Elsker følledag – tillykke med din, lige rundt om hjørnet, søde ven <3

 • Masser af dejlige punkter, men må sige punkt 1 topper resten, om så man lagde dem sammen 😀
  Jeg glæder mig til Amsterdam i næste uge og Århus-tur i weekenden her.

  – A

  • Ja ik’!? Ret antiklimaks, hvis hun så bliver forsinket, haha… Krydser fingre!!

   Og åh – jeg er ramt hårdt at udlængsel.. Det lyder som nogle fabelagtige rejseplaner!

 • Jeg kan også anbefale panang karry som fryseret – skide lækkert, også når det har været frosset ned og så skal der bare koges ris til. Jeg har netop selv fyldt fryseren her op til semesterstart 🙂
  God dag (og arbejdslyst mht. flytningen)

 • En skøn september-liste 🙂 jeg krydser alt, hvad jeg har for, at du ikke går over tid. Jeg er gået 8 dage over i dag, og det er efterhånden virkelig hårdt! Så lad os krydse fingre for en cornichon til tiden (og at min baby kommer ud NU!) 🙂

  • Jeg krydser SÅ meget fingre den anden vej også så – gi’ os nu nogle september-babyer please <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top