Du læser nu
Søndags-shopping med -25%..

Søndags-shopping med -25%..

rabatkode-moodings-sebra-seng-camcam-reflections-copenhagen

affiliate-bar-3

Jeg havde l.o.v.e.t. mig selv, at styre mig. Men altså. Så sad jeg dér, i mit nye hus, og kunne ikke foretage mig ret meget andet end at visualisere hvor godt det nok skulle gå hen og blive. At some point. Når liiiiige dét og dét kunne flytte ind. Og når Moodings så reklamerer med -25% på hele sortimentet, well, så var jeg nødt til at slå til….

Det startede egentlig med spejlet fra Reflections Copenhagen, som har stået på ønskelisten længe, og så vil være et meget smukt statement piece i vores gang på stueetagen. Jeg har brugt weekenden på at DIY’e et konsolbord (tilbage hertil snarest), og så var det svært ikke at kunne færdiggøre visionen med det heeelt rigtige spejl til at hænge over. Så altså. Det er på vej til domiciliet nu.

Og når jeg så først var igang, var det ligesom point-of-no-return. Især, da jeg opdagede, at de også har fået CamCam i sortiment. Hvis ikke jeg allerede havde købt pusletasken, så ville jeg da så absolut slå til nu, hvor der er 25% – same goes, for den virkelig fine babynest, de har lanceret for nylig. Og så snakker vi slet ikke om muligheden for 25% på den famøse Sebra-seng – when does that ever happen!?

For eget vedkommende blev det til sengetøj til Cornichonen – det siges jo, at det er rart, at have en del at skifte imellem, og det grå/hvide med prikkerne er så fint.

Og til sidst et par andre små-praktikaliteter – nogle messingknager til viskestykker i køkkenet, en håndsæbe og nogle duftpinde til badeværelset på 1. sal og en lampe der – måske (den er jeg lidt usikker på) – skal hænge i soveværelset.

Rabatkoden der giver -25% er SUMMER25 og den virker indtil midnat:)

1 Reflections Copenhagen spejl // 2. House Doctor lampe // 3. CamCam Copenhagen babynest // 4. LA Bruket håndsæbe // 5. CamCam Copenhagen sengetøj // 6. Bloomingville vase // 7. Sebra seng // 8. HAY stol // 9. Nordal spejl // 10. CamCam Copenhagen pusletaske // 11. Knage H. Skjalm P. // 12. Knage H. Skjalm P

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top