Video: en flyttestatus og en lille housetour.. - Acie

Video: en flyttestatus og en lille housetour..

flyttestatus-acie-vlog

I er et par stykker, der har spurgt om jeg ikke kunne give en lille video-housetour, og det vil jeg gerne, men sandheden er, at vi langt fra er nok på plads til at den slags er rigtigt passende – men når det er sagt, kan I få en lille flyttestatus. Videoerne optog jeg i lørdags og det er helt vildt, så meget der faktisk er sket siden da. Jeg må snart få lavet en opfølger!

Men hér er der altså en lille onsdags-video med en flytte-status og en lille forsigtig housetour – ihvertfald af stue-etagen. 1. sal og kælder må I have til gode til en anden god gang:) Velkommen til!

Og on a sidenote: Jeg har en ambition, om at forsøge, at blive lidt bedre til at lave video-content, men det er stadig en heeelt ny verden for mig, så gi’ mig lige et par måneder til rigtigt at få fod på det;)

 

23 kommentarer

  • De er købt i New York – det hedder School House Electric og de sender (vist nok) også til Danmark 🙂

 • Så fint hus altså!! Må jeg anbefale en Röde clip on mice, hvis du vil lave mobilvideo fremover. Det giver altså lige lyden et par takker opad, og den koster ikke mere end et par hundrede.

 • Lækkert hus! Og fedt at du tør vise flytterod og morgenansigt frem – det tilfører lige lidt ekstra herlig personlighed til bloggen 😊👌🏻

 • Jeg havde så meget vand i kroppen😩 vi snakker kilovis fra morgen til aften. Ugen efter fødslen svedte jeg om natten – som om jeg var i overgangsalderen. Jeg måtte op og skifte tøj, fordi jeg var drivvåd. Og vupti så var det svedt ud!👍🏻😆 …. og tilbage var en dejlig baby💚

  • Wauw – det lyder som en vild omgang. Jeg synes allerede jeg sveder en del om natten (meget mærkeligt – på halsen), men vildt hvis det bare kommer ud på den måde bagefter!

 • Arj et lækkert hjem og sikke en fin video, du har lavet 🙂 Det er du allerede sej til.

 • Hold da op et drømmehus!!
  Hvis du skal af med gulvtæppet, er jeg meget interesseret 🙂

 • SÅÅ flooot hus 🙂 Og ja tak til videoer og hvor er du altså bare sød og helt nede på jorden, I like it 🙂

  • Hvor er du sød – jeg må få lavet den, når noget af det nye (sofa, tæppe, spisebordsstole etc) er kommet! 🙂

 • Ihh, ven det er fint altså. Så fedt at følge med i. Virkelig imponeret over dine video skills! Giver du undervisning?? 😉

  • Tak søde Bloui – og det kan du bide spids på! Kommer du til video kursus, visit og kaffe på Kysten?

 • Hvor ser det godt ud…!!! Er spændt på hvordan det ender.. ps. Thumbs up til dine videoskills!!

  • Haha, I er søde – tænker nu stadig, at der er en del at lære, men nu er der da tage hul på bylden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top