Du læser nu
Video: en flyttestatus og en lille housetour..

Video: en flyttestatus og en lille housetour..

flyttestatus-acie-vlog

I er et par stykker, der har spurgt om jeg ikke kunne give en lille video-housetour, og det vil jeg gerne, men sandheden er, at vi langt fra er nok på plads til at den slags er rigtigt passende – men når det er sagt, kan I få en lille flyttestatus. Videoerne optog jeg i lørdags og det er helt vildt, så meget der faktisk er sket siden da. Jeg må snart få lavet en opfølger!

Men hér er der altså en lille onsdags-video med en flytte-status og en lille forsigtig housetour – ihvertfald af stue-etagen. 1. sal og kælder må I have til gode til en anden god gang:) Velkommen til!

Og on a sidenote: Jeg har en ambition, om at forsøge, at blive lidt bedre til at lave video-content, men det er stadig en heeelt ny verden for mig, så gi’ mig lige et par måneder til rigtigt at få fod på det;)

 

 Kommentarer (23)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top