Du læser nu
For præcis en måned siden..

For præcis en måned siden..

gravid-maxikjole-4-of-10

… Stod jeg i en kornmark og trampede rundt, mens jeg havde travlt med at fylde 31. Min mands morfar var landmand (og drev familiegården med familienavnet) i et helt liv, og jeg får derfor kun lov til at få taget blogger-agtige billeder på marker én gang om året (på min følle) og kun, hvis jeg kan komme ind et sted, hvor kornet allerede ligger, så jeg ikke gør skade… Han gir’ med andre ord ca. ingenting for mit #bloggerlyfe.

Anyways. Det var ikke dét det skulle handle om. Jeg gemte dem nemlig med vilje – billederne hér altså. For selvom sensommeren (ret skal være ret), faktisk har vist sig fra en virkelig nydelig side, så tænkte jeg at, vi allesammen godt kunne bruge et lille skud sommer, nu hvor vi endegyldigt er gået ind i efteråret. Og for eget vedkommendes skyld, er der også noget rart ved at gense, hvad der engang var ankler, selvom væsken nu så småt allerede havde gjort sit indtog da.

Så damer. Inden vi lukker sommerkapitlet bag os, så lad os lukke det med minderne om sådanne dage hér i tankerne. 2017 blev sådan en udskældt sommer, men hvis nu, vi lukker øjnene og lader som om, så kan det være, at vi har glemt det nok til, at håbet om en solrig 2018-version kan bestå;)

gravid-maxikjole-9-of-10 gravid-maxikjole-8-of-10 gravid-maxikjole-7-of-10 gravid-maxikjole-6-of-10 gravid-maxikjole-2-of-10 gravid-maxikjole-1-of-10

 Kommentarer (8)
 • Nu får du ENDNU en fynsk kommentar, uuh 2 på en hel måned!
  Må jo gøre opmærksom på at vi fynboer også læser med 😉

  Nå, det jeg ville, var egentlig at tilslutte mig koret!
  Du er virkelig fin i den kjole og virkelig fine billeder og virkelig fin baby-bule!
  Håber jeg en dag bliver lige så fin 🙂

 • Hahaha, jeg kender følelsen! Jeg voksede op på en gård i min spæde barndom, og vil nok altid være lidt Bonde født og kvajet opdraget, selvom det er længe siden. Men jeg tænker stadig altid “argh, de ødelægger jo afgrøderne!”, når jeg ser alle de fine markbilleder. Tanken varer som regel lige et splitsekund, og så er jeg ellers videre til at beundre de smukke billeder 😉

  Smukt ser det i hvert fald ud – preggers ‘n all!
  Knus

  • Haha – Skjorten er også iskold. Det kan jeg glemme. Medmindre det er 1. min følle og 2. marken i forvejen er ødelagt 😉

 • Du ser altså bare helt fantastisk ud i den smukke kjole, og du er da bare den smukkeste gravide – så fin babybule!

  Jeg får helt lyst til at være gravid igen – men min mindste er fem uger, så måske jeg burde lade være ;-).

  • Haha – det giver mig virkelig ro, at du (her sølle 5 uger efter fødsel) kunne nappe en graviditet igen. Så er det vel ikke så slemt;) Og TAK hvor er du sød. Jeg er blevet noget mere burger-agtig, at se på den sidste måned, så dine ord varmer 😉

 • Hvor er du fin ☺️
  Er glad for du skriver det med at marken var lagt ned, mine nordjyske landmandsrødder bliver altid nervøs af at se mark-billeder 😅😂
  Tillykke med det fine hus og babypigen som er på vej. Tak fordi du lukker os ind i dit liv. Du har en skøn og fin blog.

  Kh Mette

  • Haha, det kan jeg godt forstå;) Og tusind tak (!!!!) for dine søde ord – det er en fornøjelse, at dele hverdagen og livet med jer <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top