Du læser nu
En sag i sæson: 5 opskrifter med spidskål

En sag i sæson: 5 opskrifter med spidskål

opskrift-spidska%cc%8al-1-of-4

Forleden, da jeg modtog ugens leverance af varer fra Nemlig, var der et koloenormt hoved spidskål med i poserne – så stort, at det ville være umuligt for Skjorten at jeg, at fortære, hvis ikke vi delte det op over lidt flere måltider. Og sådan er det jo gerne med sager i sæson – så derfor altså dette indlæg. For måske, der er andre derude, der pludselig er brændt inde med en ordenligt omgang spidskål – og herhjemme skal spidskålen altså helst camoufleres en lille smule, hvis Skjorten skal gide mig og mine kålheder. Det der med fin-snittet spidskål flere dage i træk, ej det gider han ikke (.. og det gider jeg egentlig heller ikke selv, nu jeg tænker over det).

Heldigvis er der rige muligheder for variation – faktisk er spidskål min absolutte favorit-kål og generelt én af mine yndlings-grøntsager… Men det har I nok regnet ud by now. Nuvel. Hér får I dem – 5 favorit-opskrifter med spidskål:

Jo, så burde man da kunne få gjort kål (… pun intended) på skidtet – ligegyldigt hvor stort et kålhovede man har fundet sig;)

opskrift-spidska%cc%8al-3-of-4

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top