Bolig – indretning af entréen…

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-4-of-7

Kan I huske, at jeg fortalte, at jeg var var ‘kommet til’ (det er jo noget pjat at skrive, Agurk…) at bestille det der spejl fra Reflections Copenhagen, da Moodings havde 25% på’ed hele!? Well… Det kom et par dage efter og hænger nu og pynter så fint i vores entré. Eller. Mellemgang egentlig.

Og nu hvor det hænger der, kan jeg faktisk slet ikke forestille mig, at det på nogen måde kunne have været anderledes. Selvfølgelig skulle det være dét. Selvfølgelig skulle det hænge dér. I kan finde spejlet i min lille Moodings-shop lige HER (reklamelink).

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-2-of-2

Da jeg viste billedet på instagram, var I også super mange, der spurgte ind til “konsolbordet”. Når jeg skrivet det i citationstegn, er det fordi det ret beset slet ikke er et konsolbord, men derimod et ‘computerbord’. Hvis IKEA skulle have lov til at bestemme ihvertfald. For det er nemlig dér det er fra. Og så står det i sølle 200kr. Det hedder Vittsjö og I kan finde det her.

Som I nok ved, har jeg haft det her fra Snowdrops Copenhagen på ønskelisten, men man kan jo ikke få det hele (på én gang ihvertfald), så indtil videre er dette et helt fint subsitut. Og så har jeg DIY’et den medfølgende glasplade, for at skabe den der lidt antikke spejleffekt. Jeg har lavet en hel DIY-video med en guide, til hvordan man gør den slags, og den kommer i næste uge (der skal liiiige klippes og redigeres og den slags), så kig endelig ind forbi, hvis I går og kunne tænke jer, at gøre mig kunsten efter:)

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-3-of-7

24 kommentarer

 • Alt på ovenstående er simpelthen SÅ lækkert jo.. hold nu op altså. Noget så simpelt som et sort konsolbord, men det ser bare skide elegant ud sådan som det står der med pynt på sig 🙂
  Er helt forelsket i den lyserøde bakke, er det en sag man kan købe et sted? 🙂

  • Hvor er du sød;-* Bakken er fra H&M Home og lige købt – det skulle jeg self have skrevet!

  • Yaaaas hvor fedt, så er jeg den der tager i HM Home som noget af det første i morgen 😀

 • Super pænt! Jeg bruger det som makeup bord her hjemme☺️ Jeg har købt en reol med skuffer til at stå under den ene side også ladet være med at montere skuffedelen på bordet

 • Du har sådan en lækker smag altså 😍
  Men jeg kan ikke finde bordet igennem dit link 🙁

 • Ironisk nok er jeg faktisk væsentligt mere vild med konsolbordet, end jeg er med spejlet. Oh well.. Min kæreste ville være SÅ stolt, hvis han vidste at jeg for en gangs skyld har forelsket mig i noget virkelig budgetvenligt. 😜🙈
  Apropos boligindretning (som den sucker for alt jul jeg er) så glæder jeg mig virkelig til at se jeres take på julepynt til huset. 😄

  • Hahaha, du er sjov! Skynd dig i Ikea;)

   Og jaaa – vi glæder os sådan til at julehygge herhjemme med stort juletræ, ild i pejsen, krans på døren, julelys i haven og den slags <3

  • Vores lejlighed er desværre ved at være færdigindrettet, så jeg har ikke lige noget ledigt sted at smide sådan et konsolbord. Piv! Så ville jeg skulle ofre et af mine vitrineskabe, og DET kommer ikke til at ske – snak lige om luksusproblemer! 😂
   I så fald ser jeg frem til en masse jule-inspiration, be’ om. 😄🙈

 • Jeg glæder mig til den video, for jeg har det skrivebord og er faktisk ret ked af glaspladem. Men er vild med det ikke fylder så meget. 😍 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top