Du læser nu
Bolig – indretning af entréen…

Bolig – indretning af entréen…

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-4-of-7

Kan I huske, at jeg fortalte, at jeg var var ‘kommet til’ (det er jo noget pjat at skrive, Agurk…) at bestille det der spejl fra Reflections Copenhagen, da Moodings havde 25% på’ed hele!? Well… Det kom et par dage efter og hænger nu og pynter så fint i vores entré. Eller. Mellemgang egentlig.

Og nu hvor det hænger der, kan jeg faktisk slet ikke forestille mig, at det på nogen måde kunne have været anderledes. Selvfølgelig skulle det være dét. Selvfølgelig skulle det hænge dér. I kan finde spejlet i min lille Moodings-shop lige HER (reklamelink).

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-2-of-2

Da jeg viste billedet på instagram, var I også super mange, der spurgte ind til “konsolbordet”. Når jeg skrivet det i citationstegn, er det fordi det ret beset slet ikke er et konsolbord, men derimod et ‘computerbord’. Hvis IKEA skulle have lov til at bestemme ihvertfald. For det er nemlig dér det er fra. Og så står det i sølle 200kr. Det hedder Vittsjö og I kan finde det her.

Som I nok ved, har jeg haft det her fra Snowdrops Copenhagen på ønskelisten, men man kan jo ikke få det hele (på én gang ihvertfald), så indtil videre er dette et helt fint subsitut. Og så har jeg DIY’et den medfølgende glasplade, for at skabe den der lidt antikke spejleffekt. Jeg har lavet en hel DIY-video med en guide, til hvordan man gør den slags, og den kommer i næste uge (der skal liiiige klippes og redigeres og den slags), så kig endelig ind forbi, hvis I går og kunne tænke jer, at gøre mig kunsten efter:)

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-3-of-7

 Kommentarer (24)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top