Du læser nu
Vente-shopping: ammevenlige kjoler og varme jakker..

Vente-shopping: ammevenlige kjoler og varme jakker..

ammevenlinge-kjoler-og-varme-jakker

affiliate-bar-3

Jeg ligger strandet på sofaen. De sidste par dage, har der altså ikke været ret meget energi at give af og jeg har mest penduleret mellem sofaen og sengen. Ret kedeligt egentlig. Og også ret uvant for min vanlige rastløshed. Men men – vist nok meget normalt hér den sidste tid.

Det lave energi-niveau har også haft sit præg på mine outfits. Eller manglen på samme. Jeg har levet i Sue, hele ugen lang. Og kombinationen af kedsomhed, sofaliggen og træthed af en garderobe, der er reduceret til den slags man absolut ikke kan forlade matriklen i, well, det er jo opskriften på netshopping. Og inspireret af et par kommentarer til ugens onsdagsønskeliste, har jeg altså haft kig efter barselsvenlige sager..

Jeg tænker at det er smart med skjorte- og slå-om-kjoler af hensyn til amning. Men også fordi man kun skal tage stilling til ét item, hvis man tager kjole på, og det må være rart, hvis man er virkelig træt. Så det er min plan – et par lidt rå ankelstøvler (nok mine Toga Pulla-støvler fra forrige år), sorte tætte strømper (elastisk linning – raaaart), amme-venlige feminine kjoler og varme jakker. Jo. Og så ikke nogen, der er aaaalt for dyre, for der er vist noget med babyer og gylp. Har jeg hørt.

Indtil videre har jeg klikket 2 og 5 hjem. Men jeg synes virkelig også at jakkerne er fine – nr 1 er den billige version fra Monki (fås også i sort) og nr 8 er en pricey sag fra ClubCollection, men jeg forestiller mig at den er blødheden selv.

1 Monki // 2 Asos // 3 Gina Tricot // 4 BilliBi // 5 Asos // 6 Nelly // 7 Nakd // 8 Club Collection

 Kommentarer (7)
 • Det er uden tvivl rart med et par kjoler, men forestiller mig at det i det daglige er fir besværligt med alle de knapper, alt efter hvor ofte du skal amme.

  Når jeg husker tilbage var min “uniform” i de år primært nederdel/bukser om du vil og så sådan en top som fra samsoe og en bluse udover, som kunne trækkes op. Så havde jeg blusen over barnet og trak toppen ned under brystet og dermed ingen blottet maveskin.

  Så dækker den bluse der trækkes op også for brystet, jeg følte mig ihvertfald ret godt dækkket på denne måde især hvis jeg ammede i det åbne rum.

  Mine er født i USA og der blev det populært med sådan et klæde man pakkede barnet ind i for at skærme, det brugte jeg dog sjældent. Men gik stortset altid med tørklæde og det var ret smart til også lige at dække lidt. Ikke kun for at dække sig men også så banet kunne koncentrere sig uden at blive forstyrret under amning.

 • Istemmer koret af gode råd (som du ikke har bedt om, I know – men her kommer det alligevel :). Jeg tænkte også skjorter, men for det første er man bare sådan ret nøgen på den ene skulder og på brystet når man ammer i sådan en, og for det andet bliver en del af dem virkelig krøllede! Sweatshirt og T-shirts er min uniform pt 🙂

 • Jeg har slet ikke brugt decideret ammetøj. Jeg føler mig simpelthen for bar. Derimod: en undertrøje, man lige hiver ned over brystet, klikker ammebh’en op, og så en bluse udenover, der trækkes op. Kun selve brystet er frit, og når bebs er lagt til, kan blusen trækkes ned til snuden. På den måde føler jeg ikke, jeg sidder helt afklædt, når jeg ammer ude.

  • Helt enig! Jeg bruger ammetop (Carriwell og H&M) og så bare en løs bluse. Bum. Jeg er så forfængelig med at blotte mig, både bryst og også den bløde mor-mave, og den her kombi vinder bare hver gang.

 • Ellers er T-shirt+blød buks en virkelig dejlig kombi. Så er barmen heller ikke nær så blottet for en potentiel genert tilskuer og ikke mindst for kulde. Jeg synes ikke slå-om modellen virker for mig uden at kjolen næsten er helt bundet op. #bigboobsproblems 😅😅

  • #smallboobsproblem også. Slå om er i teorien godt, men kan slet heller ikke få det til sådan rigtigt at fungere.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top