Du læser nu
#Onsdagsønskelisten – Cornichon-edition..

#Onsdagsønskelisten – Cornichon-edition..

onsdagsoenskelisten-27092017

Hér dagen efter termin virker det passende, at dedikere ugens #onsdagsønskeliste til Cornichonen, og således altså lidt sager, som da gerne måtte flytte ind i den lille dames nursery. Vi mangler ikke noget. Slet ikke tøj. Men altså – det gør hendes mor jo heller ikke, and when did that ever stop her?! 😉

Og speaking of hendes mor – jeg er klar over, at nogle vil påpege, at hendes garderobe på det nærmeste er en mini-kopi af min. Og til dét har jeg bare at sige: “GID det var…”. GID man kunne få acie-farvet flæsebesat cashmere-sæt i str voksen. Strikfutter med pompom’er. Og heldragt i lysegrå cashmere m e d fødder. Tak. Can we make that happen!? Min barsel ville i så fald være rendyrket lykke;)

1 Petit Bateau // 2. Strømpebukser // 3. Zara // 4. Børste og kam // 5. Mini-manicure-sæt // 6. Opbevarings-pose // 7. Opbevarings-pose // 8. Sofie Schnoor bukser // 9. Sofie Schnoor bukser // 10. Sofie Schnoor heldragt  // 11. Zara // 12. Zara // 13. Zara // 14. Badekar

 Kommentarer (8)
 • Opbevaringsposerne er virkelig søde – men her hos os ville de ikke gå lige pt, eftersom den 1-årig har en svaghed for at spise papir… så tænker, det ville være penge ud af vinduet 💸😆

 • Ej jeg er så tæt på at klikke det lyserøde kashmir sæt hjem – Jeg er heldigvis slet ikke begyndt at købe tøj endnu, selvom vores mini først kommer til februar – men nu har du lige givet en meget god undskyldning for at klikke noget lækkert hjem her – thank you. Så bare kom med flere cornichon ønkelister 😉

  • Årh – tillykke med graviditeten, det har jeg slet ikke fået set!

   Og jeg sidder også bare og venter på at få den mail fra Zara om, at det lille lyserøde sæt er kommet på lager – klik klik klik 😉

  • tusind tak! <3 ja jeg er ved at klikke ret så mange lyserøde ting hjem.

   Og stort tillykke med cornichonen og din nye titel – har på fornemmelsen at hun er kommet til verden <3

 • Er vild med det her indlæg, især når man selv har en lille pige. Lav gerne flere cornichon ønskelister i fremtiden. Held og lykke med fødslen lige om lidt 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top