Du læser nu
Fredagsføljeton: 7 hurtige… til mig selv.

Fredagsføljeton: 7 hurtige… til mig selv.

mig-selv

Hej Agurk. Håber livet er godt i barselsboblen og at I har det godt!! Du skrev på terminsdatoen, at du havde planlagt lidt forskelligt til os… Kan du ikke fortælle lidt mere om det? Hvad kan vi forvente? Tak venner, alt er godt – selvom jeg er lidt træt af at vente… Ooog noget af dét jeg har planlagt er en lille fredags-føljeton, hvor jeg stiller “7 hurtige” (som I kender dem) til spændende damer. Og bevares. En enkelt mand. Skjorten får nemlig også lidt taletid… Og først ud er mig selv – for ligesom at kickstarte føljetonen 😉

Det lyder spændende – men det er vel ikke det eneste du har planlagt? Her bliver da lidt stille så… Altså med et enkelt post om ugen!? Nej nej – der kommer selvfølgelig en masse bolig (blandt andet flere DIYs og noget video), nogle forskellige opskrifter, lidt bryllup (vi har jo bryllupsdag), gamle kendinge som #onsdagsønskelisten og så selvfølgelig en masse huller til babyspam;)

Jamen, det lyder jo næsten som ‘business as usual’ – men hvor lang tid går der før du sådan rigtigt er tilbage så?! Altså, det er også ambitionen egentlig – altså at her ikke skal føles så meget anderledes end der plejer:) Og jeg prøver faktisk altid at være lidt forud – det er lidt et levn fra at have været hende med fuldtidsjob ved siden af fuldtidsblog.. Men så langt her, har jeg aldrig prøvet at have indlæg til og det synes jeg egentlig også er for længe, for umiddelbarheden ryger jo lidt og den holder jeg meget af.. Meeen – savner I lidt ‘real time’-opdateringer, så følg endelig med på instagram (find mig HER). Dér får I også besked, når den lille dame er kommet – det er lidt lettere at opdatere dér nemlig<3

Holy smokes – så er det dét du har brugt din pre-baby-barsel på? Jeps. Dét og så at flytte. Men det ved I jo;)

Sandt, og speaking of – er I faldet godt på plads? Kommer der en followup-video på den du lavede herJa vi er faldet så godt på plads – det er den bedste beslutning (næst-efter at 1. gifte os og 2. få Cornichonen) at vi flyttede i hus. I vores hus. Og det kan I tro der gør – men den har jeg ikke filmet endnu, for vi venter stadig på nogle af de sidste møbler etc, før vi er rigtigt på plads:)

Ok, det lyder fair nok, men vi vil gerne have mere video altså! Og noget andet også – får vi en fødselsberetning? Eller er det for privat? Jeps, mere video. Det er noteret. Og også ambitionen! It’s coming:) Ooog fødselsberetning.. Hmm.. Bum bum.. Jeg har faktisk ikke helt besluttet mig endnu. For at være helt ærlig føles det privat, men omvendt har jeg selv virkelig sat pris på at læse andres, så altså.. Let me come back on that one;)

Årlright så! Og en sidste hér på falderebet – det er fredag, og vi ved godt, at du nok ikke selv sidder med snablen i cocktailglasset, men kan du ikke lige smide et link til den cocktail du savner allermest? Så kan vi nyde den for dig i weekenden. Jo venner – det kan I tro. Og den er svær. Jeg er splittet mellem den her og den her. De er begge gode – og minder ret meget om hinanden. Mhmm……

 

 Kommentarer (7)
 • Jeg er SÅ vild med de her indlæg!!👏🏼 Det er nemlig så sjovt, at forestille sig at du sidder og taler med dig selv

 • AC,

  Hvis jeg skal give dig et(to) godt råd (nu du spørger ;), så er det at skrive din fødselsoplevelse ned lige meget, om du vil udgive den her eller ej. Det er en kæmpe oplevelse, og man glemmer det hurtigt. Heldigvis glemmer man smerten, men det er så rart alligevel lige at blive mindet om, hvordan man følte (afmagt, fortvivlelse mv.) uden at det skal være med formålet at holde fast i det hårde.

  Derudover – TAG BILLEDER. Det ligger dig/jer muligvis naturligt, men jeg savner virkelig billeder fra dagen. Fra jeg lå i sengen med veer, turen ned af trapperne fordi man ikke tør bruge elevatoren netop den dag, ankomst til sygehus, billede af den nye familie (som ikke er en selfie 😳), første amning mv. Man kan altid slette dem der kommer for tæt på, men man kan ikke tage dem igen. Muligvis det er fjollet at anbefale en blogger, men bare et sidste input inden det sker – hvis det ikke allerede er i gang 😉

  Håber ikke de er trælse råd, du ikke har spurgt efter 🙂

  • Jeg skrev dagbog så langt frem jeg kunne – dvs til vandet gik fem timer før jeg fødte. Også under veerne er det muligt og ellers få din kæreste til at skrive hvad der sker. Og bagefter så tjek testen af forløbet på sundhed.dk inden du får skrevet det ud. Det er såååå fedt at have!
   Og hvis overhovedet muligt så få filmet når hun kommer op på brystet. Det er så fint et øjeblik. Særlig forandringen fra smerte til ro og lykke hos dig.

  • Det er slet ikke et fjollet råd! Det er en godt råd! Gør det:-) Jeg tog ingen billeder første gang og det har jeg virkelig fortrudt. Her anden gang tog vi nogle stykker. Ikke vildt
   Mange, og kun et par har været vist til andre. Men for Søren hvor er jeg glad for dem. Og jeg havde ikke skænket det en tanke, skønt jeg blogger 🙂

  • Nok har du ingen billeder fra første gang, med derimod en særdeles malende hukommelse. * forestiller mig Loui sidde i spænd svingdøren på Riget iført Davids tøj * – hehehehe ;-*

 • Det er så skægt med de her indlæg, forestiller mig altid at du sidder og snakker med dig selv. 😂 Tosset, I know.. 🙈

  • Det gør jeg jo, i princippet, også, så slet ikke så tosset, hvis man spørger mig 😉 God weekend søde Sara!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top