Du læser nu
Papirbryllup..

Papirbryllup..

acie-bryllup-toscana-slot-funkybird-photography

Idag har jeg været gift med ham her i et helt år – og tænk, hvor meget der er sket på dét år. Hvor mange grin, hvor meget lykke og hvor meget eventyr han allerede har givet mig. Shit, hvor jeg elsker ham damer. Mere og mere for hver eneste dag.

Vores bryllup vil for mig altid være det vildeste eventyr og den vildeste kickstart på vores ægteskab – sådan har alle damer det nok, og hvor er det bare en dejlig tanke<3

Og i dagens anledning vil jeg smide en lille opfordring til en lille walk ned af memory lane… Enten ved et besøg i bryllupskategorien HER eller ved at genlæse mine ord om ‘Et bryllup fra bruden POV’ del I, del II, del III og del IV – det er faktisk helt glimrende efterårs-søndags-læsning <3

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top