Du læser nu
Bolig – på plads i stuen..

Bolig – på plads i stuen..

sofa-velour-petroleum-sofakompagniet-ellos-marmorbord-taeppe-viscose-5-of-5

Vi er langsomt, men sikkert, ved at være på plads i stuen. Vores gamle stue-møbler fra Kajen så så underligt små ud i de nye ‘store’ rammer – sådan er det vist gerne, når man flytter fra de små Københavner-lejligheder og pludselig står med (næsten) endeløse kvadratmeter.

sofa-velour-petroleum-sofakompagniet-ellos-marmorbord-taeppe-viscose-1-of-5

Allerede tilbage i maj (kort efter vi havde købt huset) tog vi derfor ud til Sofakompagniets showroom på Amager og forelskede os i Astha – ‘standardmodellen’ er i en mørk grå velour, men vi synes at, det måtte være passende, med et ‘statement-møbel’, og farvevalget endte derfor på petroleumsblå. Jeg var egentlig lidt i tvivl – ville man blive for hurtigt træt af den? Var det dumt? Men Skjorten var modig og sikker i sin sag – skulle vi have en velour-sofa med messingben, så kunne vi ligeså godt gå hele vejen og bestille den petroleumsblå. Jeg var let at overbevise.

sofa-velour-petroleum-sofakompagniet-ellos-marmorbord-taeppe-viscose-2-of-5

Og sådan blev det altså. Der er 12 ugers leveringstid, når man sådan ‘customizer’ sin sofa, men det passede kun fint for os, set i lyset af den lange overtagelsestid på huset. Eller lange. De 3 måneder. De føltes lange;)

sofa-velour-petroleum-sofakompagniet-ellos-marmorbord-taeppe-viscose-4-of-5

Tæppet er også nyt, og ét i har hørt mig sukke over i flere måneder – det er fra Ellos og I kan finde det her. Der er lidt debat om hvorvidt frynserne skal overleve eller ej herhjemme – tæppet fås også uden frynser, og det kan I finde her. Marmorbordet er også fra Ellos (find det her), mens vasen på bordet er fra svenske Mio og derfor ikke lige sådan at få fat på på denne side af sundet – det er denne tilgengæld og den ligner altså til forveksling. 

Nu mangler vi ‘kun’ at få sat nogle billeder op, få sat radiatorskjulerne op og iøvrigt få dimset lidt – så skulle den gerne være der… Eller… Vi går lidt og leger med tanken om nogle sideborde, men dem skal jeg nok gå og summe lidt over, før jeg tager en endelig beslutning;)

sofa-velour-petroleum-sofakompagniet-ellos-marmorbord-taeppe-viscose-3-of-5

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top