Du læser nu
Min debut som latte-drikkende stroller-mom..

Min debut som latte-drikkende stroller-mom..

acie-mor-stokke-trailz-barnevogn-6-of-10

“Hvorfor er din mave stadig tyk, når babyen er kommet ud?” undrede min niece på 3 i lørdags. 4 døgn efter fødslen. 1 døgn efter de her billeder blev taget. Jeg grinede og gav det lille myr et ekstra klem, mens hendes mor forklarede, at der altså lige går noget tid før sådan en mave bliver helt normal igen…

I fredags gjorde jeg min debut som lattedrikkende stroller-mom i det Nordsjællandske. En tur i Meny på gå-ben. 1 km hver vej, der – indrømmet – føltes som det 10-dobbelte. Skjorten måtte skubbe Cornichonen opad bakkerne og jeg måtte bede om en pause undervejs, ligesom jeg ventede på en bænk i solen mens min bedre halvdel sørgede for indkøbene. Men det var rart. Rart at komme lidt ud. At få lidt frisk luft. At bevæge kroppen lidt.

Vi er landet godt hér i babyboblen. Jeg havde en rigtig god fødselsoplevelse  (al kærlighed og ære til sejeste og bedste jordemoder Nanna), og kunne forlade Riget onsdag eftermiddag høj på succesoplevelsen og med følelsen af at være den sejeste og stærkeste mor i hele universet..

Jeg tænker, at det er en god start på mom-hood og et godt udgangspunkt for at overkomme efterfølgende bumps-on-the-road (som alle nye forældre inevitably vil rende ind i) – den gode oplevelse fyldte simpelthen depoterne med overskud, som vi efterfølgende har kunnet drysse lidt ud over tilværelsen, når hormon-tårerne presser sig på, mælken løber til og hele ens krop føles som om man lige er blevet kørt over af en bus. De får mange hug på fødegangene (har I læst den her kronik i Berlingeren fra sidste uge?), men manner hvor synes jeg, at jeg blev behandlet godt hele vejen rundt, og især af Nanna. Nuvel – jeg må dele min fødselsberetning ved lejlighed – det fortjener den <3

I dagens anledning var jeg trukket i:

Sko – Vans // Kjole – BergShop // Læderjakke – Mango (gammel – den her ligner) 

acie-mor-stokke-trailz-barnevogn-1-of-10

acie-mor-stokke-trailz-barnevogn-3-of-10

acie-mor-stokke-trailz-barnevogn-10-of-10

acie-mor-stokke-trailz-barnevogn-9-of-10

acie-mor-stokke-trailz-barnevogn-7-of-10

acie-mor-stokke-trailz-barnevogn-5-of-10

 

 Kommentarer (17)
 • Hvis Nanna er den Nanna, som dengang i marts 2014, var studerende og tog imod min lille E, så er jeg helt enig! 😍

  Stort tillykke med jeres datter ❤️

 • Det lyder til at I har fået en fantastisk start og det er bare så vigtigt. Vil glæde mig til at læse din fødsels beretning, det lyder til at have været en god oplevelse.

  Bliver helt “misundelig” når jeg ser hvordan I hygger i babyboblen. Mine mindste babyer er 6 år nu. Er sikker på at selvom jeres lille E kun er en uge føles det som om hun har været hos jer meget længere.

 • Ser virkelig dejligt ud 😍
  Jeg er med på ønsket om en anmeldelse af Stokke-barnevognen når det passer!!

 • Hvor ser du bare mega godt ud og hvor klæder det dig med barnevogn og cornichon! Kæmpe tillykke med din nye titel <3

  Jeg glæder mig til at læse din fødselsberetning – labber alt om fødsler i mig inden det bliver min tur engang 😉

 • Ej!!!!! Måske det er den samme Nanna jeg havde da jeg fødte. I så fald var hun den SEJESTE! Ung virkelig hjertevarm kvinde.

  Du ser fantastisk ud, det klæder dig altså! <3

 • Hvor dejligt i er landet godt og fødslen var en succesoplevelse!
  Har du lyst til at dele dine tanker om valg af barnevogn og evt vurdering af den i har valgt (selvom det stadig er nyt)?
  Jeg er selv meget i tvivl, og har kig på cybex Priam eller ja, stokke som jer. Vil gerne have en der dur til både by- og skov/naturkørsel og så tiltaler det mig meget at man fx kan klikke autostolen på, og at styret kan justeres så det passer både til mig på 158 og min mand på 196cm…

  • Vi valgte primært Stokke Trailz pga højden – vi er begge to høje og synes det er virkelig rart, at vi ikke skal bukke os alt for langt ned:) Nu har vi kun været ude med den to gange og so far er vi godt tilfredse med valget!

 • Stort tillykke med jeres smukke datter!
  Dejligt at høre, du også havde en god oplevelse med Rigshospitalet og fødegangens personale. De fortjener ros, ovenpå al den kritik i medierne. Jeg selv havde også den BEDSTE oplevelse med dem ved min fødsel for 6 mdr. siden.
  Kærligst, Caroline

  • Ja, det føles helt fladt ikke at skulle se Nanna nogensinde igen, når man har delt den største oplevelse i ens liv med hende. Kom tilbage Nannaaaaa – vi skal være venner!

 • Ih hvor jeg glææææder mig til at se MEGET mere til lillepigen og til at læse din fødselsberetning ♡ lav flere insta stories! 🙂 ♡

  • Jaaa – skal nok. Har bare rendt så meget rundt med bare mælkedryppende bryster, at det havde været noget værre snavs, haha 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top