Du læser nu
Tirsdags-techtip..

Tirsdags-techtip..

sandisk-ultra-ekstra-hukommelse-2-of-2

Ok, det her er et lidt atypisk indlæg (og #nerdalert på forhånd), det er jeg klar over, men for egen regning har den lille dippedut I ser her på billedet altså gjort en verden til forskel – og jeg anede ikke, at man kunne købe den slags, så måske, der sidder et par af jer derude, der kan bruge mit lille tip… Ikke mindst de af jer, der arbejder meget med billeder og/eller film, som mig:)

Ser I – den lille dippedut, der ligger dér på min computer, er 128gb ekstra plads på min harddisk. Egentlig er det jo bare en lillebitte USB-nøgle, men fordi den er så lille kan den sidde i permanent og agere ekstra drev. Og dermed ekstra plads. Mega smart, hvis man spørger mig. Jeg var ellers bange for, at de gentagne advarsler om pladsmangel, var begyndelsen på enden på min Macbook Pro, som er født med 256gb hukommelse, men med 128gb oveni hatten er jeg nu flyvende igen.

Den koster 499kr (men fås også med mindre plads til mindre pris), og kan blandt andet købes hos Wupti lige hér (reklamelink).

sandisk-ultra-ekstra-hukommelse-1-of-2

 

 

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top