Du læser nu
Bolig: Cornichonens DIY puslehjørne..

Bolig: Cornichonens DIY puslehjørne..

diy-puslebord-ikea-hack-guide-8-of-21

De af jer, der iøvrigt interesserer sig for den slags (altså fordi I selv har børn eller er gravide), har nok bemærket at dét med at finde et pænt puslebord bragte mig en del kvaler. Til at starte med regnede jeg bare med at købe Ikea-varianten som vi snakkede om her, men som det så ofte sker, bliver man grebet af stemningen, og da Maria så lagde sit bud på et IKEA-hack på instagram, var jeg ikke sen til at forelske mig.

diy-puslebord-ikea-hack-guide-9-of-21

Og sådan endte det altså – den guide jeg i sin tid lagde op holder plus/minus, men jeg har dokumenteret processen og lægger en mere præcis og udførlig guide op i løbet af næste uge – dette indlæg blev bare for langt, hvis jeg både ville vise frem og forklare byggeprocessen.

diy-puslebord-ikea-hack-guide-10-of-21

Selv er vi blevet rigtigt glade for det endelige resultat – altså, nok mest mig, men Skjorten værdsætter også, at puslearrangmentet har en vis æstetisk værdi, da vi har valgt hverken at gemme det på et af badeværelserne eller på hendes værelse. Istedet er reposen på 1. sal blevet til pusleplads og det fungerer – indtil videre upåklageligt.

diy-puslebord-ikea-hack-guide-11-of-21

Det er nemlig både tæt på toilettet (vand), tæt på soveværelset (alfa-omega om natten) og meget midt i huset (rart til puslerier i løbet af dagen).

diy-puslebord-ikea-hack-guide-12-of-21 diy-puslebord-ikea-hack-guide-13-of-21

Skylampen på væggen er både hyggelig og rar om natten, fordi den ikke giver for skarpt lys til trætte natteøjne – den er købt i IKEA og koster sølle 50kr. Varme anbefalinger herfra. Puslepuden er fra CamCam Copenhagen, og er vist udgået lige i svane-printet, men den her minder meget om og de små futter, der bare står og er dekorative, er fra H&M.

diy-puslebord-ikea-hack-guide-14-of-21

Selve pusle-sagerne har jeg organiseret i små lærredskurve fra H&M Home – de kostede ikke andet end 25kr stykket og passer helt glimrende til formålet.

diy-puslebord-ikea-hack-guide-15-of-21

Uroen over bordet er en gave fra én af Cornichonens mange søde tanter og er fra Liewood Design – den kan I finde HER.

diy-puslebord-ikea-hack-guide-16-of-21 diy-puslebord-ikea-hack-guide-17-of-21

I vindueskarmen har jeg lagt stofbleer med print, som ikke skal bruges til remoulade, men til gylp, savl etc – jeg ville nok godt selv kunne styre, at have dem liggende på puslebordet, men jeg tænker, at det er meget godt for en træt far (… og hjælpende bedstemødre), at de ikke ligger lige klods op af de hvide til bagdelen;)

Derudover har jeg en toilettaske stående til pusling “to-go” – den bor egentlig mest i pusletasken, men så kunne jeg jo ikke vise jer den nu. Den er fra Zara Home og matcher vores pusleunderlag. Det er lidt svært at se på de her billeder, men begge dele har et gråt print med skyer (det hele kan jo ikke være rosa….).

diy-puslebord-ikea-hack-guide-21-of-21

Og så er der pusletasken – den er fra CamCam Copenhagen, men den har jeg snart vist jer mange gange, så blot for god ordens skyld:)

diy-puslebord-ikea-hack-guide-20-of-21

 Kommentarer (13)
 • Så fint puslebord. Jeg kan ikke finde guiden ved søgning på din blog. Har du lavet en og i så fald kan du så linke til guiden? Er I stadig tilfreds med løsningen? 🙂

 • Nu kan jeg se, at du har fået reolen til at stå helt ind til væggen. Hvilken pusleplade har i brugt? For dem jeg har fundet ligner det at reolen kommer til at stå et stykke fra væggen 😀

 • Hvor har du fundet selve puslepladen? Står selv og skal til at lave et lignende, bare med Malm kommode, men ønsker ikke at puslepladen går ud bagpå reolen 😀

 • Kan anbefale at starte nu med at se jer om, efter en hylde til alt det der pt. står på puslebordet. Babyer får hurtigt lange arme 👀

 • Kan virkelig anbefale at bruge Olivy, når du pusler. Smør det på ved hver bleskift. Genialt til at forebygge røde numser!

 • Sådan et nydeligt puslebord til den lille agurk.
  Dog tænker jeg om det ikke er svært at komme til den øverste skuffe grundet at puslepladen går ud over? Blot en praktisk undren 🙂

  • Jo, og det er også derfor puslepladen er lavet til at gå ud både bag- og fortil (tilbage hertil i indlægget om hvordan vi har lavet det), men det er lidt en afvejning af, om man vil have kommoden helt ind til væggen eller let komme i skuffen. Det er jo kun i den ene halvdel, så vi bruger bare den halvdel af skuffen til at opbevare “lagervarer”, som ikke skal bruges til hver pusling (ekstra bleposer, de mange pakker vådservietter vi fik samlet via div babypakker etc etc).

 • Lige et tip til de der remoulade-bleer (og tøj, hvis man skulle være uheldig) det er ikke altid vaskemaskinen kan tage al farven ud af stoffet, men det kan en luftetur i solen somregel😊

 • SÅ fint ! <3

  Glæder mig til guiden da vi selv skal have nyt puslebord og kan ikke finde nogen jeg er tilfreds med, så planen er at lave selv 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top