Du læser nu
Fredagsføljeton: 7 hurtige til… Christine Delmar.

Fredagsføljeton: 7 hurtige til… Christine Delmar.

Hvem: Christine Delmar, 28år og kendt fra “Nybyggerne” på Tv2. Find hende på instagram som @ChristineDelmar

Jeg kender hende fra:… TV. #fangirl

Hvorfor 7 hurtige: Fordi jeg brugte hele sidste efterår på at heppe på Christine og Mikkel i Nybyggerne, falde i svime over deres DIY-veloursofa og sybordet, der endte som badeværelsesmøbel. Nu har Christine og Mikkel også lige købt hus – og jeg labber inspirationen i mig. 

christine-delmar

Hej Christine. Weekenden står for døren. Tak fordi jeg må stille dig 7 hurtige! De fleste kender dig nok fra “Nybyggerne” – selv sad jeg ihvertfald troligt og heppede på dig og Mikkel i hvert afsnit – så jeg håber, at det er cool, at vi snakker lidt bolig idag:) I har også lige købt hus – kan du ikke fortælle lidt mere om det? Ja, man må sige at vi har en del ting til fælles for tiden – det må være en Christine-ting… pånær lige det med et barn på vej, en legitim grund til snack cravings og et hus der er lige til at flytte ind i…

Vores hus, er et 70’er hus- 1-plan. Ikke nogen fryd for øjet, men okay. Der er et stort køkken/alrum på 70 kvm. Og det ligger lige der hvor hjertet bor. Lige I smørhullet blandt venner og familie I Hasseris-området. Og det var beliggenheden vi faldt for.

Wauw, det lyder spændende! Hvornår skal I flytte ind? Vi overtog huset d. 1 oktober, men vi har valgt ikke at flytte ind. Der er simpelthen for mange ting som skal ordnes. Vi starter med at lave nye lofter, vægge, gulve og el. Vi har ikke lige prøvet det med at ordne gammelt – så hvor lang tid tager sådan noget I øvrigt?

…. Og hvad glæder du dig allermest til, ved at blive husejer? Jeg glæder mig til at få plads – masser af plads. Måske et gaveindpakningsrum? og et walk-in closet selvfølgelig. Nu vi er igang, så hvorfor ikke et walk-in til os hver? Ej, jeg glæder mig faktisk mest til at det er VORES. Vi har kun boet til leje, så det med at kunne lægge tid og ændre de ting vi har lyst til bliver sååå fedt. Og HAVEN. Ja, haven er det bedste.

Det er altså også bare fedt, det der med at få hus – taler af erfaring;) Når nu du skal til at indrette et helt hus, hvor finder du så inspiration? Pinterest? Blogs? Eller noget helt tredje?

Udover at læse din blog, så har jeg sådan en mappe på Instagram med gemte billeder. Så hver gang jeg ser noget fedt, så gemmer jeg det i mit album. Og så bruger jeg også Pinterest.

Vil du ikke dele dine 3 yndlings bolig-instagrammere? Uhj, der er simpelthen så mange gode, at det er svært at vælge.
Men jeg kan rigtig godt lide at følge med hos:
@mortilmernee – En klar favorit. Hun har skønne billeder og så deler vi ret meget stil. Hun er også til det lidt specielle, men I en simple kontekst.
@susliving – For hendes mod og personlige stil. Vi deler faktisk ikke helt stil, men hun er dygtig til at indrette, og så er der mange DIY-løsninger som ikke er så typiske og lidt vovede. Hun er inspirerende.
@c.wikke – Hun bor ekslusivt og så er hun helt sin egen – jeg drømmer mig væk I hendes lækre køkken og boligunivers.

Sjovt – jeg har faktisk gået i skole med Camilla, du nævner til sidst, men det er en anden historie.. Du og Mikkel laver nogle virkeligt seje DIYs – vil du ikke smide et link til det projekt, du er allermest stolt af? Hvor er du sød – tusind tak. Vi prioriterede også at lave tingene selv, at være ambitiøse på vores egne vegne, også selvom tiden ikke rigtig var på vores side. Jeg tror faktisk jeg er mest glad for vores sofa her

Men vores DIY bord har vokset sig til et lille firma og faktisk I butikkerne nu. Det er jeg altså også ret stolt over.

Det forstår jeg godt – det er SÅ sejt… Men noget heeeelt andet – for det er jo weekend lige om lidt. Hvilket musiknummer skal være soundtrack til din weekend? Det skal være Ulige Numre med Halvnøgen – et nyere, men nostalgisk nummer som mindes sommeren, alle drømmene og ungdommen. Og til at minde én om at nyde nuet.

Det må jeg høre!! Tak for snakken – og fordi jeg måtte stille dig 7 hurtige<3 Rigtig god weekend!

 

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top