Du læser nu
Barselsdate på Les 3 Cochons..

Barselsdate på Les 3 Cochons..

frokost-pa%cc%8a-les-3-cochons-barsel-1-of-5

På Cornichonens 1 uges følle besluttede vi at tage ind til byen og spise frokost i solen på Les 3 Cochons. Den oprindelige plan lød egentlig på at tage en prøvekørsel i deres nye morgenmads-kort, men pludselig kan det jo tage 2.5 time at komme ud af døren, og før vi vidste af det, var tiden forsvundet mellem vores hænder. Og bevares. Et par amninger, pusleri, forældre der skulle bade, pakning af bil og what not.

Men men – ud af døren kom vi. Cornichonen faldt i søvn på vej i bilen og hendes forældre nød at komme lidt ud i den virkelige verden. Kyssede lidt ekstra i efterårssolen og fejrede livet, lykken og vores lille kærligheds-myr med et glas bobler hver. Strollede op og ned af Gl Kongevej – fik pumpet dækkene på barnevognen, købt en to-go-kaffe og besøgt apoteket, for at stocke op på nødvendigheder som ammeindlæg;) Jo. En helt igennem vidunderlig barselsdate med mit lille hold. Jeg bliver lykkelig helt ned i maven bare af at tænke på dem.

frokost-pa%cc%8a-les-3-cochons-barsel-5-of-5

frokost-pa%cc%8a-les-3-cochons-barsel-4-of-5

frokost-pa%cc%8a-les-3-cochons-barsel-2-of-5

frokost-pa%cc%8a-les-3-cochons-barsel-3-of-5

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top