Du læser nu
#Onsdagsønskelisten

#Onsdagsønskelisten

onsdagsoenskelisten-25102017

Jeg var ude og shoppe i mandags. Med vogn. For første gang. Det var vores (.. altså, min og Cornichonens) første barselsdag uden far, og tilværelsen måtte således forsødes med shopping. Lidt til hende, lidt til mig. Og det var som om, at jeg fik taget hul på en byld – med hjem kom en ammevenlig slå-om-kjole og lyst til at fylde garderoben med mere af den slags. Feminine amme-venlige kjoler. Gode til mine vans. Gode til grove støvler.

Og så lidt andet godt. En strikkjole, der ser så blød og vamset ud. En blondekjole i navy, som godt nok ikke er ammevenlig, men som er virkelig pæn. Og en ditto strik med flæser. En bamset jakke og en denimnederdel, som jeg har haft sådan lyst til at købe i et halvt år, men er der én beklædningsgenstand, der er svær at parre med en gravid mave, så er det da denimnederdelen… Et par klassiske slingbacks og en billig taske, der kan klare lidt gylp. Eller det der er værre.

1 Zara // 2. Zara // 3. Gina Tricot // 4. Asos // 5. Zara // 6. Gina Tricot // 7. Second Female // 8. H&M // 9. Mamalicious // 10. Mango // 11. H&M // 12. Deichmann // 13. Monki

test

 Kommentarer (6)
  • Hvordan er vans at gå i? 🙂 jeg er lidt i tvivl om de er gode at gå langt i, eller om de som converse masser fødderne til mos?

    • Uf – det var et svært spørgsmål. Jeg har endnu ikke gået langt-langt i mine. Vognen og jeg er kun oppe på ca 3 km so far. Jeg synes so far, at de er helt fine – men nok meget sammenlignelige med Converse (som jeg heller aldrig har haft problemer med).

  • Jeg eeeelsker de her indlæg. 😍 Desværre virker linket til tasken ikke – den linker bare til GT’s forside, og jeg kan ikke lige finde tasken derinde. Æv! Er ellers helt vild med den farve. 😄🙈

    • Ih, hvor irriterende – det er fordi den er blevet taget ‘ned’ fra sitet. Jeg kan heller ikke finde den nu! Den er ellers skideflot..

    • Ja, det er den nemlig. Og en budgetvenlig måde at få lidt diskret farve ind i vintergarderoben. ☺️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top