Du læser nu
Outfit: tilbage i jeans… rigtige jeans.

Outfit: tilbage i jeans… rigtige jeans.

ellos-joelle-kollektion-7-of-17 annonce

Det er noget tid siden, at I har fået sådan et her. Et r i g t i g t outfit. Muligvis fordi det er noget tid siden, at jeg har haft sådan et på. Et r i g t i g t outfit. Eller. Der var lige et i sidste uge, men aside from that… Den sidste del af min graviditet og den første tid efter fødslen føler jeg, at jeg har levet i sweaters og leggings. Eller, som jeg hørte Sidsel kalde dem i et afsnit af #Smartthepodcast, ‘yoga pants’… Det reddede min dag. Muligvis hele min barsel. ‘Yoga pants’. Det lyder meget bedre og meget mere put together end leggings. Så det kalder jeg dem altså bare fra nu af…

Anyways. Endnu en årsag til, at disse billeder føles lidt særlige er fordi jeg har jeans på for første gang i noget der ligner 10 måneder. Sådan rigtige jeans. Uden preggo-jersey stykke på maven. Bevares, der er stadig stretch i disse og de er en størrelse større end de plejer, men altså – jeg har jeans på. Og billederne hér blev altså taget mindre end 4 uger efter fødslen, så jeg jeg var faktisk næsten ikke til at skyde igennem, da jeg havde lynet op. Tadaaaa. Se mig. Jeg har rigtige bukser på, nærmest beamede jeg af stoltede.

Både jeans og velour-jakke er fra Ellos nye Joelle-kollektion, som er fuld af fine prints, flagrende boheme-ærmer, jeans og nogle lækre skindbukser, som jeg er helt ærgerlig over ikke var på lager, da jeg skulle lægge min ordre;) Nuvel. Istedet klikkede jeg altså den her navy velourjakke hjem, som har sådan en fin perlebesætning bagpå. Og så et par sorte ankelkorte jeans, fordi… well… sådan nogle har man altid brug for!

Jeans – Ellos Joelle // Top – Zara (gammel) // Jakke – Ellos Joelle // Sko – Isabel Marant

ellos-joelle-kollektion-5-of-17

ellos-joelle-kollektion-8-of-17

ellos-joelle-kollektion-3-of-17

ellos-joelle-kollektion-1-of-17

ellos-joelle-kollektion-9-of-17

ellos-joelle-kollektion-2-of-17 ellos-joelle-kollektion-6-of-17

ellos-joelle-kollektion-12-of-17

ellos-joelle-kollektion-13-of-17 ellos-joelle-kollektion-14-of-17

 Kommentarer (4)
  • Hej.
    Du er så fin i de jeans! Hvilken størrelse har du dem i? Og hvad størrelse jeans plejer du at bruge i andre mærker? Synes Ellos størrelser er anderledes, kan aldrig finde ud af, hvad jeg skal købe. Kh, Ol.

  • 12 uger henne og lige krøbet i de første preggo-jeans med blød bomuld fortil.. Ahh..😀 Tror ikke at heg lige foreløbigt skifter tilbage til almindelig jeans igen 😉 God Lørdag 😀

  • Det var et dyrt indlæg at klikke sig ind på 🙈 Nu er den fine blå velourjakke også på vej til mig (plus “lidt” andet 😬). Og så vil jeg lige sige at mor-rollen klæder dig, du ser brandgodt ud ☺️

  • Du ser godt ud! Vil du give en status på din krop efter fødslen? Har du mange kilo igen, eller er du ved at være tilbage?
    En anden ting jeg tænkte på er, om du skal i mødregruppe?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top