Du læser nu
Jul på Kysten: en højtid i støvet grøn…

Jul på Kysten: en højtid i støvet grøn…

jul-pa%cc%8a-kysten-1-of-1December lurer lige om hjørnet, og som lovet i de ‘10 ting jeg vil lave i November‘, så er det altså på høje tid at kickstarte julerierne 😉

Julen i år er nemlig noget helt særligt. For det første, er det vores første jul som forældre, og selvom Cornichonen nok næppe når at forstå ret meget af hvad der foregår, så føles det nu alligevel specielt. For det andet er det vores første jul i huset. Og der er altså noget ved de småsprossede vinduer, pejsen og de åbne stuer, der bare kalder på julepynt og julehygge.

sostrene-grenes-julekollektion-2017

Som altid er Søstrene Grene leveringsdygtige i pynt på den pæne måde. I år er temaet noget med støvet grønt, og dét skal jeg gerne adoptere, for dét der med rødt over det hele, det orker jeg ikke rigtigt. Hér er nogle af mine favoritter. De små snowglobes er for søde – og juleornamentet med den røde bil er så skæg og leder tankerne hen på ‘Fars Fede Juleferie’, som vi altid sér julemorgen, Skjorten og jeg. De prikkede julekugler er virkeligt fine og den grønne velourpuf (som er fra ‘julegavekollektionen’) kunne godt flytte ind i vores entré. I kan se alle julerierne fra de to søstre HÉR.

Det meste af det jeg har vist er i butik lige nu (fra d. 9/11), men puffen lander først d. 30 🙂

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top