Du læser nu
Små ting, jeg har lært af at blive mor..

Små ting, jeg har lært af at blive mor..

acie-mor-blog-1-of-1

 1. Sutter er som sokker – de forsvinder… Sporløst.. Cornichonens favorit er iøvrigt denne. #harkøbtetlager
 2. Den der blespand, der hører med babypakken fra BabySam kræver nogle ret dyre poser – de her er et væsentligt billigere alternativ.
 3. Man kan købe adaptere til de fleste kombivogne, der gør det muligt at klikke en autostol på – ret smart. Cornichonen kan ikke holde sig vågen, hvis jeg sætter hende i autostolen og det er så synd at vække hende, hvis jeg skal i Netto i 15 minutter. Se eksempel hér.
 4. Amning er en ekstremsport…
 5. Stokke Trailz kan godt være i en lillebitte bil som min. Det kræver bare lige lidt snilde. Og at man fjerner nakkestøtterne bagi. Bare hvis nogen stod og skulle til at købe vogn.
 6. Efter tip fra én af jer, og fordi Kvikkassen fra Aarstiderne var udsolgt (eller ikke kunne bestilles, for unknown reasons?), har vi fået leveret “Kokkens hverdagsmad” – det kræver væsentligt mindre snittearbejde og tilberedning end Aarstidernes og er glimrende ‘no frills’ hverdagsmad, som kan customizes alt efter smag (man kan bytte retter og/eller tilbehør, hvis man ikke lige er til nøgne pastaskruer.. fx.. sådan nogle hader jeg nemlig..). Nogle uger ser det kedeligt ud, og så afbestiller vi bare, men andre uger er helt ok.
 7. Jeg har altid troet, at jeg var typen med et enormt stort søvnbehov. Jeg har nu lært, at jeg snildt kan klare mig på 4 timer. Tænk engang.
 8. Alting tager tusind år… Mindst..
 9. Alt er en fase…. på godt og ondt…
 10. De første smil fra ens barn er lykkepille level 1000…. wauw… bliver helt salig ved tanken<3
 11. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor eller hvordan, men nogle dage bliver klokken 15, før det går op for mig, at jeg endnu ikke har nået at få noget at spise (jeg kunne garanteret godt have prioriteret det i løbet af dagen, men har bare glemt det) – min veninde arbejder for Nocco og Barebells, og forleden da jeg kom hjem stod der en helt lille palle med kærlig hilsen og barselsgave.. Barebells milkshake er en lifesaver til en sulten mor. Og Noccos ‘Carribean’ til en træt mor, der er træt af kaffe (… it happens eventually) og har brug for afveksling.
 12. Det lille myr har haft lidt baks med hård mave – det er vist meget almindeligt. Fra kloge hoveder har jeg lært at give hende en halv flaske Allomin Syrnet om formiddagen, og det har hjulpet – men får hun mere, så gylper hun hjernedødt meget.
 13. Min SP har tippet om at uldbodyer er gode til små savledyr, fordi ulden ikke ligger sig som en våd hende på deres brystkasse – i den forgangne uge fandt jeg nogle ret fine små bodyer i NameIt på -25%. Jeg viste dem på min story igår:)
 Kommentarer (17)
  • Godt spørgsmål – jeg havde faktisk slet ikke set, at de var laktosefri. Jeg har en sovende baby liggende på mig lige nu, så kan ikke lige komme i køleren og tjekke, men skal prøve at huske at kigge efter om de er lavet på soya!

   Klem

  • Kære Elise. Måske jeg kan hjælpe her. De er nemlig laktosefri, men er ikke lavet på soyamælk. Du kan få fingere i dem hos blandt andet Q8, 7Eleven, Fitness World, udvalgte Bilka og Føtex (og hos Irma fra 2018) 🙂 Mvh. Julie

 • Mht bleposerne – hvis man en dag står og mangler, og ikke lige har en babysam tæt på – og nethandel tager for lang tid – så har jeg fundet de poser du viser i SuperBrugsen. Ved ikke, om det er alle der fører dem – men man kan være heldig.
  (Og hvis du tror sutter forsvinder sporløst nu, så bare vent til vuggestuen. Der forsvinder sutter, som dug for solen. I følgeskab med huer, handsker og strømper. Og det uanset at du rent faktisk HAR husket at sætte navn på hele molevitten… 🙄😆)

 • Den der hårde mave (ja, det er almindeligt osv), men har I prøvet at skifte d-dråber? Vi hr ikke haft problemer med det siden …

 • Jeg hørte et råd dengang jeg gik til babymotorik. Det var at hvis moderen tog probiotika, ville baby få det gennem modermælken og det kunne hjælpe på deres mavse.
  Jeg spiste selv A38 hver dag, for at være på den sikre side.

  • Min jordemoder fortalte mig, at når man ammer, så springer man de lette søvnfaser over og går direkte til den dybe søvn. Derfor kan vi klare de små perioder med søvn. Det gav ret god mening for mig (og er mega smart, hvis det er sandt), da jeg også selv er typen, der normalt ikke kan hænge sammen med mindre end 8 timer i træk 🙂

 • Det kan godt være at jeg er lidt dum – men adaptor? Hvad skal sidde på hvad? Jeg forstår det ikke rigtigt. Så skal adaptoren passe til både autostol og kombivogn? Det lyder helt umuligt 😀 Er i uge 30, har ikke kørekort og ved ikke om min mand egentlig har behov for at køre bebs rundt en masse så vi ved ikke om autostol overhovedet er nødvendigt (vi bor 50 m fra alt -læge, sygehus, netto, apotek, you name it)

  • Altså hvis du vitterligt ikke mener at du har behovet, så vent og se. Der er ingen grund til at købe noget så dyrt som man ikke bruger. Du kan altid købe en hvis behovet opstår. Det er ikke ligesom med barnevogne der skal bestilles lang tid i forvejen 🙂

  • Hej Ida

   Det lyder slet ikke som om I har behovet for det, så jeg ville ikke købe den, hvis jeg var dig 🙂

   Det er bare rart herude i forstæderne, hvor der trods alt er 800m til Netto og det derfor hurtigt ville tage 1 time at hente en mælk på gåben vs 15minutter i bil (altså t/r og inkl kassekø;) )

   klem

  • Helt enig – men vær opmærksom på, at nogle sygehuse ikke lader en tage hjem, hvis man ikke har en autostol.

   Jeg har ikke oplevet det selv, men min kollega fortalte, at det havde de fået af vide på sygehuset.

  • Det giver da ingen mening.
   Vi gik bare hjem fra sygehuset, med baby i barnevogne, som min kæreste hentede derhjemme tidligere på dagen.
   Det er vel også en mulighed at tage bussen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top