Du læser nu
Black Friday Warmup: -20% hos ASOS..

Black Friday Warmup: -20% hos ASOS..

asos-black-friday-warmup-rabat

Jeg havde egentlig tænkt mig, at holde Black Friday-snakken til… well… Black Friday. Altså imorgen. Men så spottede jeg, at Asos tyvstarter og kører -20% på alt fra idag og til d. 28…Og nu sidder jeg så klar ved tasterne og håber på at få klikket nogle gode sager hjem. På collagen kan I se de ting jeg har haft liggende på min “Saved items” liste de sidste par måneder, og mon ikke noget af det finder vej til Kysten??

Den lyserøde aviatorjakke (#2) kan jeg altså ikke lade min næse gå forbi og de højtaljede lyse mom-jeans (#6) ej heller. Derudover tror jeg, at strikken med flæser (#12) og den hullede sweater (#19), der unægteligt minder om den berømte Ganni-sweater, men koster en brøkdel og ovenikøbet er acie-farvet kommer nok også hér forbi… Sidst men ikke mindst tror jeg, at strikkjolen (#5), ankelstøvlerne (#9) og de sorte slingbacks (#20) også skal et smut forbi mit klædeskab.

… Det bliver med andre ord en dyr dag… Så lad os lige krydse fingre for, at nogle af mine favoritter hér er udsolgt. Ellers må min familie tage sig til takke med perleplader og hjemmelavede lerfigurer i julegave 😉

Koden er WIN20

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER

15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER // 21 HER

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top