Black Friday Warmup: -20% hos ASOS.. - Acie

Black Friday Warmup: -20% hos ASOS..

asos-black-friday-warmup-rabat

Jeg havde egentlig tænkt mig, at holde Black Friday-snakken til… well… Black Friday. Altså imorgen. Men så spottede jeg, at Asos tyvstarter og kører -20% på alt fra idag og til d. 28…Og nu sidder jeg så klar ved tasterne og håber på at få klikket nogle gode sager hjem. På collagen kan I se de ting jeg har haft liggende på min “Saved items” liste de sidste par måneder, og mon ikke noget af det finder vej til Kysten??

Den lyserøde aviatorjakke (#2) kan jeg altså ikke lade min næse gå forbi og de højtaljede lyse mom-jeans (#6) ej heller. Derudover tror jeg, at strikken med flæser (#12) og den hullede sweater (#19), der unægteligt minder om den berømte Ganni-sweater, men koster en brøkdel og ovenikøbet er acie-farvet kommer nok også hér forbi… Sidst men ikke mindst tror jeg, at strikkjolen (#5), ankelstøvlerne (#9) og de sorte slingbacks (#20) også skal et smut forbi mit klædeskab.

… Det bliver med andre ord en dyr dag… Så lad os lige krydse fingre for, at nogle af mine favoritter hér er udsolgt. Ellers må min familie tage sig til takke med perleplader og hjemmelavede lerfigurer i julegave 😉

Koden er WIN20

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER

15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER // 21 HER

 

2 kommentarer

  • ejj, jeg har bare ventet på at de kørte en black friday kode 😀

    Jeg har haft en af mine sidste julegaver (og en julefrokost kjole) klar i min “Saved items” 😉 ..

    Jeg har netop lige fået din nr. 17 ind af døren, bare i sort.. Den er så smuk og meget flatterende. Køb den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top