Du læser nu
Outfit: de perfekte flade ankelstøvler..

Outfit: de perfekte flade ankelstøvler..

nude-strik-stories-stoevler-outfit-1-of-2

For et par uger sider viste jeg de her støvler i en omgang #onsdagsønsker og så gik det jo ikke hverken værre eller bedre, end at jeg i en sen nattetime fik overbevist mig selv om, at dem kunne jeg ikke leve uden… For altså – flade klassiske ankelstøvler i ruskind og lige til at trække på (altså uden spænder el.lign), var jo helt oplagte til min barsel, hvor man nogen gange skal lidt hurtigt ud af døren inden afkom går helt i spåner af utålmodighed (… gad vide, hvor hun har dét fra!?)…

Og nu er de altså kommet, og jeg har – mere eller mindre – levet i dem de sidste par uger. De er af den slags, der lige skal gåes til (det kan altså også bare være mine gravid-fødder, der levede i klipklappere hele sommeren, der lige skal vænne sig til at have spidst fodtøj på igen), men ellers er de helt almindelige og ‘true to size’…

Resten af outfittet er iøvrigt et pragteksemplar på min farvepalette – grinede næsten lidt, da jeg så billederne, for jeg havde slet ikke tænkt over det før. Tsk tsk.

Jeans – H&M // Strik – Vila // Frakke – ASOS (gammel – lignende hér) // Støvler – &OtherStories // Taske – Balenciaga // Solbriller – Celine

jeans-nude-sweater-other-stories-ankel-stoevler-6-of-10

nude-strik-stories-stoevler-outfit-2-of-2

jeans-nude-sweater-other-stories-ankel-stoevler-9-of-10

 Kommentarer (3)
  • Du ser sq brandgodt ud👍👍 hvorfor dog lave om på en farvepalette, når nu den tydeligvis virker😃 Og super lækre støvler- ka’ huske du skrev noget om toga pullaerne for noget tid siden, og de er jo sindssygt lækre, men fåååårrrrk hvor tar det lang tid at få dem på. Mine børn har IKKE tålmodigheden😂 (og jeg bli’r selv svært svedig og fummelfingret når de står der og hopper

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top