Du læser nu
Lykkeglimt #13

Lykkeglimt #13

Jeg har pjækket med de lykkeglimt. Lige siden inden Cornichonen kom. Det er ironisk, for der har unægteligt været mange flere af dem siden da, end inden…. Meeen – jeg har også hænderne noget mere fulde nu, end jeg havde inden, og det er nok forklaringen;) Derfor får I dem så nu. Nogle udvalgte lykkeglimt fra de sidste par måneder <3

acie-lykkeglimt-instagram-6

[Før og efter – til venstre står jeg med det lille myr inde i maven, dagen inden jeg gik i fødsel… Til højre ligger hun dér og putter på Rigshospitalet, godt 24 timer gammel. Wauw. Det vildeste<3]

acie-lykkeglimt-instagram-1 [Og siden da har livet været fuld af ‘første gange’… Første gang i babybio. Første gang på café. Første gang alene i bil. Den slags. Livet får helt nyt perspektiv. Og tempo.]

acie-lykkeglimt-instagram-2 [Alt imens jeg nyder alle disse første gange iført mit blødeste tøj flankeret af min nye bedste ven – barnevognen.. Og engang imellem også husker at nyde det nye liv i vores nye smukke hjem. Vi elsker virkelig at være her]acie-lykkeglimt-instagram-3 [En stolt og meget nybagt mor 6 dage efter fødslen – jeg har stadig ikke fået helt styr på barselsknolden, så jeg har oftest hestehale.. Jeg prøvede ellers, i starten;) Og mit lille hjerte, 1 uge gammel og med huen omvendt på. Jeg elsker det her billede af hende]

acie-lykkeglimt-instagram-4[Rulleture med vognen til smukke lyserøde vægge, to-go-kaffe i koholderen og kurven fuld af kulhydrater. Lagkagehuset nyder godt af os;) Og et glimt fra en barselsdate med min mand. At se ham blive far har været det vildeste. Jeg elsker ham endnu højere end før]

acie-lykkeglimt-instagram-7 [En sæson på held – fra løvfaldets smukke farver og varme futter, til julekugler og en højtid støvet grøn… Jeg har sat lyskæder op i weekenden, adventskransen er lavet og dørkransen ditto.. Velkommen du søde jul<3]

acie-lykkeglimt-instagram-8[Det sødeste lille betuttede ansigt i min arm og et lille hverdagsåndehul i form af en farverig smoothiebowl mens barnet sover.. en lille luksus man før tog for givet..]acie-lykkeglimt-instagram-5[At holde i hånden med den sødeste lille hånd man aldrig vil forlade og at komme ud og lære en ny måde, at være sig selv på. Stadig mig. Bare med mit lille hjerte i vognen.]

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top