Du læser nu
10 ting jeg vil lave i December..

10 ting jeg vil lave i December..

10-ting-jeg-vil-lave-i-december-1-of-1

Tænk, så er det allerede December. På sin vis føles det som om 2017 er fløjet afsted. Men nu er vi altså landet i årets sidste måned, julen står for døren og før vi ved af det skal vi skrive 2018 i kalenderen. Hér er 10 ting jeg vil lave i December <3

 1. Juledimse helt vildt meget i vores fine hjem… Det skal være et rigtigt julehjem – og jeg er allerede startet så småt, kan I se 😉
 2. Være i god tid med årets julegaver….. #keepdreaming
 3. Komme til frisøren. Et lille frirum og en #mombreak. Yay!
 4. …. overveje, at få mit barn passet for første gang og tage min mand på date. Overveje. 😉
 5. Bage virkelig meget juleknas. Jeg startede forleden med småkager – opskriften lander hér i løbet af næste uge.
 6. Holde julefrokost med sjove venner. Vi er 4 vennepar – for 3 år siden var der ingen børn i gruppen. Nu er der 8. Wow.
 7. Prøve at følge med i en julekalender på TV. Det er mange år siden sidst – men det er da så hyggeligt<3
 8. Tage i skoven og fælde årets juletræ. Eller. Heppe mens min mand og min bror gør det. Og så belønne deres indsats med æbleskiver og hjemmegjort glögg.
 9. Holde juleaften for hele vores familie. 2 x bedsteforældre, onkel&gudmor, fætter&kusine. Vi bliver 11, og der skal både laves and, flæskesteg og medister…
 10. … Slutte af med en nytårsfest med festlige venner. Vi ved ikke helt hvor mange vi bliver endnu, men er nytårsaften ikke altid lidt rodet, hvad den slags angår? Også dén (nytårsfesten) skal holdes hos os. Elsker, at vi nu har plads og rammer til at invitere<3

Hvad mon I har af planer for December?

 Kommentarer (2)
 • For første gang ligger studieplanen, så jeg har eksamen i december, så jeg skal til eksamen – men til gengæld har jeg ferie den 20. december og helt frem til 1. februar, så der skal jule- og nytårshygges!

 • Det lyder som en skøn og hyggelig december der venter jer 🙂
  Jeg har termin mellem jul og nytår, så ventetiden er så småt gået i gang. Så må vi se hvornår han vil have fødselsdag, om det bliver i 2017 eller 2018! Han er i hvert fald mere end velkommen uanset hvilken dag han vælger 🙂 ellers skal vi bare julehygge og holde juleaften for min familie. Eller det kommer jo selvfølgelig an på om vi selv er hjemme juleaften eller vi er på sygehuset. Hehe. Men så holder de den bare selv i vores hus. Det er lidt specielt og slet ikke til at planlægge noget 🙂 så vi tager december som den kommer og ser hvad den kommer til at indeholde, fødsel eller ej.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top