Du læser nu
Bolig – nyt tæppe i mellemgangen..

Bolig – nyt tæppe i mellemgangen..

moodings-taeppe-loeber-mellemgang-entre-reflections-nordal-konsolbord-3-of-6 annonce

For et par uger siden viste jeg vores nye tæppe på en instagram story og I var mange, der interesseret skrev og spurgte hvor det var fra. Det er fra Nordal og jeg har købt det på Moodings – I finder det lige her.

Jeg har længe været forelsket i tanken om et ‘overdye’ tæppe, men har ikke rigtigt haft et oplagt sted at indrette med ét. Eller. Egentlig ville jeg måske gerne have sådan et i spisestuen, men nogle gange, skal man også bare lige bruge det man har, inden man går ud og køber vildt ind.

moodings-taeppe-loeber-mellemgang-entre-reflections-nordal-konsolbord-1-of-6

Men men – efter et par måneder i huset gik det ret hurtigt op for os (… for mig, nok mest egentlig), at en løber i mellemgangen ville være både pænt og praktisk. Praktisk, fordi jeg tit er nødt til at gå ind med sko på, når jeg skal ud af døren med Cornichonen – der er altid et eller andet vi mangler eller jeg har glemt. Og vores lyse trægulve er ikke specielt modstandsdygtige over for beskidte (eller værre: våde) skosåler, der lige skal ind og hente en sut i køkkenet. Eller et sæt nøgler på konsolbordet.

moodings-taeppe-loeber-mellemgang-entre-reflections-nordal-konsolbord-2-of-6

Jeg var lidt spændt på, hvordan formatet ville fungere i praksis, men er blevet super glad for det. Og som added bonus har det lidt betydet, at mellemgangen i langt højere grad føles som et ‘living space’ fremfor bare et transitrum.

moodings-taeppe-loeber-mellemgang-entre-reflections-nordal-konsolbord-4-of-6

Resten af indretningen gamle kendinge – spejlet er fra Reflections, konsolbordet er et DIY-projekt, vasen er fra MIO, ruskindsbakken herfra og korallen er fra en lokal butik hér i Rungsted, og I kan finde den online hér.

moodings-taeppe-loeber-mellemgang-entre-reflections-nordal-konsolbord-5-of-6

…. Oooog på falderebet en reminder, om at I kan vinde 3000kr til Moodings, hvis I signer op til deres nyhedsbrev. De sender ikke ret ofte, men der er god boliginspiration at hente. Og så er 3000kr altså ikke dumt. Jeg drømmer stadig om den her daybed. I kan signe op lige her:

moodings-taeppe-loeber-mellemgang-entre-reflections-nordal-konsolbord-6-of-6

 Kommentarer (8)
  • Eeejjj hvor er det pænt – hermed smidt i kurven, for det var lige hvad jeg (ikke vidste jeg) manglede 🙂

  • Nøj det er fint det tæppe!
    Vi har mega-kedelige store hvide fliser i gangen, og det er praktisk ja, men netop også tydeligt bare praktisk. Flotte tæpper matcher ikke særlig godt, så vi har bare en kedelig sort gulvmåtte.

    Og så har vi vist en forskellig definition af “ikke ret ofte”. Jeg signede op til Moodings nyhedsbrev 17. november, og har siden da modtaget 9 mails på den konto, det er næsten en hver anden dag. Det syntes jeg er ofte for et nyhedsbrev fra en webbutik.

    • Haha – det kan jeg virkelig godt forstå. Nu var jeg nødt til selv at tælle i min inbox og du har skisme ret – når det er sagt, er 6 af dem sendt i forbindelse med Black Friday og Cyber Monday, hvilket i min optik ikke helt tæller. Altså – hele verden er jo sindssyg lige i den weekend. Og den frekvens plejer de altså ikke at sende med (siger jeg uden at vide, hvad frekvensen er – det er ren mavefornemmelse og ‘så meget synes jeg ikke de fylder i min inbox’). Men jeg kan godt se, at din reference-ramme sætter min udtalelse i et noget sløjt lys 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top