#JulPåKysten - at binde den perfekte julesløjfe.. - Acie

#JulPåKysten – at binde den perfekte julesløjfe..

Som countdown til jul, har jeg været i arkiverne for at finde gamle jule-sager, der fortjener at blive støvet af og postet igen. I denne omgang er det trin-for-trin-guiden til den perfekte julesløjfe der står for skud<3GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..

Måske nummer ét på listen, over indlæg jeg aldrig troede jeg skulle skrive.. Men det viser sig, at man kan binde en sløjfe på mere end én måde. Den måde man binder sine snørrebånd på – praktisk, hurtig og ret skæv, og så den måde man binder den perfekte julesløjfe på.. Eller.. Bare sløjfe. Det behøver jo ikke at være til jul. I år skal mine pakker bare have et silkebånd omkring sig, så derfor denne research ind i sløjfernes verden;) Nedenfor har jeg lavet en guide, der viser – trin for trin – hvordan man kan binde en yderst nysselig sløjfe.

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Gik det lidt for hurtigt?! Det tænkte jeg nok.. Den kommer i langsommere tempo nedenfor;)]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Step 1 giver næsten sig selv….]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Bind en klassisk knude – men kun en enkelt, for ellers drejer sløjfen sig:) ]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Lav to kaninører]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Og kryds det øverste øre over det nederste øre.. Det øverste øre er det øre, hvor båndet er ‘oppe’, når knuden er slået.. Mellem de to ører, bliver der dannet et lille hul. Det er et vigtigt hul – det skal vi bruge.]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Drej det øverste øre videre rundt om det nederste øre, og træk det igennem ‘det vigtige hul’ fra bagsiden og frem.. Det er lidt kompliceret, men det giver mening, når man selv sidder med båndet foran sig]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Stram til og voila – sløjfen er færdig… Lav smukke ender ved at folde båndet på midten og klippe diagonalt fra kant-siden og skråt op mod midten]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Den perfekte sløjfe]

7 kommentarer

  • Jeg kan kun tilslutte mig Thea!

    At jeg så til gengæld er virkelig fummelfingret og ikke synes min sløjfe ligner din (flotte!) sløjfe overhovedet, kan du jo ikke gøre for 😂 Synes ellers jeg følger guiden til punkt og prikke. Oh weell. Må øve mig lidt mere 😛

  • Hehe, det var sådan jeg blev lært at binde mine snørrebånd, da jeg var lille, da det var meget nemmere end den på voksenmåden 🙂

    • Ikke helt (gætter jeg på;)) – de klassiske kaninører bindes under og ikke over, som julesløjfen. Førstnævnte ligger mindre kluntet i hånden ihvertfald 🙂

    • Jeg er ikke helt sikker på, om det er over eller under, men efter kaninørerne bandt jeg rundt “oppefra og ned” med venstre øre først ned igenne hullet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top