Du læser nu
#JulPåKysten – at binde den perfekte julesløjfe..

#JulPåKysten – at binde den perfekte julesløjfe..

Som countdown til jul, har jeg været i arkiverne for at finde gamle jule-sager, der fortjener at blive støvet af og postet igen. I denne omgang er det trin-for-trin-guiden til den perfekte julesløjfe der står for skud<3GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..

Måske nummer ét på listen, over indlæg jeg aldrig troede jeg skulle skrive.. Men det viser sig, at man kan binde en sløjfe på mere end én måde. Den måde man binder sine snørrebånd på – praktisk, hurtig og ret skæv, og så den måde man binder den perfekte julesløjfe på.. Eller.. Bare sløjfe. Det behøver jo ikke at være til jul. I år skal mine pakker bare have et silkebånd omkring sig, så derfor denne research ind i sløjfernes verden;) Nedenfor har jeg lavet en guide, der viser – trin for trin – hvordan man kan binde en yderst nysselig sløjfe.

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Gik det lidt for hurtigt?! Det tænkte jeg nok.. Den kommer i langsommere tempo nedenfor;)]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Step 1 giver næsten sig selv….]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Bind en klassisk knude – men kun en enkelt, for ellers drejer sløjfen sig:) ]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Lav to kaninører]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Og kryds det øverste øre over det nederste øre.. Det øverste øre er det øre, hvor båndet er ‘oppe’, når knuden er slået.. Mellem de to ører, bliver der dannet et lille hul. Det er et vigtigt hul – det skal vi bruge.]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Drej det øverste øre videre rundt om det nederste øre, og træk det igennem ‘det vigtige hul’ fra bagsiden og frem.. Det er lidt kompliceret, men det giver mening, når man selv sidder med båndet foran sig]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Stram til og voila – sløjfen er færdig… Lav smukke ender ved at folde båndet på midten og klippe diagonalt fra kant-siden og skråt op mod midten]

GUIDE - Sådan binder du den perfekte sløjfe..[Den perfekte sløjfe]

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top