Du læser nu
15 julegave-idéer til Skjorten i dit liv..

15 julegave-idéer til Skjorten i dit liv..

15-julegaver-til-skjorten-i-dit-liv

Jeg har næsten styr på årets julgaver. Næsten. Jeg mangler kun min mand og min bror. Klassisk. De to allersværeste – for hvad giver man de der mænd? Jeg har fået hjælp af Skjorten til at komme med gode idéer, og måske I kan finde lidt inspiration til jeres Skjortemænd derude 🙂 Nedenstående er ihvertfald 15 bud på gode julegaveidéer til forskellige budgetter til den gastrosexuelle drengerøv.

 1. The New Nomads – sej coffee table bog med flåtte billeder
 2. Lego Technic Porsche 911 GT3 RS – man bliver åbenbart aldrig for gammel til legobiler…
 3. Bosch PTS 10 T Bordrundsav med stativ 
 4. Skjorte fra Oh Dawn – til weekenderne..
 5. Skjorte fra ETON – til kontoret… Den eneste både min mand og bror sværger til (omend i forskelligt fit)
 6. Jeg kommer altid til at springe et tal over i de her collager.. For faen.
 7. Beoplay H5 høretelefoner – fordi man så slipprer for at fumle med adaptere til telefon og iPad.
 8. Samsung Fast Charge Wireless Charging Convertible –  Mig: “Hvad kan den?”. Skjorten: “Den kan lade min iPhone 10!”.. Mig: “Og?”.. Skjorten: “Den er pæn. Smart. Jeg vil gerne have den”. Mig: “…………. okay”. #smileandnodladies
 9.  WMF Fjerkræssaks m. nylon greb sort – til når man skal lave juleand. Eller Thanksgiving Turkey. Eller den der røde thai karry med en hel kylling< 3
 10. The James Bond Archives bog fra Taschen – til alle små drenge, der holdt op med at være små drenge, men stadig drømmer om at være Bond. James Bond.
 11. Gastromand kogebog – it’s the age of the gastrosexual… min mand er ingen undtagelse.
 12. Sage The Kitchen Wizz Pro – han har ønsket sig den siden han så Heston Blumenthal i den her video.  
 13. Luigi Bormioli romglas – når man har alle andre slags glas….
 14. Douchebag Big Bastard 90L i camo – den er sporty, den er sej og den er let at pakke i bilen. Og så passer den til vores skibag.
 15. Pocket square fra Eton – selv konservative Skjorter kan tillade sig en lille lommefest iform af en fin pocket square. Til Emily’s bryllup var han helt stolt over at have fundet én med en lille Tukan på. Favoritterne kommer fra Eton.
 Kommentarer (7)
 • Jeg vil også sige LEGO Architecture. Og ja til skjorter – her er det bare Stenströms og kun Stenströms 😉

 • Kender din mand og din bror det danske skjortemærke Barons? Jeg ved, at mange Eton-sværgere er blevet omvendt i løbet af det seneste år 🙂

 • Hehe det kunne have været min mand der havde lavet den ønskeseddel! Han kom også hjem med LEGO Boost for ikke så længe siden og sagde det var til Maya…som stadig kun er 7 måneder… og alle de dimser han kunne tænke sig hvor man bare ikke forstår formålet… Tak for inspiration 😊

 • Aldrig for gammel til legobiler!
  Vi har fire styk stående i reolen, folkevognsrugbrød, rød ferrari, Mini og en bobbel.
  Det er altså drønhyggeligt at samle sammen. Herhjemme er det mig der står på hovedet i skålene med klodser, og min mand der så samler samtidig.

 • Sikke fine ideer. Jeg kunne godt ty til den rundsav, men min mand har så meget værktøj, at jeg faktisk ikke tror han mangler noget som helst. Meget praktisk, når man er ved et større husrenoverings-projekt, yes 🙂 Jeg må lure på skjorterne i stedet – når han endelig får tid til at iføre sig andet end arbejdstøj 🙂 Tak for insp.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top