Du læser nu
Palietter, blonder og velour – nytår er rundt om hjørnet..

Palietter, blonder og velour – nytår er rundt om hjørnet..

ellos-nytaar-outfit-2-of-13 annonce

Vi er kun lige godt halvvejs på vej mod juleaften, og så skal man allerede til at tænke på nytår. Vi har lige bestilt nytårsmenuen igår, jeg har også været ude og købe det første pynt og nytårsoutfittet er blevet klikket hjem.

Vi skal også hoste nytårsfesten i år. Lidt af praktiske hensyn, når nu vi har Elise at tage hensyn til – det er altså meget rart, at kunne lægge hende op i sin egen seng undervejs.

ellos-nytaar-outfit-10-of-13

Og det her er altså planen for årets nytårsoutfit. Sort, simpelt og to-delt. Jeg er virkelig glad for blondetoppen, som jeg tænker også vil være god til fx sorte jeans og hæle til en datenight. Lige til nytår har jeg dog skippet de høje hæle til fordel for et par flats, med lidt bling – jeg kommer til at stå en del i køkkenet, bære rundt på Cornichonen og måske danse en lille dans. Flats må være vejen frem.

ellos-nytaar-outfit-1-of-13

.. Dem glæder jeg mig iøvrigt også til, at bruge med jeans og en lidt vamset strik for at dresse dem ned, og gøre dem mere appropriate til fx en søndagsbrunch. Eller en hverdagsdate. Omend den slags har lidt lange udsigter. De kommer til at være mine nye party-flats. Den sommer jeg boede i SanFran købte jeg et par sorte ballerinaer i læder med bling på og de har fulgt mig lige siden – selvom det altså er 6 år siden nu og de virkelig trænger til en udskiftning.

ellos-nytaar-outfit-7-of-13-copy

Nårh ja – og så mit nye hår, som jeg slet ikke har fået vist frem i dette forum. Bayalage, hedder det vist. Mor-hår kalder jeg det;) Jeg fik mørkere hår under min graviditet (og kunne pludselig tåle øjenmakeup-fjerner igen… det er noget skørt noget), og dermed blev det altså for meget maintenance med de lyse striber. Nu er bunden tilgengæld blevet meget mørk, men skulle falde om et par uger til min naturlige hårfarve.

ellos-nytaar-outfit-11-of-13

[.. se i øvrigt lige discokuglen jeg har lagt i barvognen. Det er planen, at den skal op og hænge i lampen over spisebordet. Er den ikke sej? Jeg fandt den i Søstrene Grene… ]

Mit outfit er fra Ellos, der har samlet en masse nytårsfestligheder HER. Blondetoppen finder I her og skoene finder I her. De kan sager hos Ellos, kan de. Derudover har jeg samlet et par nytårsfavoritter her nedenfor. Blandt andet den der glimmer-kjole fra DAY, som jeg egentlig har vist jer tidligere, men som stadig er sej.. Gad så godt – hvis den da bare var tilbage i min størrelse. Human discoball, ftw.

 

ellos-collage-nytar

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER

 Kommentarer (20)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top