Du læser nu
Video: #BehindTheScenes på Årets Julebord

Video: #BehindTheScenes på Årets Julebord

behind-the-scenes

Nu viste jeg jer årets juleborddækning forleden dag, og mens jeg gik og pyslede med det, sørgede jeg for, at få lavet en lille ‘behind the scenes’-video. Bare sårn’ en lille hyggelig-sag med en julet soundtrack;) Detaljerne om service, dug etcacie etc kan I finde i det her indlæg.

Det er stadig nyt, det med videoerne, så jeg kæmper stadig lidt med at finde min form, men men det skal nok komme:) Og altså – al begyndelse er jo svær, men man må jo bare klø på.

Søndagen skal iøvrigt bruges på juletræsfældning, glögg, varm kakao og æbleskiver med Pix&Nix og deres forældre. Vi skal ud i skoven, iført røjsere og varmt tøj og pege på det h e l t rigtige træ. Og så skal fædrene fælde, mens vi andre skal heppe. Jeg håber, at det er starten på en ny juletradition, og jeg glæder mig til en hyggelig dag med min familie.

 Kommentarer (5)
  • Så fint 🙂 Men måske du også kunne lave en liiiille video om hvordan du laver de fine små kranse ovenpå servietterne?? 🙂

    • Det ville blive en meget meget kort video i så fald – det er bare en rosmarin-gren jeg har bundet sammen med en sløjfe og voila 🙂

    • Jamen der kan du bare se – jeg kunne ikke gennemskue at det var en rosmarin-gren 😉 Super ide!

  • Super fint og enkelt julebord – jeg er nysgerrig på lysestagerne, for jeg synes nemlig det gør noget særligt at de ligesom svæver over pyntegrenene – hvor er lysestagerne mon fra?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top