Du læser nu
Mine julegaver..

Mine julegaver..

julegaver-sofakompagniet-bernadotte-bestik-sue-long-neonlampe

Jeg havde en overordentligt god høst i år (sidste år?! I ved hvad jeg mener…). Uhørt mange pakker, skulle der pakkes op juleaften. Bevares, nogle af dem var til Cornichonen, men hun er jo endnu for lille til udpakningen, så den glæde fik jeg. Men dem, der vitterligt var til mig, var der heller ikke så få af. En bedre høst end mange år – tænk at det skulle ske i en alder af 31.

 1. Puf fra sofakompagniet af min storebror, svigersøs og ungerne – den er såååå pæn.
 2. Sue Long i sort fra mine svigerforældre – som min svigermor sagde, så har jeg fået sådan én i julegave hvert år i al den tid de har kendt mig.
 3. En ananas-neonlampe af Skjorten – fordi den er sjov og skør (og vi har givet hinanden en skiferie i julegave)
 4. Benetint af mine svigerforældre – så pæn på både kinder og læber.
 5. En Benefit gaveæske af mine svigerforældre – jeg kunne ikke finde præcis dén jeg fik online, men indholdet minder om denne.
 6. 1 sæt Georg Jensen Bernadotte bestik af mine svigerforældre – så vi har nok til at invitere.
 7. En New York snowglobe af Skjorten – med et meget sødt kort. Om mange gode minder fra mange gode ture.
 8. En Georg Jensen Damask Arne Jacobsen dug af mine forældre – er så glad for min hvide juledug, at jeg gerne ville have én jeg kunne bruge resten af året også.
 9. … som ikke er på collagen, for den slags kan man ikke købe i butik: en lille tegning, fint pakket ind, af niece Nix. Så sødt<3

Hvad mon I fik i julegave?

 Kommentarer (12)
 • Dejlige gaver 🙂
  Jeg fik en skøn blanding af praktiske og forkælelses-ting, bla. tilskud til en vinterfrakke, en lækker trøje, gavekort til Suztain.dk og lidt sager til køkkenet 🙂
  Lige et spørgsmål om den derSue long – bruger du den inden under andre kjoler, eller alene som kjole? Den ser virkelig lækker ud… Og så mindede du mig lige om, at jeg faktisk har haft en plan om at prøve den der benetint!

  • Jeg bruger den under andre kjoler – og faktisk også under trøjer. Alt er kort på mit lange korpus, så det er rart, at have en undertrøje på med lidt længde. Under trøjer hiver jeg den bare lidt op 🙂

 • Lækre gaver 😀 Åhhh den puf. Dén er smuk!!!

  Jeg fik virkelig også mange(!) gode(!) gaver i år! 🙂 Jeg blev særligt glad for Ganni badedragten fra min mand (heeeej Maldiverne), nogle bøger (så jeg har noget at lave på solstolen) og den scrapbog min mor har lavet med billeder fra mit (okay, vores) bryllup i august!
  Men træningstøj, skindhandsker, beautyprodukter og praktiske ting til hjemmet lå også under træet. Deeeejligt 😀

 • Wauw! Det er godt nok nogle fine gaver i giver i jeres familie. 😱😍
  Min gavehøst var noget mere beskeden, men bestod primært af smykker – lige som jeg kan lide det, så jeg har intet at klage over. Og så var det jo næsten en gave i sig selv med al den and der var tilovers. 🙈😂

 • Sikke nogle skønne gaver!!
  Men det var da nogle voldsomt dyre gaver fra din svigerfamilie – vi ligger på et helt andet niveau, ha ha 🙂
  Dejligt når folk gør sig umage 🙂

 • Lækre gaver!
  Jeg syntes nærmest jeg får mere med alderen, men det hænger måske sammen med, at der endnu ikke er kommet børnebørn i familien.
  Jeg fik primært praktiske ting som ny kaffemaskine, bageforme, kopbord, bitsæt og tilbehør til køkkenmaskine, men også ldit sjov, som kopper (når man har på den anden side af 50, så er det ikke praktisk længere) og kogebøger.

 • Jeg har fået to bluser, et sæt hjemmelavede øreringe af mine unger og en springform og så fik min mand og jeg fælles gaver;
  Vi fik fire Royal Copenhagen termokrus, to sæt Juna sengetøj, 4 Hammershøi glas. Og sammen med mine svigerforældre, svigerinde og svoger, fik vi penge til en selvvalgt fælles oplevelse/tur. Vi har lige købt ny seng i efteråret, så vi droppede gaver til hinanden, som er lidt større, end hvad vi ellers får af resten af familien. Vi har nemlig en regel om at give gaver for ca/max 300,- pr mand og kun giver gaver til de voksne, som man holder jul sammen med. Børn under 18 år og vores forældre er vi dog altid på gaver med. Vi har begge STORE familier, så det startede egentlig mest fordi, det hurtigt stikker af, når der skal købes gaver til 20+ og det er helt befriende ikke at skulle holde styr på SÅ mange😅 og så er der tid til at finde de helt rigtige gaver, og nyde at følge med i gaveudpakningen og ikke bare skulle holde styr på, at der nu ikke kommer for mange ens gaver, som skal byttes

 • Sikke nogle fine og lækre gaver ♡ Georg Jensen bestikket er simpelthen bare så flot – jeg overvejer om det er dét, vi skal begynde at samle på, som vores pæne bestik (:

 • Sikke en høst! Her stod den også primært på lidt mere “praktiske” gaver. Det kommer vist både med alderen og mor-rollen 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top