Du læser nu
Du søde vintersol..

Du søde vintersol..

vintersol-4-of-13

Wauw, sikke en solskinsdag det var i søndags. Fantastisk smuk og oplagt til en tur i skoven. Så det gjorde vi – tog I skoven, altså… Jeg udsyret med Cornichon i bæresele, for første gang med blik mod verden. Vi har prøvet strækvikler tidligere, men er aldrig blevet venner. Tilgengæld er den lille dame nu blevet overordentligt glad for at sidde i bæreselen. Både og putte ind mod sin mor, men altså også den anden vej, kunne vi erfare.

vintersol-2-of-13

Hun elsker at følge med i verden og hvad der foregår omkring hende. Sådan har det næsten været fra start, og det er også derfor vi har været så glade for Nomi-stolen. Og derfor har jeg faktisk også lige bestilt klapvognsdelen til vores barnevogn – jeg havde egentlig ikke regnet med, at hun skulle i klapvogn så tidligt (hun kommer til at være ca 4 mdr), men hvis det er dét der fungerer, så må moderen jo acceptere, at hun er blevet klogere. (og så bør det nævnes, at klapvognen kan lægges helt vandret, så hun stadig kan sove helt plant).

vintersol-10-of-13
vintersol-5-of-13

vintersol-1-of-13

Anyways, klapvogne og bæreseler aside, så var det en fantastisk lille familieudflugt at være på og vi nød at trække solen helt ned i lungerne. Det føles som evigheder siden vi sidst har set den. Gud, hvor var det tiltrængt. Jeg føler mig helt gennemsigtig, men det gør jeg næsten hvert år i januar.

vintersol-9-of-13
vintersol-8-of-13
Den mindste af os var trukket i sin Ver De Terre-flyverdragt (simpelthen så lækker – find den på udsalg HER), mens jeg selv var søndagsslap i uldne fødder, leggings (eller ‘yoga pants’, som jeg har lært af Sidsel at de hedder), en strik jeg har kuppet på udsalg i H&M til 100kr og min hue fra Acne.

vintersol-13-of-13

vintersol-6-of-13

vintersol-12-of-13

 Kommentarer (25)
 • Ih altså… så er det også forkert 😀 Bare slap af. Du skader ikke dit barn ved hverken at bruge bæresele eller klapvogn (jeg har gjort det samme ved mine to børn og endda vendt det hele med børnelægen… man bliver vel usikker engang imellem). Babyer er forskellige og nogle kan lide det ene, mens andre det andet. De bor jo ikke i hverken klapvognen eller bæreselen. I øvrigt en meget interessant artikel om Babybjörn (og alle myterne) https://www.madeformums.com/news-and-gossip/babybjorn-carriers-and-hip-dysplasia/41475.html Pøj pøj du gør det fremragende!

 • Kære Acie.

  Min søn har siddet i Baby Bjørn sele, jeg ammede kun i 3 uger og for at toppe kransekagen kom han også i klapvogn før han kunne sidde selv.

  Han stortrives – hvilket jeg er sikker på jeres smukke datter også gør!

  Jeres tur ser så hyggelig ud – og du giver mig i den grad lyst til at oppe mit chill tøjs game! 😍

 • Klapvogn, Babybjörn og udadvendt unge…Oh, I’m just gonna lean back and enjoy the show 😆
  Begge mine unger har trillet rundt herinde på Nørrebro i en kombivogn uden….hold nu fast…langt liggemål!! Og sovet lure i klapvognen! Overraskende nok er de et sæt ganske velfungerende unger trods alt…

 • Vi startede også op på klapvogn tidligt, fordi min søn virkelig ikke kunne lide sin barnevogn og det var min SP der selv foreslog det, for hun kunne godt se, at jeg ellers ikke ville komme uden for en dør.
  Og vi blev også anbefalet bæresele, til når krisen opstod i køretøjet.

  Og så er det meget fint at man anbefaler alt muligt andet, men det er nemt nok at belære, hvis man ikke har stået i samme situation. Med at barn der bare skreg og skreg i sin vogn, så man fik helt angst af at gå ud.
  Jeg havde selvfølgelig læst anbefalingerne, som flere refererer til, men når alternativet var, at jeg ellers ikke ville komme udenfor en dør, så var det egentlig ikke så svært for mig.

  Og det kunne være super rart, hvis folk gad at blande sig uden om, når de intet kender til ens situation. Når man har det svært, bliver det endnu værre, når folk oveni skal fortælle at man er en forfærdelig mor der ikke gør ‘det bedste for ens barn’

 • Hold nu kæft, hvor er hun kær 😍 Vi blev heller aldrig venner med den skide vikle, bæresele var et hit her. Sig til hvis du vil høre erfaringer med det brand, jeg endte med (kan se i comments at du har lånt en, smart move lige at teste inden man forkøber sig, det gjorde jeg ikke 🙈)

 • Jeg vil gerne også sige, at man skal virkelig tænke over ergonomien, når man bærer rundt på en relativt lille baby. Jeg vil overhovedet ikke lyde som jeg er sekterisk, men det er altså rigtig nok, hvad Elisabeth siger. Babyer skal sidde i en M-form, med knæene højere end numsen og virkelig helst ikke udad, men jeg er ikke ekspert, fysioterapeut eller lignende, men det har alle, spm havde forstand på det, fortalt mig…
  Dejlige ser I dog stadig ud 🙂

 • I ser skønne ud, I to 🙂 Jeg er pt ved at få en pæn størrelse mave, men i sidste graviditet (samme årstid) havde jeg det super varmt – og i denne herrefryser jeg stadig. Selv med stor strik og dynejakke. Og stort halstørklæde. Jeg forstår det ikke – misundelse på din pels herfra 🙂

 • Uh jeg har lidt svært ved at skrive denne kommentar pga. dine tidligere indlæg om andre mødre, du godt kan få giga spat af med deres råd……… Men jeg smider bare liiige et link ift. det, at skifte til klapvogn allerede: https://slyngejordemoder.dk/om-babybaering/lad-din-baby-selv-saette-sig/ ………….. Tænker det er relevant, hvis du tænker, cornichonen skal op og sidde i klapvognen allerede…. Det kunne nemlig godt lidt lyde sådan…? Jeg skriver ikke denne kommentar for at irriterede/bedrevidende/fordømmende – det er udelukkende ment som hjælp, da jeg tænker, du ikke ved det? Jeg håber ikke, jeg har stødt dig – det kommer udelukkende fra et godt sted. Tak for en god blog – jeg nyder at følge med.

  • Svært, men dog ikke svært nok til at lade være 😉 😉 😉

   Og tak – jeg er helt klar over, at hun ikke kan sidde i klapperen endnu:)

   (.. men bliver altså lidt allergisk overfor kilder som en blog, der hedder ‘slyngejordemoder’.. det er nok bare mig;))

 • Du har helt sikkert styr på det, og jeg håber virkelig ikke du tager det her på den forkerte måde, men en rigtig bære-vikle-master fortalte mig, at det faktisk slet ikke er godt for deres små rygge at sidde og kigge ud (har nemlig også selv en baby som meget gerne vil), men et godt alternativ kan være at sætte dem på siden – altså hvis din bæresele kan sidde sådan på siden af dig? Så kan de sidde “rigtigt”, men stadig kigge ud. Ved godt det er en labyrint med det hele, men jeg blev selv ret overrasket over at det ikke er godt for dem at sidde udad når jeg har set så mange gøre det ☺️ Men er sikker på en kort tur her og der intet gør! Og så lige for at afslutte og være super irriterende: er der en babybjørn bæresele? De er nemlig heller ikke gode for ryggen 🙁 babyerne skal åbenbart sidde i sådan en “m” form, hvor deres knæ er over numsen… ja, man lærer en del, når man snakker med sådan en bæresele-vikle-fysioterapeut-ekspert. Jeg håber virkelig, at du forstår, at jeg skriver det fordi jeg gerne ville have nogen fortalte mig det, hvis der var mig. Guderne skal vide der er nok mødre efter hinanden hele tiden, og vi vil jo bare det allerbedste for vores små! Og søde Elise see jo ud til at stortrives med de bedste forældre hun kunne ønske sig ☺️

  • jeg ved intet om det, men hvor var det dog den sødeste måde du gav råd på 🙂 det ville jeg sætte meget pris på at få på netop den måde, hvis det var mig

   kh

  • Oh yes, udadvendt i BabyBjörn, nu kommer slynge/viklemafiaen og klynger dig op. Var selv kortvarigt medlem af den der slyngegruppe på facebook, men jeg måtte melde mig ud, det var totalt sekterisk og kun deres måde var god nok.

  • Yes, jeg venter bare på høtyvene… 😉

   Jeg har lige meldt mig ind, men er allerede træt af at aktiviteten i den gruppe totalt har overtaget mit feed. Har ikke kunnet finde ud af at slå det fra. Absurd irriterende.

  • Kære Elisabeth. Tak for din kommentar og din fine formulering – er ikke i tvivl om at den kommer fra det bedste sted, så tak for det<3

   Det er altid et dilemma – jeg vidste godt, at det var et “gamble” at lægge disse billeder op, for jeg ved jo, at det er noget er mange ‘ekspert-meninger’ om. Men hvad gør man? Italesætter man det i indlægget (“bla bla – hun sad, der kun 5 minutter, og billederne var hyggeligere, når I også kunne se hende.. Og det er som skrevet første gang og vi prøver det bare af i en lånt bæresele.. bla bla”), og har på den vis selv ‘åbnet ballet’ og nærmest beder om input, eller fortier man det og lader indlægget handle om dét, man egentlig gerne ville fortælle om og vise frem (en hyggelig familieskovtur i herligt solskinsvejr), velvidende at man så nok får kommentarer med på vejen alligevel, men så i det mindste ikke selv har inviteret til dem.

   Anyways – det var et sidespor og egentlig slet ikke møntet på dig, for som skrevet er det helt tydeligt, at dine ord er sendt med ren kærlighed <3

   klem

  • Jamen det er så rigtigt, at begynder man først på alle forklaringerne, så åbner det jo nok op for en storm! Og jeg er så glad for, at der blev forstået på den rigtige måde – som du også har skrevet om tidligere, så får man bare 1000 uønskede råd (min datter er 4 måneder, så har godt nok hørt mit 😂). Men så kunne jeg nu alligevel ikke nære mig, fordi jeg bl.a. selv blev så overrasket over det med den udadvendte siddestilling, og jeg selv har mega dårlig ryg, så er så bange for at give min datter det. Men er helt sikker på, at du nok har styr på det hele, og det ligner også en rigtig dejlig dag i skoven! 🙂

 • Det er så skønt at bære sin baby! Man burde have mere fokus på den tilknytning der er mellem mor og barn og de fordele der er ved bæring. Samtidig vil jeg gerne komme med en velmenende kommentar om at frontbæring ikke er godt for baby ergonomisk set. De små pus kan nemlig ikke sidde i frøstilling. Så er det bedre at de kommer på ryggen og på den måde kan kigge ud på verden.

 • Skønne billeder! Nu er det måske bare mig der er frossen pind, men jeg tilbragte også søndagen udenfor, i kæmpe Monki puffer jakke og forede støvler.. Så hvordan holder du varmen i vest? Jeg er med på at baby er en god varmedunk, men alligevel? 😉

  • Varm mor, varmt barn, haha… Jeg havde den vildeste sved sommer – now it’s finally my time to shine!! 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top