Du læser nu
Sweet dreams, min lille Cornichon..

Sweet dreams, min lille Cornichon..

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-1-of-15annonce-jollyroom

Så blev det sidste hjørne af børneværelset også færdigt, og jeg kan endelig vise det frem. Det er virkelig det hyggeligste, at gå og indrette børneværelse, og selvom vi stadig mangler noget på væggen (én af jer, tippede om nogle fine wall stickers, da jeg viste ‘hulen’ frem i sidste uge, og det kunne godt ende med dem:)).

Og det er ikke fordi, der er nogle konkrete planer, om at Cornichonen skal flytte ind på sit eget værelse lige foreløbigt. Det fungerer super godt, at have hende liggende i babybay’en ved siden af mig, og giver masser af tryghed til både hende og til mig…. Men vi kan jo starte med at sove nogle lure derinde. Og lege. Og så kan hun vel rykke derind, sådan mere permanent, når hun bliver en 10-12 år 😉

Læs også: Billige sager jeg har bestilt hjem til børneværelset

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-8-of-15

Over sengen hænger den her fine uro, og jeg kan ikke beskrive med ord, hvor glade vi er for den. Det er Cornichonens Tante LaChris, der har syet den helt selv til hende, og den er simpelthen så mega fin. Jeg aner ikke, hvordan hun har gjort det – men se lige den der sovende panda. Seriøst sød<3

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-4-of-15

Sengen er fra Sebra, og den har stået på ønskesedlen siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Og sådan måtte det så altså være. Jeg synes simpelthen den er så fin og hyggelig – vi så ‘Far til 4’ i juleferien, og det er så sjovt, at se LillePer hoppe ud af sin seng, magen til. I kan finde den online HER.

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-13-of-15

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-2-of-15

Generelt har jeg prioriteret, at have en del ‘kurve’ til legetøj etc stående på værelset. Jeg tænker, at det vil lette oprydning. I første omgang for mig selv, og med tiden også for Cornichonen, når hun selv skal lære det. Jeg har både denne og så disse to.

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-3-of-15

Og hér er værelset mere i sin helhed – det er lidt svært at fange på billedet. Aktivitetstæppet kan I finde HER (et fund til prisen, hvis I spørger mig!). Det er dejlig blødt og man man hænge flere (og mere farvestrålende) sager fast på, hvis man vil:)

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-10-of-15

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-12-of-15

Puden er en gammel sag, jeg har købt i H&M Home og sengetøjet kan I finde hér. Jeg er selv ret glad for resultatet, og det er jo heldigt, for langt henad vejen er Cornichonens værelse jo stadig mest min fornøjelse. Og jeg ved godt, at så snart hun er stor nok til at flytte ind, så flytter der også et kaos med, der vil få mors fine farvepalette til at falme. Men men – indtil da, vil jeg nu nyde de hvide, rosa og grå nuancer;)

Resten af børneværelset kan I se HER og HER.

LÆS OGSÅ: BOLIG: Cornichonens DIY Puslehjørne

sebra-seng-bornevaerelse-inspiration-indretning-15-of-15

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top