Du læser nu
Et uldent tip..

Et uldent tip..

uld-merino-coop-friends-baby-1-of-5

Nu hvor det er koldt udenfor og nogen iøvrigt er begyndt at savle, så er vi blevet meget begejstrede for uld. Masser af uld. Og siden Cornichonen var helt lillebitte (faktisk var dét det første hun fik på) også meget begejstret for heldragter.

uld-merino-coop-friends-baby-2-of-5

Inden jul landede den her sag så i vores postkasse med kærlig hilsen fra Coop (det er altså en PR-gave). Det er en heldragt i det lækreste merino-uld fra deres eget tøjmærke ‘Friends’, og den er gået hen og er blevet et regulært hit herhjemme.

uld-merino-coop-friends-baby-5-of-5

Jeg har tidligere haft held til at finde fine basis-bodyer i uld i Føtex, men ikke rigtigt noget ‘rigtigt’ tøj, så det var en pleasant surprise, at den slags altså kan findes online hos Coop og i Coop-butikker, til en fornuftig pris.

uld-merino-coop-friends-baby-3-of-5

Alle deres uldstyles er Svanemærkede og lige nu har jeg kig på to yderligere heldragter – den her og den her, der jo egentlig kan gå til både piger og drenge. Og så synes jeg også det her sæt med hue, luffer og futter er ret cute. Så jo – det kan betale sig, at kigge efter i børnetøjs-afdelingen i dit lokale Coop-supermarkede. Der kan være fine uldsager at finde, til en fornuftig pris! 🙂

uld-merino-coop-friends-baby-4-of-5

 Kommentarer (11)
 • Ih hvor ser det sødt og blødt ud! Jeg vil også gerne bruge uld-heldragter til min lille bebs, så måske et dumt spørgsmål fra en nybagt mor: Hvordan gør I med lagene? Er uld-dragten eneste lag eller har hun en body indenunder? og hvis hun har er den så i uld eller ej? Synes det er svært at finde ud af, hvor meget de helt små størrelser skal pakkes ind her om vinteren 😉

  • Det kommer an på hvad vi skal:) Jeg har oftest en basis uldbody med korte ærmer eller ingen ærmer inden under det meste af hendes tøj – også denne heldragt. Og så kommer jeg hende i kørepose eller flyverdragt hvis vi skal ud – eller under dyne, hvis vi skal køre i bil (hvor klimaanlægget dikterer 22 grader).

   Men – Cornichonen er et varmt barn. Måske det ikke er nok til din bebs? Hun bliver bare nemt helt kogende:)

 • Så fin, hun er. Herhjemme er vi også rigtig glade for Coop’s uld til vores lille oktober baby. Så skøn kvalitet og lækre farver, specielt for den farveforskrækkede moder, jeg er 😀 Joha laver også lækre ting, men synes ikke deres kvalitet er bedre, så derfor køber jeg gerne hos Coop, da deres priser er gode.

 • Hvor er den cappucino-farve bare fin! Vi er også helt vilde med uld til den lille, specielt fra Joha. Kender du svanebutikken.dk? Hun har virkelig mange fine uldsager 🙂

  • Det vidste jeg ikke, men så giver det da mega god mening, at det er så lækkert!! 🙂

  • Det er et godt tip! Bor i udlandet så er afhængig af netbutikker, der sender ud af landet, så leder altid efter Joha 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top