Du læser nu
Bolig: lidt nyt til væggen…

Bolig: lidt nyt til væggen…

billedvaeg

Den der store tomme grå væg i bunden af vores stue, nærmest skriger på at blive udsmykket med lidt fint på væggen – men som det altid er (… ihvertfald for mig), så er det der med at få hængt billeder op, noget af det allersidste man får nået…

Et par af jer, har også været efter mig og spurgt om vi ikke skulle have noget på væggene, og jo jo – jeg har bare ikke nået det endnu. Men nu er jeg da kommet lidt videre. Bare lidt. For jeg har fået lagt en plan for billedvæggen på endevæggen OG fået bestilt de plakater vi mangler.

Det meste har vi, heldigvis, i forvejen, men jeg har længe drømt om en billedvæg, så der må suppleres lidt. I kan se, hvordan det tidligere har set ud i indlæggene HER og HER.

Billedet hér, har jeg bare lavet i Photoshop, men jeg glæder mig til at kunne vise den ægte vare frem, når plakaterne dukker op…… og de er kommet op på væggen;)

Dem jeg har vist hér er fra venstre til højre:

  1. Palmer
  2. Eucalyptus
  3. Roser
  4. Brooklyn
  5. Vores bryllupsplakat
  6. Hav
  7. Lyserødt havskum

… de to små længst til højre er billeder jeg selv har taget i hhv New York og Paris, og som jeg vil printe på den fotoprinter jeg snakkede om forleden dag i forbindelse med Cornichonens dåbsinvitationer.

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top